| Meme10Memu a întrebat:

Prin religie se perpetueaza genele slabe pe scara evolutiei?

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Templierii erau mai slabi ca restul necredincioșilor? Eu nu cred! Din contra

iisus a spus cei care ridica sabia de ei vor pieri,Templierii erau necredincioși

, un creștin este mai puternic pe toate planurile decât un ateu, este mai curajos, are onoare, este mai moral

lauda,mandria este un pacat de moarte, iisus nu a spus niciodata ca e superior cuiva, iisus a spus ca toti suntem pacatosi si egali in fata lui dumnezeu

Lipsa credinței este slăbiciunea voastră, a ateilor. Dacă asta este părerea ta eronata despre religie... ești o cauză pierdută.

lipsa credinteti nu inseamna lauda, mandria, judecata aproapelui, iisus a spus nu fiti ca pagani si va ajutati intre voi si ajutati pe oricine, voi nu ati citit biblia in viata voastra

| Celcestietot a răspuns:

De unde ai mai scos și prostia asta? Templierii erau mai slabi ca restul necredincioșilor? Eu nu cred! Din contra, și în ziua de astăzi, un creștin este mai puternic pe toate planurile decât un ateu, este mai curajos, are onoare, este mai moral etc. Lipsa credinței este slăbiciunea voastră, a ateilor. Dacă asta este părerea ta eronata despre religie... ești o cauză pierdută.

| Meme10Memu explică (pentru Celcestietot):

In biblie dumnezeu a spus ca poparele pagane, canaanitii erau mai inteligenti si mai puternici decat evreii credinciosi.

| Celcestietot a răspuns (pentru Meme10Memu):

Templierii cum erau față de păgâni?

| milan9 a răspuns:

@Meme, relevant este faptul ca in majoritatea tarilor (este si cazul Taiwanului) procentul celor credinciosi este dublu in randul oamenilor de stiinta si a celor cu studii superioare decat in cazul mediei generale a poporului, a celor "simpli", daca pot spune asa.
Asta ce inseamna? Credinta in Dumnezeu este asociata cu cunoasterea stiintifica si nu cu ignoranta... thinking

| Meme10Memu explică (pentru milan9):

Ai fost tu in Taiwan si ai vorbit cu acei oameni? Le-ai luat interviul?

| milan9 a răspuns (pentru Meme10Memu):

Sa inteleg ca esti frapat? Si odata convins de realitatea acestor statistici ai avea un impuls suficient de bun pentru a iesi din nepasare? thinking
Ma indoiesc... sad In general reticenta fata de credinta nu rezida din lipsa argumentelor ci din impietrirea inimii, din motive subiective...

| Irinel15123532 a răspuns:

''Imbarbatati-va si incurajati-va unii pe altii in fiecare zi''

''Nu va temeti de nimic''

''Nu ti-am dat eu oare porunca aceasta? Intareste-te si imbarbateaza-te, nu te teme si nu te inspaimanta, caci Eu sunt cu tine''

''Nu mai spuneti ''NU pot'' Pot totul in Hristos care ma intareste''

''Fiti buni unii cu altii, milosi, si intaritiva si iertati-va unii pe altii, asa cum v-a iertat si Dumnezeu pe voi in Hristos Iisus, Domnul nostru''.

''Fiti darnici, si ajutati pe cei in nevoie''
''Sa nu minti, sa nu furi, sa nu injuri, sa nu ucizi, sa nu juri, sa nu curvesti, sa iti cinstesti parintii, sa iti iubesti aproapele, sa fii rabdator, sa fii milos. etc.''

Care gene slabe?

| Celcestietot a răspuns (pentru Irinel15123532):

Niste exemple bune, extraordinare. El crede ca cei credinciosi sunt niste fricosi, buni de nimic datorita credintei, pentru ca ii invata sa fie slabi, dar de fapt este exact invers. Noi biruim pe oricine dorim daca ne lasa Domnul.

| Irinel15123532 a răspuns (pentru Celcestietot):

Foarte bine spus. Asa este, Domnul spune ca El este stanca tare, cine are baza in El, nu se va clinti niciodata, indiferent ce valuri vin peste el.

| Meme10Memu explică (pentru Irinel15123532):

Genele slabe sunt "daca nu cred in dumnezeu nu mai sunt buni de nimic". Am vazut multi credinciosi care daca le slabesc putin credinta nu sunt in stare nici sa incurajeze sa zica o vorba buna unui sarman atat de rai sunt.

Cele mai urate fapte le fac credinciosii.

| Celcestietot a răspuns (pentru Meme10Memu):

Nu este adevărat. Spune-mi tu mie ce fapte comit credincioșii.

Prin credinta se cred dumnezeu, dumnezei, ca niste dumnezei, vorbesc singuri crezand ca se roaga.

| Helper07 a răspuns:

Prin orice religie e impotriva ei.

| Meme10Memu explică (pentru Helper07):

Unii spun ca credinta in divinitate face parte din natura omului. E o minciuna? Putem vorbi despre o natura a omului cand omul trebuie sa evolueze, sa-si depaseasca natura?

Cei care au gene slabe, nu sunt in stare sa ia bacul sau sa faca o facultate amagesc fetele, femeile ( cu gene slabe ) cu religia ca sa se poata reproduce.

Pacat de cei cu gene puternice care mor sanatosi tun in misiuni de razboi.