Delicioasa situatia in care te afli.Roaga-te la Obi-Wan Kenobi, cine stie, poate te ajuta!
Prieteni care se despart de tine nu sunt adevarati prieteni, mai bine roaga-te ca sa gasesti niste prieteni adevarati care nu ti-ar intoarce spatele
Lac să fie, că broaște se găsesc.
Mai sunt și alte muieri în România și pe toată planeta.
Trebuia s-o **** bine si nu mai ajungeai la d-eastea.Pr meu nu se mai scapa de mine dupa ce mi-o dat o **** buna
Mergi la dumnezeu cu niste crenvusti si niste palinca si poate iti aduce parasuta inapoi.desi ma cam indoiesc ca poate face si el ceva...
Daca vrei ca d-zeu s te ajute sa se intoarca la tine du-te da slujbe, roaga-te eu stiu, daar mai bine, ar fi sa lamuriti face to face toate si poate ajungeti la o alegere cat de cat buna
Dumnezeu nu cred ca isi ia rolul de consilier in dragoste, insa cu siguranta stie ce e mai bine pentru tine. Daca e sa fie, atunci va veti impaca. Daca nu, life goes on.
E bine ca te gandesti la Dumnezeu, dar o cale prin care sa te rogi la Dumnezeu nu o gasesti pe TPU, o gasesti in sufletul tau si prin mersul la Biserica
Eu te sfatuiesc sa iti ceri scuze si sa lamuresti problema cu ea. unele cuvinte sunt mai usor de scris deci cu un sms merge. discutati problema si rezolvatio impreuna.succes! funda?
Hei?! In acceasi situatie sunt is eu...E nasol stiu dar cred ca timpul le rezolva pe toate daca se intoarce te iubeste daca nu fruntea sus. nu e ultima Asa fac si eu... nu ma baga in seama de 2 saptamani.
In primul rand numai pune intrebari din astea, apoi aici e vorba de religie nu de relatii.
Si eu am trecut prin ce treci tu ...dar timpu le rezolva pe toate .Vb cu ea si intreab-o ca dc nu mai vr sa mai stea cu tinesti unii.se mai plictisesc
Ai auzit de Biserica Neamului? Construieste-o tu din propria vointa si apoi o sa primesti ce iti doresti! si mai du-te pe la biserica... spovedestete etc
Castiga 10.000 E pe luna si e imposibil sa nu-ti pice in brate^^ eventual castiga la loto