Ideea este ca in orice cultura visele au aceeasi semnificatie.
Deci ceva inseamna.Subconstientul incearca sa-ti dea niste mesaje pe care oricum nu poti si nu vrei sa le intelegi.
Iti place sa te vaiti si sa-ti plangi de mila fara sa faci ceva sa iesi din mocirla in care te scalzi.
Dacă ce spui tu este adevărat, atunci visul nu semnifică nimic. Visele sunt influențate de gândurile care vin conștient sau inconștient, care ne frământă sau nu; de griji și îngrijorări.
Iar pentru că stomacul este în strânsă legătură cu creierul, visele sunt influențate dacă ne punem în pat cu stomacul plin sau gol. Visele și chiar odihna vor fi neplăcute dacă ne culcăm cu stomacul plin.
Ţărână eşti:
Geneza 3.19
Cei ce locuiesc în case de lut; îşi trag obârşia din ţărână.
Iov 4.19
Dumnezeu a făcut pe om din ţărâna pământului. Geneza 2.7
În ţărână te vei întoarce.
Te vei întoarce în pământ: căci din el ai fost luat.
Căci ţărână eşti şi în ţărână te vei întoarce. Geneza 3.19
Căci El ştie din ce suntem făcuţi; Îşi aduce aminte că suntem ţărână. Psalmi 103.14
Li se taie firul vieţii; mor: şi tot" n-au' căpătat înţelepciunea. Iov 4.21
Dar bunătatea Domnului ţine în veci pentru cei ce se tem de El: pentru cei ce păzesc' legământul Lui. Psalmi, 103:18
Adu-ţi aminte de Făcătorul tău:
Până nu se întoarce, ţărâna în pământ; cum a fost: şi până nu se întoarce duhul la Dumnezeu, care l-a dat. Ecclesiast 12.1, 7
Veniţi la Isus; toţi: Matei 11.28
În nimeni; altul: nu este" mântuire. căci nu este; sub cer' niciun alt Nume" dat oamenilor: în care trebuie să fim mântuiţi. Faptele Apostolilor 4.12
Vine ceasul când; toţi: cei din morminte vor auzi glasul Lui, şi vor ieşi afară; din ele: Cei ce au făcut binele" vor învia pentru viaţă; iar cei ce au făcut răul' vor învia pentru judecată. Ioan 5.28, 29
Unii; pentru viaţa, veşnică: şi alţii' pentru ocară" şi ruşine, veşnică. Daniel 12.2
Isus a spus; Pocăiţi-vă: Matei 4.17
Biblia spune urmatorul lucru ''visele vin din multitudinea grijilor'' in afara de visele pe care ni le da Dumnezeu, dar acelea trebuie cernute prin biblie, daca am visat ceva care este in contradictie cu biblia, nu este de la Dumnezeu, din visul tau imi dau seama ca ceva nu este in regula cu psihicul tau, si mai ales din felul in care ai reactionat, te sperii foarte usor din orice lucru mic, Dumnezeu a spus '' Eu nu v-am dat un duh de frica, ci unul de putere'' Dumnezeu vrea sa fim tari in credinta, daca El a spus ''Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi'' Crezi ca isi va incalca promisiunea asta? Nu.
El spune, ''Nu privi cu ingrijorare si nu te inspaimanta, caci Eu sunt cu tine, fiul meu iubit''
Eu cred ca poate insemna goliciunea sufletului tau, ochii asa cum se spune, este poarta sufletului, ochii tau cazand inseamna josnicia sufletului in care te afli, tristetea din sufletul tau. Subconstientul incearca sa iti trimita semnale, de alarma sau diferite imagini care sa te faca sa te trezesti si sa iti dai seama de lipsurile tale. Un vis frumos te va lasa cu o dulceata in inima, un vis urat te va lasa cu un gol in inima. Constientul lucreaza ce ai acumulat dealungul zilei, lunii, anilor, daca un vis este frumos, in sensul ca esti fericit in vis, asta inseamna ca ai facut fapte bune in viata reala si sufletul iti e fericit. daca nu...este contrariul.
anonim_4396 întreabă: