| Ele94 a întrebat:

Raiul este de fapt Iadul?
Toata viata suntem credinciosi si traim cu gandul ca o sa ajungem in Rai. Dar ce se intampla daca aflam ca Raiul este de fapt Iadul? Isus ne demonstreaza chiar El insusi.
Isus pe cruce, alaturi de cei doi talhari:
Luca 23:39
Iar unul din facatorii de rele rastigniti, Il hulea, zicand: Nu esti Tu Hristosul? Mantuieste-Te pe Tine Insuti si pe noi. Iar celalalt, raspunzand, il certa, zicand: Nu te temi tu de Dumnezeu, ca in aceeasi osanda esti?
Si zicea lui Isus: Pomeneste-ma, Doamne, cand vei veni in imparatia Ta.
Si Isus i-a zis: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in Rai.
Dar Isus a lasat sa fie rastignit pentru a intra in Iad si pentru a elibera toti oamenii nevinovati care intrasera acolo (pentru ca de la pacatul lui Adam si Eva toti oamenii intrau in Iad). De fapt Isus nu a zis "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in Rai", ci a zis: "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu mine in Iad"!
Deci prin Isus, paradisul inseamna Iad

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Adevarat scrie ca va merge in rai.El S-a inaltat la cer sub privirile mai multor martori.Ba a spus:,, Eu Ma duc sa va pregatesc un loc ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi,,. Vedem pilda cu Lazar si bogatul. Exista rai si iad si nu ai vrea sa iti petreci o vesnicie in iad!

| Urzi23 a răspuns:

Ma pe aici altul mai,,,,,,,, ca @soimos nu era deja aveam lehamite sa citesc toate c,,,,, lui.Din cite vad tu esti un urmas vrednic de mila

| Nuvăsufăr a răspuns:

Da, să le strige Dumnezeu când ajung în Iad: Ţeapăăăăăăă!

| EmaS a răspuns (pentru Nuvăsufăr):

In iad o sa strige satan catre cei care au crezut ca o sa ii puna sa fie sefi la cazane:Teapa!
Vor fi aruncati si ei in cazane.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Sa-i salveze pe cei NEBOTEZATI.
Cei nebotezati sunt cei ce inca mai au pacatul stramosesc.
Cei ce nu au fost botezati au ajuns in iad.

| heyromania a răspuns:

Intai sa inveti sa scrii Isus corect ( P.S Isus se scrie cu 2 de i, adica Iisus)

| Dandanache a răspuns (pentru heyromania):

Lasa-te de bancuri. Invata tu care e treaba cu Isus sau Iisus, si apoi vino sa faci pe profesorul.

| Sarah15is a răspuns:

Uite eu zic asa : can talharul i--a zis lui isus ca crede in ca ii poate mantui. Reiese ca isus s-a jertfit pentru noi pentru a putea fi mantuiti dar si pentru acest lucru trebuie sa nu ne mai inchinam la icoane cum fac ortodoxi. iti mai spun ceva nu conteaza ce credinta esti conteaza sa crezi in dumnezeu sa te rogi numai lui.

| pzh2000 a răspuns:

Chiar ma gandeam ce mai face soimos...

| MarianWLF a răspuns:

Stii ceva nu mai fi asa curios tu traiesteti viata si o sa vezi la sfarsit daca iadul e raiul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si versetul nu cred ca a zis asta

| whitehair a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia fii atent la ce poate sa faca o amarata de virgula: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu mine in Rai"! SI ACUM:Adevarat graiesc tie astazi, vei fi cu mine in Rai"! Bai frate,care e adevarul, stiind ca in scrierile vechi nu se folosea virgula? Oare cum o fi aratat Biblia (iar un termen incorect) fara cenzurile facute de-a lungul timpului? Inca ceva, fa un experiment:incearca sa faci abstractie de versete si sa citesti frazele trunchiate de terminarea cam dupa ureche a versetelor si ai sa vezi cum iti apar intr-o intelegere mult mai usoara si de multe ori avand alt impact psihologic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru whitehair):

Pentru mine nu exista religie, asa o fi cum spui tu

| whitehair a răspuns (pentru anonim_4396):

PS.Imi place sigla aleasa, sunt intru totul de acord cu mesajul ei.Asta ma duce cu gandul la a-ti propune sa citesti Protocoalele Inteleptilor Sionului. Daca le citesti,lasa-mi parerea ta, daca nu, asta e...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus virgula gresit elenine.adevarat graiesc tie astazi,vei fi cu mine in rai,ca sa intelegi si tu si alti vreo pe care neuronul nu va ajuta; raspunsul este cam asea; adevarat graiesc tie astazi[cand sunt rastignit, cand ridic pacatul lumii, cand se implinesc scripturile]vei fi cu mine in rai.CAND? cand voi veni in imparatia mea.fiindca asa a cerut talharul in ultima clipa, inseamna ca asa stia si el; cand vei veni.deci talharul astepta la fel ca toti adormitii vremelnici sa moeteneasca viata vesnica./vezi tu elenine cati prosti sunt dusi in ratacire de o simpla virgula, si necunoscand biblia o interpreteaza cum cred de cuviinta?

| AndreiIulian a răspuns:

De fapt Iisus nu a zis "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in Rai", ci a zis: "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu mine in Iad"!
nu stiu de unde ai luat asta, dar este gresit
Iisus a mers in iad pentru ai lua pe toti oamenii drepti de acolo. Chiar si sfintii au fost acolo pana in ziua cand Iisus i'a eliberat.
Pacatul stramosesc este de la Adam si Eva, savarsit in gradina raiului.
Acesta se poate inlatura doar prin taina botezului, insa primul om botezat a fost Iisus, de asta toata lumea era acolo.
Cat despre banditul depe cruce, acesta sa spovedit in fata lui dumnezeu in pragul mortii(parandu'i rau), de asta a fost lua in rai. Poate nu stiai, dar el a fost primul om ajuns in rai.