| AvalohAlyn a întrebat:

PRO religie sau pro credinta in Dumnezeu?

13 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Pro credință. Biserica mea este liniștea.

| Mădă0611 a răspuns:

Care dumnezeu? A, stai, intai sa spun altceva. Pentru mine religie e credinta intr-un dumnezeu care are nume. Nu poti sa crezi in Allah, Yhwh (astia-s aceeasi pers, dar na...), Iisus, sau oricare alt zeu daca nu urmezi sfaturile sau poruncile lor, iar asta inseamna religie, sau ma insel?

| milan9 a răspuns:

Credinta in Dumnezeu este o religie, o re-legare a relatiei cu Divinitatea.
Nu ai cum sa le desparti.

Dumnezeu a lasat o singura "credinta", oamenii au inventat zeci de mii de religii...

| Doub a răspuns:

Pro credinţă, clar.

| AvalohAlyn explică (pentru Doub):

Deci tu nu te duci la vreo biserica nu?
(curiosity)

| Doub a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Nu, încă nu am găsit locul ăla în care să mă simt bine.

| J0B0MAT a răspuns:

Pro credinta

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Eu unul sunt pro credintei *logic* insa nu stiu ce sa spun despre religie.

Daca te referi la religie in general atunci sunt pro... dar daca te referi la "religie" ca materie predata la scoala atunci sunt contra intrucat la acea ora sunt exagerate unele lucruri si nu mi se pare okay ca unor copilasi de clasa a 3-a sa li se vorbeasca despre iad si demoni.

Overall sunt pro... Cred in Dumnezeu *oricare ar fi El*, respect poruncile insa nu ma duc la Biserica intrucat nu am timp si consider ca un simplu gest bun poate sa compenseze orele pierdute de pomana la slujbe.

Este doar parerea mea.
Succes!

| SergiuBoss11 a răspuns:

"Toate religiile sunt intemeiate pe teama celor multi si pe istetimea catorva "

Răspuns utilizator avertizat
| wolder a răspuns:

Contra

| dragos38 a răspuns:

Religia este credinta in zeii,spirite,ingerii,sfinti, suflete ale mortilor sau alte fiinte supranaturale, deci este cam greu sa separi credinta de religie, stii ce a declarat giordano brunno in fata inchizitorului- ca nu crede intr-un dumnezeu personal, ma rog.
Deci dupa parerea mea nu exista nici un dumnezeu, cel putin asa cum ni-l inchipuim noi.

| Ciudin_Andreea_1996 a răspuns:

Pro credinta, fara discutii.