| Preotul a întrebat:

Prin aceasta intrebare sunt foarte curios sa vad parerile voastre si sa va arat o alta dovada ca Biblia este reala nu o carte de povesti. Va fi prima ultima si singura intrebare a mea de pe TPU: Daca Biblia este falsa de ce detine informatii stiintifice de care in acele timpuri oamenii nu stiau, ei avand cu totul alte teorii avand in vedere lumea. O sa va dau si niste exemple daca imi cereti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rapunsul este: Pentru ca Biblia este reala intr-adevar! A fost scrisa de Dumnezeu atotstiutorul care are informatii pe care oamenii nu le au. El stie totul si de toate!

65 răspunsuri:
| Regizorul a răspuns:

Ce comentariirolling on the floor din ce ati scris voi aici am ajuns la impresia ca Dumnezeu e ceva gen The Godfather si cei care au scris biblia sunt mafiotii lui rolling on the floor
Ma amuza tema aceasta.
Esti un om religios... ok, n-am treaba dar nu imprastia rahatul tau peste tot pe internet
O persoana intelectuala nu mai crede aburelile astea de adormit cocalarii mici si babe.

| Preotul explică (pentru Rapplex):

E mult de spus. Asa trebuie sa i-au fiecare citat sa iti spun cum se interpreteaza. Nu am timp de asa ceva.

| Preotul explică (pentru Regizorul):

Sa sti ca eu cunosc foarte multe persoane intelectuale care apreciaza Biblia. Despre tine nu stiu ce sa spun. Nu mi se pare ca ai fi foarte intelectual. Deci mai bine nu mai comenta.

| MichelleI a răspuns (pentru RetardedRacoons):

Nu ia chinuit DUMNEZEU a incercat sai invete pe omeni la bine acei omeni care au scris biblia au inteles invatatura lui DUMNEZEU si au scris-o ca sa invete si alti oameni

| RetardedRacoons a răspuns (pentru MichelleI):

Dar pe vremea aia se stia de schizofrenie? Si daca da, cum faceau ei diferenta intre un bolnav mintal si un profet?