Adevarat scrie ca va merge in rai.El S-a inaltat la cer sub privirile mai multor martori.Ba a spus:,, Eu Ma duc sa va pregatesc un loc ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi,,. Vedem pilda cu Lazar si bogatul. Exista rai si iad si nu ai vrea sa iti petreci o vesnicie in iad!
Ma pe aici altul mai,,,,,,,, ca @soimos nu era deja aveam lehamite sa citesc toate c,,,,, lui.Din cite vad tu esti un urmas vrednic de mila
Sa-i salveze pe cei NEBOTEZATI.
Cei nebotezati sunt cei ce inca mai au pacatul stramosesc.
Cei ce nu au fost botezati au ajuns in iad.
Intai sa inveti sa scrii Isus corect ( P.S Isus se scrie cu 2 de i, adica Iisus)
Lasa-te de bancuri. Invata tu care e treaba cu Isus sau Iisus, si apoi vino sa faci pe profesorul.
Uite eu zic asa : can talharul i--a zis lui isus ca crede in ca ii poate mantui. Reiese ca isus s-a jertfit pentru noi pentru a putea fi mantuiti dar si pentru acest lucru trebuie sa nu ne mai inchinam la icoane cum fac ortodoxi. iti mai spun ceva nu conteaza ce credinta esti conteaza sa crezi in dumnezeu sa te rogi numai lui.
Stii ceva nu mai fi asa curios tu traiesteti viata si o sa vezi la sfarsit daca iadul e raiul.
Ia fii atent la ce poate sa faca o amarata de virgula: Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu mine in Rai"! SI ACUM:Adevarat graiesc tie astazi, vei fi cu mine in Rai"! Bai frate,care e adevarul, stiind ca in scrierile vechi nu se folosea virgula? Oare cum o fi aratat Biblia (iar un termen incorect) fara cenzurile facute de-a lungul timpului? Inca ceva, fa un experiment:incearca sa faci abstractie de versete si sa citesti frazele trunchiate de terminarea cam dupa ureche a versetelor si ai sa vezi cum iti apar intr-o intelegere mult mai usoara si de multe ori avand alt impact psihologic.
Pentru mine nu exista religie, asa o fi cum spui tu
PS.Imi place sigla aleasa, sunt intru totul de acord cu mesajul ei.Asta ma duce cu gandul la a-ti propune sa citesti Protocoalele Inteleptilor Sionului. Daca le citesti,lasa-mi parerea ta, daca nu, asta e...
Ai pus virgula gresit elenine.adevarat graiesc tie astazi,vei fi cu mine in rai,ca sa intelegi si tu si alti vreo pe care neuronul nu va ajuta; raspunsul este cam asea; adevarat graiesc tie astazi[cand sunt rastignit, cand ridic pacatul lumii, cand se implinesc scripturile]vei fi cu mine in rai.CAND? cand voi veni in imparatia mea.fiindca asa a cerut talharul in ultima clipa, inseamna ca asa stia si el; cand vei veni.deci talharul astepta la fel ca toti adormitii vremelnici sa moeteneasca viata vesnica./vezi tu elenine cati prosti sunt dusi in ratacire de o simpla virgula, si necunoscand biblia o interpreteaza cum cred de cuviinta?
De fapt Iisus nu a zis "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu Mine in Rai", ci a zis: "Adevarat graiesc tie, astazi vei fi cu mine in Iad"!
nu stiu de unde ai luat asta, dar este gresit
Iisus a mers in iad pentru ai lua pe toti oamenii drepti de acolo. Chiar si sfintii au fost acolo pana in ziua cand Iisus i'a eliberat.
Pacatul stramosesc este de la Adam si Eva, savarsit in gradina raiului.
Acesta se poate inlatura doar prin taina botezului, insa primul om botezat a fost Iisus, de asta toata lumea era acolo.
Cat despre banditul depe cruce, acesta sa spovedit in fata lui dumnezeu in pragul mortii(parandu'i rau), de asta a fost lua in rai. Poate nu stiai, dar el a fost primul om ajuns in rai.
anonim_4396 întreabă: