La noi vine de obicei de anul nou, și da, îl primim. La noi îi de treabă, dacă vede că oamenii sunt sărmani, nu primește banii, și de la noi cu chiu cu vai acceptă (nu avem ce știu eu ce situație). Cum tatăl meu e ortodox, vine și celălalt, dublă sfințire. Apa sfințită (duh, doar e cu Spirit/Duh sfânt) are multe puteri, nu e totuna cu apa de ploaie.
La noi vine si de Craciun
Unde anume? la noi in Timisoara nu l-am vazut decat in saptamana dupa anul nou.
In Galati se obisnuieste sa vina si de Craciun si de Boboteaza in casele noastre.
La noi vine mereu Banu' ochiul dracului stii cum se zice
Desigur! apoi ii spun ca am ascuns in fiecare camera o bancnota de 100, asa sunt sigur ca sfinteste bine toate camerele.
Cum sa primesc in casa mea un preot dintre cei pe care chiar Isus ii denumea "Slujbasii Mamonei"?
Pai daca Isus spunea asta si nici Biblia nu ne spune sa primim preotii in casa, eu ca si credincios de cine sa ascult?
Nu cumva de Isus si de Biblie?
Da.fiindca daca din neglijenta, si lene, ori lipsa de timp {fiindca stau la calculator}nu ajung niciodata la biserica, ma bucur mult cand ajunge biserica la mine.si as vrea sa stea mai mult, dar preotul pleaca repede fiindca are de ajuns la multi credinciosi si la mai multi necredinciosi pe care dumnezeu ii asteapta inapoi.ACASA.
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă: