Este părere ăluia!
Dar nu este foarte inteligent!
Dacă mă duc la frizer să mă tundă, asta cum influențează funcționarea organelor interne?
Daca proiecta si inima omului la fel de inteligent, in loc sa-i mosteneasca de la peste designul alimentarii muschilor ei cu sange, alta era situatia cu bolile de inima.
Da de aia vedem cu jumatate de ochii foarte inteligent, de ce imbatranim, de ce ne imbolnavim? daca e perfect de ce?
fizic multe animale te intrec
Ce perfect e corpul ca la primul ger murim de gripa,la prima zi deprimavara murim de alergii. cancerul, sida, ebola, malaria, sifilis sunt doar cateva dintre bolile de care te-ai putea imbolnavi intr-un moment cu imunitate mai scazuta si mancand mancare mutata genetic plina cu hormoni. cat de perfect e asta?
Sunt de acord cu tine.
Eu cred ca a vut o contributie mai mare decat Dumnezeu, calitatea semintei tatalui si a ovului mamei care l-a nascut, ca fac pariu ca Dumnezeu nu a participat cu nimic la aceasta afacere, ca daca isi aducea contributia nu mai vorbeam de Tendo, ci de Mantuitorul Tendo Dumnezeul adevarat, ceea ce nu cred ca este cazul!
Eu am o parere foarte proasta despre raspunsul tau.Sa presupunem ca noi suntem perfecti d.p.d.v. anatomic.De ce ar fi doamne doamne creatorul nostru? Oricum, suntem foarte slabi in comparatie cu alte animale, ochiul nostru e un rahat fata de cel al vulturului, si in plus avem destule organe nefolositoare, sa nu mai amintim de ADN-ul nefolositor.
Sa stii ca a avut mare dreptate. Si eu am constat ca exista o legatura directa intre firul pubian (adica flock) si ochi!
Intodeauna cand mi se rupe un fir flock, imi curg lacrimile!
Catalyn_6531 întreabă: