Nu. Este o idee falsa conform Cartii lui Iov, Ecleziastului, Cartii lui Daniel si Apocalipsei lui Ioan.
Doar daca sunt sinceri, cinstiti si in totalitate cu sufletul daruit lui Dumnzeu.
Ca pocaiti mincinosi sunt cu duiumul. Una spun la biserica si alta fac acasa.
Uita-te pe tine: mergi la biserica sa te rogi pentru sanatataeea ta dar cum ajungi acasa uiti de ce ai promis la biserica si bagi iute mana in chiloti fara sa te abtii, doar ca sa-ti freci puta non stop.
De ce naiba mai mergi al biserica daca esti mincinos si incalci tot ce promiti acolo?
Iata si dovada, ca nu toti care merg la biserica sunt oameni cinstiti si evlavioasi!
Este acelasi lucru baiete, ca puta este legata de testicule, deci statul cu mana pe ele, tot pacat este.
Ete fas, nimic nu e vesnic iar viata e foarte scurta indiferent de statutul tau social si oricat de spiritual te-ai crede, nimeni nu e nemuritor indiferent de ce ar face.
Nu.Fiecare trăiește cât ii e dat sau în funcție de ce obiceiuri sănătoase sau nesatoase are.
Plus ca media pe la noi e de maxim 100 de ani(zic maxim ca majoritatea nu apuca 80), ca după și asa corpul tău cedează din cauza îmbătrânirii și moare, ca nu suntem făcuți din fier.
Și apropo de asta.Am văzut comentariul tău în care spui ca vrei sa trăiești mult și sa faci fapte bune, iar pentru asta te rogi la Dumnezeu de sănătate.
Îți spun o chestie la care am fost martora si ce mi se pare ce-a mai corecta.
O femeie ce mergea la o mănăstire pentru hram a urcat intr-o mașina de ocazie (în care eram și eu) și a povestit ca merge la mănăstire și ca se roagă pentru sănătate ca o dor rău picioare și etc.Iar din discuție în discuție șoferul a zis ceva de ce trebuie și tu sa ți cont dacă ești religios.
"Eu merg la mănăstire, la biserica și ma rog la Dumnezeu sa îmi de-a ce crede el de cuviință pentru ca eu pote nu știu ce sa cer, poate cer greșit sau ma hazardez la ceva ce nu merit".
Dacă meriți îți va da, plus ca mai depinde și de tine.
Nu poți doar sa ceri, trebuie sa mai și mulțumești.Nu e de ajuns doar sa nu îți faci rău ție cu droguri și țigări, trebuie sa fi și tu "pocăit în suflet".
Acuma nu putem fi absurzi și sa nu mai trăim normal și după secolul asta de teama ca o sa ne bata Dumnezeu.Dar nu poți sa ceri constant cuiva sa te ajute și sa îți de-a când alții poate au mai mare nevoie de ele.
Sunt oameni în căruț cu rotile ce se roagă doar sa se mai trezească încă o zi.Iar noi oameni în toată firea și puterea ne rugam pentru de toate în loc sa ne ducem la un medic frecvent, sa facem niște analize anual etc.
În primul rand trebuie sa mulțumești pentru ca ești și cum ești, sa ai și tu grija de tine și după sa te rogi sa tina bine.
Nu. A fii preot nu inseamna doar a urma niste studii si a tine o slujba si daca le faci esti ferit de rele. Inseamna mai mult, doar ca mai multul ala s-a pierdut sau s-a transformat in ceva rau.
In general preotii nu il cunosc pe Dumnezeu.
Nu au o relatie cu Fiul Lui Dumnezeu, pentru ca nu citesc Biblia.
Preotii sunt RELIGIOSI, ei se ghideaza dupa TRADITII inventate de oameni!
Biblia vorbeste despre preoti si despre oamenii religiosi!
Omul care se POCAIESTE si care se intoarce la Fiul Lui Dumnezeu, acel om se ghideaza NUMAI si NUMAI, dupa Cuvantul Lui Dumnezeu.
Si acel om traieste o viata minunata pe acest pamant!
Acel om nu este exclus de incercari si probleme de sanatate!
DAR, acel om este PROTEJAT in mod SPECIAL de Domnul Isus.
Acel om este un om fericit, un om implinit, acel om il slujeste pe Fiul Lui Dumnezeu.
Acel om se roaga pentru mantuirea familiei lui, pentru persoanele dragi, prieteni, amici.
Acel om isi pune viata la dispozitia Lui Dumnezeu.
Vesteste Cuvantul Lui Dumnezeu.
Si Domnul Dumnezeu il ajuta pe acel om, din toate aspectele vietii.
Oamenii care se POCAIESC ( adica care se intorc la Domnul Isus )
o mare parte din ei, duc o viata putin mai grea, din cauza ispitelor care vin din partea Diavolului.
Sensul vietii nu este sa avem milioane de euro in cont!
Sensul vietii nu este sa facem sex cu cat mai multe femei!
Sensul vietii nu este sa mistocarim pe cel slab si fara putere!
Viata omului pe acest pamant este foarte scurta!
Plina de probleme si necazuri.
Sensul si scopul vietii, sa ajungem IMPREUNA cu familia noastra in Imparatia Cerului, acolo vom fi tineri si fara probleme de sanatate.
Acolo Diavolul numai are nici o putere, numai are acces.
Aici pe pamant trebuie sa muncim, sa platim taxe, chin si durere!
Apocalipsa 3:20
Iată, Eu stau la uşă şi bat.
Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el, cu Mine.
Deschide uşa de la inima ta, pentru Domnul Isus, ca EL sa intre acolo şi sa locuiasca.
Incepe sa citeşti Biblia, Cuvantul Lui Dumnezeu, incepe cu Noul Testament.
Domnul Isus, iti va vorbi in mod personal, inimii tale, mintii tale.
EL te va lumina, te va ajuta sa intelegi adevarul şi drumul pe care trebuie sa mergi.
Implineşte ce scrie in Cuvantul Lui Dumnezeu:
Marcu 16:16
Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.
Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire, pe tine si intreaga ta familie.
Cultul si religia nu mantuiesc (nu salveaza) sufletul omului.
Doar Fiul Lui Dumnezeu mantuieste, binecuvanteaza si vindeca.
Fiecare om, trebuie sa aiba o relatie personala cu Fiul Lui Dumnezeu si sa implineasca Cuvantul Lui Dumnezeu.
Ioan 14:6
Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa.Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.
Domnul Isus sa te binecuvanteze cu mantuire.
DeProfundis99 întreabă: