Fascinatie, admiratie. Daca mai sunt si la munte, la aer curat unde se vad o puzderie de stele pe "umerii" maiestuosi ai masivului, e ceva inexplicabil. Imi da fiori acea maretie. Si liniste. Imi trec prin cap tot felul de ganduri legate de spatiul infinit, de D-ZEUL maret care le-a "atarnat acolo sprijinite de nimic", si care le-a calculat traiectoria. Ma gandesc atunci la precizie, organizare si minutiozitate, si nu in ultimul rand o coplesitoare autoritate.
Nu simt ceva anume, pur și simplu îmi place să mă uit, deși nu pot să o fac mult timp că mă plictisesc.
Dar dacă mă gândecs bine dacă am și muzică pot sta toată noaptea să mă holbez...
Ema daca sunt cu o cadâna care emana dracusori din ea incep ca Eminescu "Uite luna, uite carul, uite treaba mea cât parul.
Citind si eu ca tot omul pe la sectiunea "saptamana aceasta..." vad ca Ema mai este si urecheata.Ba din contra "Ema si Danutza27, treaba asta cu ateii care vor sa "darime", sa "desfinteze" sectiunea religie, mi se pare o exagerare.
Ia sa ne gindim logic. Rubrica religie a fost creata la CEREREA multor atei. In situatia asta, e total deplasat sa afirmi ca tot cei care au cerut crearea rubricii, vor acum s-o faca sa dispara. Sa fim rezonabili totusi" Ema balacarita si tot ea sa fie rezonabila. Buna treaba zic eu.Dar vad aici 1/2 numai raspunsuri rezonabile care daca le citeste un om cu scaun la cap face infarct. Parerea mea privind cerul plin de stele ma intreb prima data, oare prin ce am facut am dreptul sa ridic ochii spre Dumnezeu.Acum privind cerul cu luare aminte si vazind eu maretia creatiei, fluier a paguba si zic "Doamne iarta-ma " ca voi sustine desfintarea sectiunii Religie de pe TPU si incerc un raspuns dupa slabele mele puteri Re ca prea a fost Batjocorit Numele Domnului pe aici.
"Citind si eu ca tot omul pe la sectiunea"... cel mai bine te recitesti pe tine, ai ajuns asa de stearsa incat nici macar stupid nu ti se mai dă. Nu degeaba zicea Isus ca, cine da cu pietre in toti, face un zid in jurul lui pana se izoleaza singur. Nimic nu ai invatat din biblie. Hai sa-ti dau eu un stupid pentru ca tot bati campii ca intodeauna in afara subiectului. E vorba de stele naşpo care esti tu naşpa.
Sincer, fara sa te iau la misto acum, bucurie, findca vad ca pe langa toate cacaturile din lumea asta de **** exista ceva frumos. Dar...acum serios...de cand e o rusine sa ai o erectie?
Trag aer in piept si simt o stare de bine care se raspandeste in tot organismul. Visez as putea si eu sa zbor pana acolo printre stele
Tot stresul dispare
Da, si admiratie.
Ceva curat, le gasesc fascinante si de multe ori ma gasesc zambind ca proasta singura.
Simt ca ma regasesc in ele... este o stare ce nu poate fi descrisa in cuvinte.
Numai bine.
Te imbratisez.
Ma simt bine,relaxat, simt o liniste sufleteasca, dar in acelasi timp simt o tristete deoarece nu am si eu o pereche ca acele stele frumoase care inpodobesc bolta cerului.Adrian ai pus punctul pe i,numai cand ajungem cu adevarat sa recunoastem acele semne ce ne rezerva viata si sa le intelegem, numai incepand cu momentul acela vom fi fericiti cu adevarat, deoarece am deslusit marele mister al vietii.
Iubire si speranta.Si cel mai mult...am impresia ca Dumnezeu isi intoarce fata catre mine.Numai bine.
Iti doresc din toata inima multa fericire!
Simt asa o stare de bine, de fericire cand ma gandesc ca stelele alea si cerul sunt ceva minunat si magic.
Imi dau seama ce Dumnezeu minunat avem si e o dovada in plus a dragostei lui pentru noi.ne-a lasat atatea lucruri frumoase pe pamant pe care noi nu am facut decat sa le distrugem, si la sfarsit tot pe El dam vina.
si ma minunez ca, desi suntem tot mai rai cu fiecare zi, El, in marea lui iubire, inca ne mai bucura cu un rasarit de soare, cu zambetul unui bebelus, cu marinimia unor necuvantatoare...cu un cer plin de stele.
avem un Dumnezeu atat de bun de care noi am uitat. de asta si viata noastra isi pierde sensul. am ajuns sa uitam toate minunil; e astea care ar trebui sa ne bucure sufletele si fugim doar dupa lucruri materiale, lumesti, care raman in urma noastra, pentru ca nimic nu luam cu noi cand plecam din lumea asta, ba mai mult, se poate ca altcineva sa manance din rodul muncii noastre. pacat. daca am sti ce pierdem...