| florin1979 a întrebat:

Probabil nu mai este mult pana vom intra in contact cu o rasa inteligenta de origine extraterestra. oare acele fiinte, cu care este posibil sa comunicam sa dialogam, au credinta? cum credem noi, pamantenii in allah dumnezeu buda, etc? si ce ne vor zice cand noi le vom spune credinta noastra?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Sunt miliarde de miliarde ...de miliarde de planete in univers!
*sunt mai putine graunte de nisip pe tot globul decat stele in tot universul *asta spune multe *
...nu ti se pare ca trebuie sa fii putin egoist in a crede ca numai pe aceasta planeta s-a dezvoltat viata?

23 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Florin,eu sunt de parere ca cei pe care ii consideram extraterestrii, sunt ingerii cazuti care au curvit cu fetele oamenilor, si cred ca ei sunt urmasii lor.Eu cred ca ei cunosc mai mult decat noi adevarul.

| Polaris a răspuns (pentru EmaS):

Îngerii lui peşte, cui îi pasă? Vin cu haremul de femei pe Terra, băăăi!

| MMihai a răspuns:

Si ce ne vor zice, cand noi le vom spune, despre credințele noastre?==vom vedea atunci!

| Angel0 a răspuns:

Cred ca asa se gandesc si gandacii sa intre in contact cu noi. Noroc ca s-a inventat DDT-ul.

| sandra2012 a răspuns:

De unde naibii sa stim noi? Crezi ca ghicim viitorul in stele?

| Danutza27 a răspuns:

Omenirea tot asteapta sa vina extraterestrii, prezenta noastra in spatiu este simtita de ei de peste 100 ani o sa zici de ce, iau un singur ex telegraful lui Marconi ala emitea in spatiu Se zice ca undele EMag se duc aprox cu viteza luminii deci ar fi departe de noi ca la o suta de ani lumina.Au si observatoare care urmaresc emisia de la miliarde de stele si au receptionat =ioc Eu zic pina or veni ei tu sa pui mina pe cele terestre si sa studiezi recomand cu caldura Biblia,poti citi si toate ragliile de care este plin internetul, poti sa faci dumnezeu din calculator si sa te rogi pe la fire dar socoteala tu vei da nu eu.O sa zici cui vei da socoteala aici raspunsul tot prin Biblie il gasesti.Vad ca esti mare amator de chestii paranormale si extraterestrii.Citeam pe la Conversatii ca cel mai plin de paranormal si extraterestii este Cart Ferentari la una ii dispare barbatul,lu unu calul, altul ramine fara gaini. Satra intra in alerta pun mina pe bite sa prinda extraterestrii, da de unde ala care furase gainile era terestru zice pe acolo ca de 1 saptamana zace cu 2 coaste rupte dupa intilnirea de gradul 3 cu ciomegele.Mai dau pe acolo sa vad daca au gasit calul ca nu pomeneau nimic de el ala cred ca a fost mazilit. Prea multe griji ai tu dar putin folositoare si pierzi esentialul =Credinta in Dumnezeu

| Danutza27 a răspuns:

Ai rabdare ca am auzit ca se puna la cale de niste moderatori si o sa vezi ce pui tu lanturi antiderapante la minte

| V3ra a răspuns:

Probabil nu mai e mult pana cand neuronul tau se va impusca!

| 19marian60 a răspuns:

Danutza27, telegraful lui Marconi? Marconi a descoperit undele radio si a revolutionat comunicatiile.Telegraful a fost inventat ceva mai inainte de Samuel Morse. Comunicarea se facea cu un emitator si un receptor conectate prin 2 fire(cabluri, sarme de cupru)Se emiteau niste impulsuri electrice de diferite lungimi(puncte si linii) in codul Morse.
Este adevarat ca emitem semnale radio in spatiu de mai bine de 100 de ani! Pentru a receptiona aceste semnale ai nevoie si de cel putin 1 receptor.te-ai gandit ca extraterestri respectifi s-ar putea sa aiba alte sisteme de comunicare la distanta?
florin1979 vor spune ca :si ei cred sau au crezut in Creator!

| Danutza27 a răspuns (pentru 19marian60):

Dar asa era numit atunci, o sa zici de ce simplu ca foloseau tot un transmitator (manipulator) morse., Stai linistit ca stiu princioiul ca am dat pe la scoala si te anunt ca primul telegraf avea un singur fir zi de ce?

| 19marian60 a răspuns:

Danutza:raspunsuriletrebuie sa lumineze nu sa bage in ceata.Retine esenta:Marconi=radio.Samuel =Morse. Avea un singur fir pentru ca functiona cu baterie ("+"la impamantare si"-"aparat)impamintarea avea rolul sa inchida circuitul electric.
Daca era prin fir nu emitea nimic in spatiu!

