| Kramerwalt a întrebat:

Primul lucru pe care Isus l-a facut cand a intrat in biserica a fost sa darme tarabele cu lumanari pe care la vindeau slujitorii preotilor, dar si acum in zilele noastre biserica continua sa faca profit ba chiar la mine in Constanta din cauza unor probleme personale ale Arhiepiscopului s-au scumpit lumanarile, oare preotii chiar cred in Dumnezeu sau i-l folosesc ca pe o afacere, ei vad oare Biserica ca pe o industrie?

17 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Din păcate mulţi în ziua de azi se folosesc de Dumnezeu pentru a lua bani.
uită-te şi tu câte tradiţii, câte obiceiuri, câte sărbători sunt în lumea asta când Dumnezeu zice în Biblie să nu avem mai mult de 3 sărbători pe an!
Dar acum depinde de credinţa fiecăruia, că nu toţi oamenii sunt aşa, unii mai trăiesc şi după Biblie!

| sabin89 a răspuns (pentru Esperança):

Care sunt cele trei sarbatori?

| Esperança a răspuns (pentru sabin89):

Sarbatorile mari si late care sunt trecute si in VT. Nasterea, Invierea, Cincizecimea. Cauta in Vechiul Testament si o sa gasesti multe altele, din pacate nu mai stiu exact unde scrie, dar stiu ca am citit odata si mi-a ramas in minte.
Dar o sa caut intr-o zi capitolul acela.

| sabin89 a răspuns (pentru Esperança):

Pai daca in Vechiul Testament sunt multe altele, de ce trebuie noi sa sarbatorim numai trei?

| cristi202 a răspuns:

Nu trebuie sa fii ortodox ca sa faci din religie o chestie extrem de banoasa. Religia, dupa armament si sex, e cea mai profitabila afacere. Si unii o fac. Insa sa nu uitam ca mai sunt si cei ce fac cu sinceritate si nu pentru cistig ceea ce fac la Biserica. Si intotdeauna sa stii ca unde e mierea, apar si mustele.

Răspuns utilizator avertizat
| Kramerwalt explică:

Va Multumesc tuturor pentru raspunsuri toti aveti dreptate!

| ZK a răspuns:

Eu i-am învăţat această "artă" fără să ştie ei.Doar,eu sunt Luciferul.devilEeeee, ce ziceţi acum, hă?

| Danielcristian a răspuns:

Ami place raspunsul Domnului intrebariintrebatoare, sil sustin laughing

| dana90 a răspuns:

Nu stiu ai vazut stirea unde patriarhul purta ceas de 30. 000 euro eu cred ca pentru ei este mai mult afacere

| Mn0 a răspuns:

Aproximativ 70% Din preoti Sunt Atei si da il folosesc ca pe o afacere

| andru8700 a răspuns:

Si eu sunt din Constanta si nu mi se pare normal acest lucru, am fost recent la o biserica iar pe usa scria mare:LUMANARILE SA CUMPARA DOAR DIN INCINTA BISERICII, NU SE ACCEPTA LUMANARI CAUMPARATE DE ALTUNDE. Sincer m-a surprins treaba asta. Dar nah, constantenii sunt fitosi rau de tot, pana si preotii fac figuri.

| FLORYN12 a răspuns:

Unde ai vazut tu ca prima data cand D-zeu a intrat in biserica a fost sa darame tarabele cu lumanari? astept rasp...

| FLORYN12 a răspuns:

Unde ai vazut tu ca Iisus primul lucru cand sa intre in biserica a fost sa darame tarabele cu lumanari? astept rasp...