Nu. Nu am spus asta. Mai citeste odată. Si legat de Matei 7:6a sunt convins ca ai înțeles. Dar te faci ca plouă.
Eu am spus ca prin intermediul lui Isac vor fi binecuvântate toate națiunile pământului. Nu ca Isac le va binecuvânta, asa cum m-ai întrebat tu: " unde spune că Isac va binecuvânta toate națiunile"?
E o diferenta intre ce am spus eu, si ce întrebi tu. Dar tu mereu, înțelegi ce vrei.
De scris este scris. În Biblie. Eu nu vorbesc de la mine. Ti-am mai spus: nu vreaubsa fiu în situația din Matei 7:6a. Ce nu pricepi? Vrei să-ți fac un desen?
Caută. Este scris în Biblie.
Pune mâna și munceste dacă vrei să ai ce sa contrazici.
Cine esti tu să îți aduc dovezi? Sa ma justific in fața ta?
Nu tati. Eu afirm ceva, imi asum responsabilitatea pentru ce spun. Dacă vrei să mă contrazici, pune mâna și munceste. Altfel eu consider că dacă îți dau mură în gură, sunt în situația din Matei 7:6. Si nu vreau. Ce nu pricepi? Vrei să-ți fac un desen? Te mai întreb odată.
Aoleu. Esti ofticat ca nu găsești cu ce sa ma contrezi pe subiect? Pune mâna și munceste. cauta.
În Biblie este scris ca prin intermediul lui Isac vor fi binecuvântate toate națiunile pământului. Caută, nu apela la bunul simț.
Da. Si am zis din Biblie.
Scrie in Biblie ca Dumnezeu i-a promis lui Avraam si Sarei un fiu prin care vor fi binecuvântate toate națiunile pământului. Ce nu pricepi? Știu ce am zis. Nu-s amnnezic
Căutarea. Sa aflii unde scrie in Biblie ca prin isaac vor fi binecuvântate toate națiunile pământului...
Da. Deci ai abandonat. Ramane cum am stabilit: în Biblie scrie ca Dumnezeu a spus că prin Isaac vor fi binecuvântate toate națiunile pământului. Mulțumesc.
Nu mi-ai arătat nimic. Eu am susținut că în Biblie scrie ca Dumnezeu a zis că prin Isaac vor fi binecuvântate toate națiunile pământului. Tu susții că nu-i așa si ma presezi pe mine să îți arăt unde scrie ce sustin eu. Dar nu am să-ți arăt, ca dovadă că nu cunoști Biblia, numa lansezi acuzații după mintea ta creață. Ceea ce faci tubacu se cheamă psihologie inversă, dar slab calitativă. Ma forțezi pe mine să te contrazic, arătându'ți de fapt ca dovadă ceea ce sustin. Nu te contrazic. Iti zic doar că în Biblie scrie ca Dumnezeu a a zis ca prin Isaac vor fi binecuvântate toate națiunile pământului. Esti capabil să găsești prin munca ta aceasta trimitere, acest verset, e bun. Continuăm discuția. Nu esti capabil, si mai bine, dovedești ceea ce nu numai eu știu, ca esti un palavragiu obosit care vrea să dovedească ceea ce nu există: Contraziceri în Biblie.
Poti repeta cât vrei, ca un papagal, nu acesta este pasajul. Mai caută.