Sunt de acord cu tine dar el cind a aparut asa ii zice lumea Tata cind era elev a venit la ei la scoala singurul roman care a cistigat concursul de telegrafie cu" telegraful Marconi" concursul a fost in Italia localitatea Como.

| 19marian60 a răspuns (pentru Danutza27):

Danutza,acolo a fost un cuncurs de radio telegrafie.In loc de microfon foloseau un manipulator morse conectat la o statie de emisie receptie.in majoritatea tarilor existau federatii ale radioamatorilor(foloseau benzi de unde scurte si frecvente de emisie inalte)
concursurile durau zile uneori chiar saptamani, aveai voie sa emiti la diferite intervalede timp.La sfarsitul concursului era declarat castigator cel care reusea sa realizeze cele mai multe contacte certificate! Semnalele emise de ei nu puteau fi receptionate cu aparatele de radio care existau atunci dar nici cu cele din ziua de azi.radioamatorii de atunci erau persoane deosebite,erau electronisti buni,oameni bine pregatiti. Comunicau prin codul Morse, foloseau un limbaj cu prescurtari pe care doar ei il intelegeau.Ei au chateat inainte de a se naste internetul! Multumesc, pentru rabdarea cu care citesti mesajul meu! 19marian60

O sa fac pomana cu tine sa pun niste poze sa vezi cu ochii tai, si aia de pe titanic tot telegraf marconi ii ziceau si nu plecau cu sirme dupa ei poate intelegeau ei gresit tele inseamna distanta grafie inseamna niscaiva semne si cind specificau teleg marconi era cel fara fir tot cu linie si punct si in cod morse trimiteau inf si tot cu manipulatorul, Vezi ca sunt 2 feluri de manipulatoare mecanice ghici care

| Alex2o17 a răspuns (pentru 19marian60):

Ce faceti? Mai e vreun radioamator in 2017?

| kathgilbert a răspuns:

Asta ramane de vazut... Noi sa traim pana atunci.

| PisyRock a răspuns:

Sper sa traim cand descoperim ca aceasta specie chiar a venit pa pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand? cand florine? cand intram in contact? vreau sa fiu inteligent, vreau sa fiu inteligent.deja sant dar vreau sa ma mai fac.or fi adeptii lu manitou? si raiul lor or fi vesnicele plaiuri ale vanatorii? sau vor crede odata ajunsi pe pamant ca au ajuns in raiul lor, si se vor apuca de vanat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Florin, ce-ai "tras"?!? Hasis?
Extraterestrii si OZN-urile sunt niste creatii 100% SF, fabulatii popularizate in presa tabloida din goana oportunista dupa profit a trusturilor de presa, augmentata cu teoriile unor oameni creduli, foarte entuziasti sau paranoici;

| francesca89 a răspuns (pentru anonim_4396):

E stupid sa crezi ca doar noi existam.nici macar nu poti percepe universul, nu te da mai destept ca oamenii de stiinta

| ewygirl a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai impresia ca noi suntem singurelee fiinte din acest IMENS UNIVERS? te inseli
Pentru toti ce sunt interesati de ceea ce inseamna extraterestrii si.traiul lor.ii sfatuiesc sa citeasca "Inuaki reptilianul din mine" de Aryana Havah.Se gaseste si online...V-o recomand.Ve-ti citi lucruri uimitoare!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ewygirl):

Francesca, nu ma dau destept! Apropo, ai auzit de exprimare libera? Punct.

| francesca89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta n-are nicio legatura cu exprimarea libera.cum ai putea sa crezi ca suntem doar noi?

| Apache a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt miliarde de miliarde ...de miliarde de planete in univers!
*sunt mai putine graunte de nisip pe tot globul decat stele in tot universul *asta spune multe *
...nu ti se pare ca trebuie sa fii putin egoist in a crede ca numai pe aceasta planeta s-a dezvoltat viata?