anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Puteti sa-mi dati exemplu de intrebare la care singurul raspuns corect este "un zeu"?

* intrebari ce tin de fizica, biologie, chimie si altele de genul. Nu vreau intrebari gen "care zeu s-a sacrificat pentru ca oamenii ca ei sa obtina focul". Vreau intebari pe bune.
** apropo, in cazul in care nu stiati, raspunsul era Prometeu.

Interesant sa aflati ca nu doar semizeul crestin s-a sacrificat pentru oameni nu? Lui de ce nu ii multumiti pentru fapta sa?

48 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru CristiB93):

rolling on the floor deja imi jignesti si cel mai obosit neuron sad
Aia se vrea dovada de prorocie? Oamenii pupa tot ce le dai daca le dai speranta, falsa, logic, dar le dai. Oamenii cred ca e sfant, bineinteles ca merg la mormant, credeau si cand era in viata, si il vizitau, acum e mai usor cu transportul, si pentru credinta unii sunt in stare sa rabde foame pentru a avea bani de drum. Cere iertarea neuronului obosit.

Uite aici dovada: pune o cruce pe deal, fa-o sa para veche, 2 bete legate cu ceva, eventual pune si niste oase, pentru sceptici, spune ca e un sfant, gaseste tu povestea unuia, si plateste cativa oameni, peste 10, sa inventeze povesti cu vindecari, liniste si pace sufleteasca, fericire, ingeri venind, bla bla, din astea comune pe la voi, anunta o televiziune, sa vezi cum acel loc o sa devina loc de pelerinaj, unii chiar o sa aiba parte de ce spun cei platiti de tine.
rolling eyes

| CristiB93 a răspuns (pentru Mădă0611):

rolling on the floor rolling on the floor De ce iti chinui neuronul acela sa scoata astfel de Dinozauri din el. Deja cred ca este pe moarte, mai un pic si intra in coma rolling on the floor la ce imaginatie are si la ce monstri scoate din el. Of of Madalina ai nevoie de o pauza crede-ma, de la atata lupta impotriva adevarului te termina psihic, iti recomand un concediu la o manastire, sa te cureti sufleteste si sa mai scapi de pacatele si patimile alea care te chinuie, si bineinteles multe rugaciuni happy

Nici n-ai inteles ce ziceam. rolling on the floor Oricum, observ ca la fel ca fratii tai, te faci ca nu vezi ceva ce mintea ta nu poate procesa, si apoi asta nu e lupta impotriva adevarului, e joaca, ochi pentru ochi devil, e relaxare.
Ce varsta ai?

| CristiB93 a răspuns (pentru CristiB93):

Pai mai un pic si fac 20 de anisori big grin. Apropo esti simpatica kiss cred ca ti-am mai zis :-p

Te spargi de ras ca e grele cu ganditul. Va agitati degeaba, nu aveti dovezi, si daca eu n-am (indirecte am), nu-i bai, eu nu ma omor sau tarasc pe jos sa demonstrez ca prietenul meu imaginar exista.

| Nucreeed a răspuns (pentru CristiB93):

Si tu in loc sa dai bani la biserica si pe toate calendarele te'ai gandit sa ajuti copiii aflati la nevoie?! Crezi ca dumnezeu tau/hristos iti cere sa'i dai bani la popa sau sa'i ajuti pe altii?
Daca viata copiilor depinde de noi...de ce dumnezeu vindeca pe unii asa dupa cum ii vine lui chiar pe oameni din lumea a I-a si ii ignora pe cei din lumea a III-a? Si de ce face toate lucrurile astea pe care voi le numiti "minuni", ce vrea sa ne arate?

| CristiB93 a răspuns (pentru Nucreeed):

Dumnezeu nu vindeca asa cum i vine lui, cine a spus asta, el vindeca daca crezi in el sau prin preoti cu viata sfanta, nu am de unde sa stiu eu cum actioneaza Dumnezeu. EL face minuni, vrea sa arate ca ne iubeste ca exista, ca doar prin el putem fi fericiti.

| CristiB93 a răspuns (pentru Mădă0611):

Eh, m-am plictisit, pana gasesc alte dovezi si mai tari, o sa ti le arat, o sa vezi ca te conving dar pana atunci te-am pupat kiss

N-ai cu ce sa ma convingi, tu crezi, eu stiu, ambii suntem siguri, dar stiutul e mai puternic decat crezutul. Si ti-am zis, nu trebuie sa stii toate chichiţele (ma intreba minoru de mai sus de ce vede o tanti fara pupile), trebuie ca doar 1 poveste sa nu se lege pentru a darama tot basmul, si aici nu se leaga mai multe de 1.

| Nucreeed a răspuns (pentru CristiB93):

Ok,da'mi cateva exemple de intamplari pe care voi le considerati "minuni"big grinsa'mi dau si eu seama ce fel de "persoana" este zeu' asta al tau=)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu are nici o legatura ploaia cu crerea universului! Nu exista nici un raspuns concret ci vag! O teorie care a esuat in Elvetia sa fie demonstrata! O vaga teorie care nu va fi niciodata demonstrata! Deci nu are relevanta sa consideram aceasta teorie adevarul!

| robby212 a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu mai baga din astea.Macar vede, e o minune.

| Mădă0611 a răspuns (pentru robby212):

La tine orice e minune, si orice e lucrul diavolului. Las-o asa. oh go on

Nu vei crede nici daca insusi Hristos va veni la tine.

"Hahaha, ce m-am ras..."

Am o intrebare...Cum (te-)ai ras? Pe tine sau?

"Ce m-am ras"...e clarhappy

Pai aia era faza, ca nu era de ras, si "m-am râs" nu exista. Offfff, trebuie sa iti explic glumele rolling eyes, de asta intreb sau caut varsta cuiva...

Grele "ie", si cicalitori "ie" astia mici, unii sunt a dracu tare (o pipita de pe aici). Majoritatea ateilor din Romania au fost crestini, daca nu toti, dar odata ce te trezesti, e greu sa mai crezi in basme. Cred ca stiu de ce crezi tu asa tare, pe langa anisorii tai, si nu intreba de ce ca nu iti raspund, e ceva de la intrebarile si raspunsurile tale.

Mda, scoate-te acum.Si vine vorba de intrebari si raspunsuri, eu am primit contul asta, nu sunt ale mele...Numai bine!happy