| nasacro a întrebat:

Prietena s-a despartit de mine.Cum sa fac sa ma ajute Dumnezeu sa se intoarca la mine?

22 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Delicioasa situatia in care te afli.Roaga-te la Obi-Wan Kenobi, cine stie, poate te ajuta!

| Polaris a răspuns:

Simplu: nu poți.

| OOOLEOOO a răspuns:

Prieteni care se despart de tine nu sunt adevarati prieteni, mai bine roaga-te ca sa gasesti niste prieteni adevarati care nu ti-ar intoarce spatele big grin

| ateu123 a răspuns:

Bea,bea si noapte si zi o vei uita tu stai intr-o femeie vei gasi alta

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Lac să fie, că broaște se găsesc.
Mai sunt și alte muieri în România și pe toată planeta.

| alabalaportocala2011 a răspuns:

Nu este asta singura, mai sunt femei.

| Luannah a răspuns:

Trebuia s-o **** bine si nu mai ajungeai la d-eastea.Pr meu nu se mai scapa de mine dupa ce mi-o dat o **** buna rolling on the floor

| ateu123 a răspuns (pentru Luannah):

Ce lucruri intereseante declari

| Luannah a răspuns (pentru ateu123):

Spun doar adevarul. Daca mint ma bate dumniezau happy

| sebysebyca a răspuns:

Mergi la dumnezeu cu niste crenvusti si niste palinca si poate iti aduce parasuta inapoi.desi ma cam indoiesc ca poate face si el ceva...

| FadetoBlack a răspuns:

Daca vrei ca d-zeu s te ajute sa se intoarca la tine du-te da slujbelaughing, roaga-te eu stiu, daar mai bine, ar fi sa lamuriti face to face toate si poate ajungeti la o alegere cat de cat bunasad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roaga-te laughing

| DamnedShadow a răspuns:

Dumnezeu nu cred ca isi ia rolul de consilier in dragoste, insa cu siguranta stie ce e mai bine pentru tine. Daca e sa fie, atunci va veti impaca. Daca nu, life goes on.

| freebiker a răspuns:

Doneaza-ti toti banii bisericii, si roaga-te pana la 80 de ani...

| unromantraditional a răspuns:

E bine ca te gandesti la Dumnezeu, dar o cale prin care sa te rogi la Dumnezeu nu o gasesti pe TPU, o gasesti in sufletul tau si prin mersul la Bisericawinking

| adimancool a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti ceri scuze si sa lamuresti problema cu ea. unele cuvinte sunt mai usor de scris deci cu un sms merge. discutati problema si rezolvatio impreuna.succes! funda?

| Pyskiss a răspuns:

Hei?! In acceasi situatie sunt is eu...E nasol stiuhappy dar cred ca timpul le rezolva pe toatehappy daca se intoarce te iubeste daca nu fruntea sus. nu e ultimahappy Asa fac si eu... nu ma baga in seama de 2 saptamani.

| cristimircea99 a răspuns:

In primul rand numai pune intrebari din astea, apoi aici e vorba de religie nu de relatii.

| FarcasOanna a răspuns:

Si eu am trecut prin ce treci tu sad...dar timpu le rezolva pe toate happy.Vb cu ea si intreab-o ca dc nu mai vr sa mai stea cu tinehappysti unii.se mai plictisesc

| SonyC a răspuns:

Ai auzit de Biserica Neamului? Construieste-o tu din propria vointa si apoi o sa primesti ce iti doresti! laughing si mai du-te pe la biserica... spovedestete etc

| Catalin1995A a răspuns:

Castiga 10.000 E pe luna si e imposibil sa nu-ti pice in brate^^ eventual castiga la lototongue