| RaymusicIsSucks a întrebat:

Raymusic: Daca tu spui ca esti ateu, atunci de ce spui ca tu crezi in cei 2000 de zei?
Sti macar ce e ala ateu?
Am observat ca mereu cand cineva inti spune de Dumnezeu tu ii spui:
Dece sa cred in Dumnezeu cand sunt 2000 de zei in care cred.

8 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ateu inseamna fara Dumnezeu.Dar stai linistit,el este ba ateu ba credincios,catolic, agnostic, dupa caz.Isi schimba culoarea ca si cameleonul.Pentru a se camufla sau a fi remarcat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Ema eu nu m-am declarat catolic tu visezi multe, sasi repet ca am fost botezat catolic dar sunt ateu agnostic adica afirm ca nu exista vreo divinitate pana nu se demonstreaza stintific acel lucru sau daca se arata peintrun fenomen desigur natural, nu ai atatea fire in cap cate genii au fost agnostice in istoria lumii

| Wehrmacht a răspuns:

Cred ca ala vroia sa spuna ca mai sunt inca 2000 de zei in care poate sa creada.Nu ca el crede in toti.Dar tu nu esti in stare sa pricepi decat ce vrei tu.

| shadovv a răspuns:

Bietul ray...

| kamykaze88 a răspuns:

Ateu definitia din dex = Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități
http://dexonline.ro/definitie/ateu

| Dandanache a răspuns:

Nuantele sunt pentru sensibili. Tu esti mai din topor. Nu ma bag sa-i iau apararea, nu-l cunosc si nu stiu ce-i poate capul, dar tare cred ca omu era ironic si vroia sa spuna: de ce sa cred fix in Dumnezeul crestin, cand sunt alte sute de zeitati din care as putea alege?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bravo ray? fii tare.nu te lasa imbrobodit ca atunci cand erai mic si mama ta fiindca-si dorise o fetita iti punea basma pe cap.acum esti mare.trebuie sa fii convins ca esti baiat.broboada e doar camuflaj.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un pusti care e vai de viata lui