| Emanon2011 a întrebat:

Profesoara de religie tot zice sa ascultam cantece pentru suflet din cand in cand. As vrea sa aud cum suna o melodie de acest gen si poate imi dati si mie cateva exemple.

12 răspunsuri:
| hate1t4ll a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=wF-DCt4YYjg
Cu placere, ma bucur ca te-am ajutat.

| IMC90 a răspuns:

Barurile ca barurile, dar Mega Image-ul din fata blocului meu sufera in chinuri laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica psalmica,de la manastirea putna, de la alte manastiri, pe ortodox.ro,diferite coruri religioase.etc.se merita daca-ti place genul. daca nu, no problem.sunt alte genuri care te pot relaxa si pe care poti medita.

| stefan9516 a răspuns:

Intra pe youtube si scrie Lady Gaga- Judas sau Bulet for my valentine- tears don't fall. rolling on the floor Acuma serios: Cuvinese cu adevarat; colinde si vezi ca iti apare la videoclipuri asemanatoare si alegi tu de acolo in continuare.

| VaSyyyyy a răspuns:

Cargo - Ploaia, Vama Veche - Vama Veche, Compact - Dupa ani si ani... si lista poate continua la nesfarsit, nu stiu cum exista oameni care asculta numai un gen de muzica...in fine

| maryke a răspuns:

Stiu eu ce inseamna pentru profesoara ta de religie muzica de suflet. In fine, omul poate asculta ce ii place si sa considere ca e cantec de suflet.

Eu iti dau una chill, relax:

http://www.youtube.com/watch?v=WKL7yUzjIJI

| gatacuvoi a răspuns:

Http://www.metalhead.ro/trupe/ multa muzica pentru suflet