Daca ar exista forme de viata, extra terestre, inteligente, capabile de a rationa acestea ar crede in Dumnezeu.
Spune-mi si mie. Consideri coorecta mentalitatea utilizatoarei Madalina101?
Daca da, de ce, daca nu de ce?
Sunt tarre curios sa vad ce raspuns dai.
"crestinismul spune ca tot universul este creat numai pentru noi" - unde se spune asta?
Or sa spuna ca nu scria nicaieri in biblie ca nu exista extraterestrii. Multi (din cei care contesta acum) or sa se "intoarca" si vor interpreta asta ca fiind descrierea unui OZN http://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/33/Iezechiel
Nu ar avea absolut niciun impact, cum nu au avut vreun impact celelalte descoperiri științifice care sunt în contradicție cu biblia, cum ar fi faptul că Pământul nu e plat, că se învârte în jurul Soarelui, că bolile nu sunt cauzate de demoni, ci de microbi; că Universul e mult mai mare și mai grandios decât și-ar fi putut imagina mințile mici ale primitivilor care au scris biblia.
Realitatea nu poate avea vreun efect asupra credinței, tocmai fiindcă credința nu are legătură cu realitatea.
Biblia spune clar ca pamantul este rotund
"…eu eram mesterul Lui, la lucru langa El, si in toate zilele eram desfatarea Lui, jucand neincetat inaintea Lui, jucand pe ROTOCOLUL pamantului Sau, si gasindu-mi placerea in fiii oamenilor." (Proverbele 8:30-31)
Nu știu de unde ai traducerea aia, dar e greșită, m-am uitat la niște biblii in engleză pe net și nu există așa ceva, dacă vrei, dau link-uri, dacă nu poți găsi singur. Există un singur loc în biblie în care se menționează "cercul pământului" - Isaia 40:22. Totuși acel cerc se referă la un Pământ de forma unei monede, cum e prezentat și in cartea lui Enoch.
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=591015
De asemenea las o mai moale cu tonul asta de superioritate pentru ca nu rezolvi nimic
Nu, nu, deci nu pot sa cred, probabil ca e un cosmar. Spune-mi ca visez. Nu pot sa cred ce vad.
Nu am ce sa mai vorbesc. Am terminat. Somn usor, ignoranta frumoasa.
Deci... numai judeca oamenii dupa bunul plac, nu te face mai inteligent sau mai putin "ignorant"
Da, bine ai dreptate, acum imi da-i pace. Nu suport sa vad prostia, e prea dureros.
nu ii dau pace. nu accept sa fiu insultata
Nu eu te insult, gandirea ta e o insulta la adresa mea, dar si la adresa umanitatii.
Da? din pacate 99% din populatie este de aceeasi parere din cate observi, fiecare isi traieste propria viata si nu insulta persoane care isi spun pur si simplu propria opinie asupra unui subiect, asa ca, las o mai usor cu vocabularul de genul asta si cu insultele, asta nu dovedeste decat cat bun simt ai si in nici un caz inteligenta ta semnificativa.
Trist. Inseamna ca eu sunt cel nebun si cred de ceilalti ca sunt. Inseamna ca am innebunit. Sunt un nebun printre oamenii sanatosi. Ce-ti pierzi vremea cu un nebun ca mine, du-te la fratii tai, lasa-ma sa-mi traiesc ultimele clipe in agonie si nebunie totala.
Sa stii ca toate citatele de acest gen aplicate asupra ta nu corecteaza limbajul tau privind cei din jur astept sa iti ceri scuze pentru vocabularul folosit fara absolut nici un motiv si fara ca eu sa te fi insultat macar odata
Esti mai mare decat mine la varsta, dar mi-e tare teama ca la inteligenta nu depasesti un copil de 5 ani.
Madalina, eu Inferno, un simplu utilizator, imi cer scuze pentru limbajul meu nerusinat si pentru obraznicia cu care te-am tratat.
1 la mana - simplul fapt ca nu mi pun intrebari privind mediul inconjurator pentru ca evident nu o sa gasesc un raspuns ci dimpotriva tot mai multe intrebari nu reprezinta in nici un caz lipsa mea de inteligenta ci doar Alegerea mea 2 la mana- simplul fapt ca nu te am insultat nici macar odata avand in vedere limbajul tau privind persoana mea rezulta ca noi suntem doi termeni care nu sufera comparatie acum. te rog frumos sa ti retragi cuvintele sau pur si simplu foloseste o fraza de incheiere care sa nu reprezinta o alta insulta la adresa mea pentru ca nu permit asa ceva
Multumesc, o zi buna!
O astfel de descoperire m-ar pune pe serios pe ganduri si m-ar putea face sa renunt la credinta, recunosc!
Dar, lasand la o parte "daca si cu parca" sa lasam stiinta sa-si rezolve nestiinta si credinta sa indeparteze necredinta
Asa cum nu exista nici neuroni in mintea ta.
Inferno lasa ca ai tu neuroni si pentru mine fi binecuvantat
Imi cer scuze si tie. Am fost un nebun. Un nebun sa cred ca o discutie cu ignoranta se poate termina in alt mod.
In nici un caz nu ma asteptam la un raspuns mai putin ironic, dar apreciez efortul, multumesc inca o data, o zi buna
Iti accept scuzele clar pentru ca Dumnezeu zice sa iertam pentru ca si el a iertat omenirea o seara frumoasa Fi Binecuvantat
De ce iti pui atatea intrebari fara raspuns? atatia oameni de stiinta si nu numai au incercat sa descopere adevarul... raspunsul il vei afla la momentul potrivit..pana atunci traieste ti viata "crede si nu cerceta" (sa fiu in tema )
Da, bine. Ce te intereseaza pe tine, vezi de ignoranta ta si lasa oamenii sa caute adevarul.
Daca tu esti ignoranta nu intoxica si alti oameni cu prostia si ignoranta ta.
Si tu daca iti pui intrebari te consideri mai destept? dimpotriva
Esti patetic de jalnica ce esti. Mai bine vorbesc cu un vierme dintr-un cadavru putrezit de om ucis de dinozauri si ii explic secretele universuli.
Imi vine sa vomit, iti bati joc de mine sau esti chiar atat de stupida.
Treci sa-ti dormi somnul ignorantei si lasa-i pe cei treji sa se bucure de viata.
Asa te bucuri tu de viata? insultand oamenii?
Scuza ma ca te intrerup, te poti referi strict la tine sau intotdeauna trebuie sa includeti si pe altcineva? sa se faca diferenta dintre voi si ceilalti inculti, superficiali de pe acest site? te rog frumos de acum inainte fa referinta doar la tine, multumesc o zi buna
HepHap întreabă: