| OOOLEOOO a întrebat:

Rastafarienismul bate crestinismul la categoriile urmatoare? :

-Libertate
-Respect
-Iubire
-Fericire
-viata

?

Tu preferi crestinismul, rastafarienismul sau alte culturi/miscari religioase? De ce?

Răspuns Câştigător
| Kremlin a răspuns:

Amice confunzi.Ăia se apucă de seringi că vor ceva mai tare. Eşti total pe lângă.Eu fumez marijuana odată la o săptămână două de un an.Şi nu m-am apucat de seringi.Nu mai vorbi aiurea.

52 răspunsuri:
| anonim4565 a răspuns (pentru anonim4565):

Si nu vb la pers a I plural te rog.ms anticipat(nu prea imi place. scuze)

| anonim4565 a răspuns (pentru casablanca40):

Ti-am trimis un mesaj

| casablanca40 a răspuns (pentru anonim4565):

Unele predici sunt respectate altele nu, in functie de comoditate. Daca asta scrie in Biblie voi de ce judecati ateii, budisti, musulamnii, penticostalii etc?

Cine ii judeca? doar spun adevarul despre Dumnezeu

Apropo is penticostal. nu ma pot judeca pe minelaughing

A spune cuiva ca pacatuieste pentru ca nu crede in Dumnezeu si ca va ajunge in iad inseamna a judeca nu?

| anonim4565 a răspuns:

Pai nu cred ca inseamna a judeca.mi se pare ca seamana mai mult cu a atentiona sau a avertiza ca exista consecinte la ceea ce el face nu din dorinta de cearta dar din iubire pentru cel atentionat. daca tu ii spui unui orb ca vine o masina spre el, il judeci?

Ba te poti judeca. Incearca sa capeti o privire exterioara a religiei tale, sa privesti cu alti "ochi", incearca sa te exteriorizezi religiei tale.
In fine eu am crezut ca esti ortodox, dar nu conteaza numele religiei din care faci parte, aceleasi afirmatii se mentin in picioare.

Ok...

Scuze ca raspund mai greu dar nu stiu ce are ca nu pot sa-ti vadraspunsurile numa dupa un timp indelungat

| OOOLEOOO explică (pentru anonim4565):

Canabisul nu provoaca dependenta! Nici Marijuana. Aceste produse se pot utiliza pentru salvarea bolilor incurabile...

| OOOLEOOO explică (pentru martzian):

Canabisul nu provoaca dependenta. nu aduce boli, daca acest lucru ar fi adevarat Jumatate din populatie ar fi murit, deoarece jumatate din populatie consuma Canabis in mod legal in mai multe Tari, Ele cum ar fi Olanda, California, Jamaica, Mexico, Spania.

Stiai ca peste 12 tari favorizeaza consumului de Canabis?

| martzian a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Nu are rost sa te contrazic mai mult decat o fac medicii deja: http://www.sfatulmedicului.ro/analize/canabis_478

"Canabisul nu provoaca dependenta." Prietene, lucrez de 13 ani printre oamenii strazii si dependentii de orice tip. Stii cati tineri au cazut in plasa minciunii asteia si au sfarsit la seringa?

"O, noi nu suntem cu bilele. Marijuana nu provoaca dependenta".

Bietii de ei nu stiu ca acesta este, cel mai adesea, primul pas catre a aluneca pe panta asta abrupta a consumului si dependentei de droguri tari. Problema dependentei psihologice, a dependentei de obicei dar si a incercarii de a fugi de realitate - cautand refugii si surogate - e mai serioasa, adesea, decat insasi dependenta fizica. In plus uiti posibilitatea instalarii depresiei si a tulburarilor de personalitate (pana la forme grave de tipul dedublarii) dar si faptul ca un procent (imi scapa acum, in jur de 10%) experimenteaza si dependenta psihica. THC (beta-9-tetrahidrocanabinol) actioneaza asupra SNC (sistemul nervos central) fiind asemanator cu substantele pe care le secreta creierul. NU e de gluma, nu vorbim de cafea sau de cola!

"Nici Marijuana." - Probabil ca nu stii, dar din canabis se prepara marijuana si hasis (fumate ca joint sau mancate), ulei de canabis sau iarba de canabis.

Sper ca tu insuti nu vei contempla ideea niciodata, nu se merita! Nu crede miturile care circula pe marginea subiectului

Deci Nu doar tineri, ci si adulti care fumeaza in mod legal sunt toti bolnavi psihici? E mai bine sa iei o palma de tablete pentru reumatizm decat sa consumi un joint pe saptamana?

Studiez si ma informez despre planta de Canabis de peste 1 an, si practic si teoretic...Singurul motiv care o face illegala in anumite tari, este efectul ei Halucinogen.

Stiai ca Canabisul se dadea si la copii mici in lapte ca sa nu planga prea mult? Aia au murit cu toti?

Scutestema de niste articole luate de pe internet nu te baga daca nu stii.

Asta o spun medici romani, doar de ce la noi este illegal si nu sa-u putut face studii pe aceasta planta.

Citeste si despre cea ce spun medici Olandezi/Californieni/Spanioli.

"Asta o spun medici romani, doar de ce la noi este illegal si nu sa-u putut face studii pe aceasta planta." Prietene, nu stii ce vorbesti. Medicii romani nu fac opinie separata cu lumea medicala. Iar eu vorbesc si din proprie experienta, dupa cum spuneam.

"Citeste si despre cea ce spun medici Olandezi/Californieni/Spanioli." - Te rog sa-mi aduci si mie cateva din exemplele astea.

Nu esti comic. Esti total dezinformat. Iar daca folosesti drogul esti si intr-o postura nelegala.

Te rog sa recitesti cu atentie ce am scris. NU iau articole de pe internet, dar te pot duce pe la gara sa ii intalnesti pe baieti. Poti sa-i intrebi si singur so sa te convingi cati dintre cei ce sunt la seringa au inceput cu joint.

| martzian a răspuns (pentru Kremlin):

Doar un cuvant: Renunta.

Exista diferenta dintre cei care consuma Marijuana ca drog si cei care o consuma pentru ritualuri spirituale si medicale.

| OOOLEOOO explică (pentru Kremlin):

La fel pot spune si eu.

| ஐღArinaღஐ a răspuns:

Eu prefer crestinismul.In aceasta religie m-am nascut si in ea voi muri.nimeni nu imi va schimba parerea.despre rastafarienism nu stiu absolut nimic, si sincer, nici nu vreau sa stiu