Of, of! Ca de obicei tu nu vrei sa raspunzi strict la tema. Ce sa-ti fac, ca sa raspunzi si tu la ceea ce intreb eu? Ai postat de doua ori, in contradictie, si tot tu te intrebi ce-i cu mine? Eu ti-am mai spus ca sunt sigur de faptul ca exista cineva/ceva mai presus decat om. Dar felul in care vad eu lucrurile difera TOTAL de felul in care le vezi tu. Stii care-i diferenta? Diferenta este ca tu iti strigi din rasputeri crezul pe Internet, iar eu pur si simplu cred si tac. Nu esti o tipa rautacioasa, dar iti cam place sa ocolesti raspunsurile strict la subiect. De ce?
EmaS bineinteles razboiul, suferinta, violenta toate acestea e din cauza pacatului!
Pentru ca Dumnezeu e unul singur dar, din nefericire pentru noi, nu ne-a lasat o singura cale pentru a ajunge la el.A lasat 1001 cai si uite asa s-au nascut 1001 religii care, conectate la impulsul omului de a domina, vor suprematia si ele.Istoria ne-o demonstreaza prin toate razboaiele trecute.
''El va veni ca un hot, noaptea.''
Ca un HOT?! Noaptea?! Pai bine mai, dar cand peste tine e noapte, peste altii e zi.
''Oamenii se insurau si se maritau''
Da asa a fost mereu, si ce-i rau ca oamenii se insoara si se marita?! Nu dumnezeu zisese prin biblie sa se inmulteasca oamenii, pe timpul lui Noe sau acum nu mai e bine sa se insoare oamenii sau ce?!
''Evident ca tot ce este bun si desavarsit vine de la Dumnezeu iar ce este rau vine de la satan!''
Just a problem! Satan a fost creat de dumnezeu, rezulta ca raul vine de la dumnezeu.
dumnezeu e atotstiutor si plin de iubire?! Inseamna ca inainte de a crea lumea stia ca va fi suferinta, razboaie, si multe alte rele, asta e dragostea lui dumnezeu fata de omenire, are placerea de a se uita la unii cum se chinuie, si spun ca are placerea pentru ca daca nu era asa, cu caracterul sau atotputernic putea sa schimbe asta, dar el din dragoste pentru oameni a creat suferinta. Nu el e creatorul lucrurilor vazute si nevazute?! Parca asa zice prin biblie, cei pe care-i vezi ca mor de foame tot dumnezeu ia creat, si pentru ca-i iubeste le-a facut cadou suferinta si umilinata, marile virtuti dumnezeiesti.
Nu spune ca El va veni ziua sau noaptea.Este vorba de o comparatie.Ce nu ai inteles?
Tocmai ca oamenii vor fi preocupati de problemele lor cotidiene si nu vor tine cont de avertismente.
Este greu sa intelegi Cuvantul si cand ma gandesc ca voi ne faceti incuiati.Ti-am spus eu ca suntem mai deschisi la minte decat voi.
EU. Marele EU. EU vreau. EU doresc. EU sa fiu in centrul atentiei. EU sa fiu deasupra celuilalt, a celorlalti. EU sa fiu, EU sa am, EU sa fac. Si astfel EUL meu ajunge sa fie impotriva celorlalti.
Problema e ca in lumea asta nu e loc pentru EU, atita timp cit EU sunt in centrul Universului, ba nu, mai corect spus e ca ma cred a fi centrul Universului, asa sunt de fapt un NIMENI. Devin Eu doar atunci cind ma gindesc la EUL suprem, la Cel ce a DAT totul de la Sine pentru intreaga omenire. Devin EU doar cind ma gindesc la ceilalti, devin EU cu adevarat doar cind DAU si eu si pun totul la bataie in favoarea celorlalti. Dar atunci, pentru mine nu va mai conta EUL meu. Si doar asa, parte din problemele omenirii vor disparea. Iar daca toti ar renunta la EU, cu siguranta lumea asta ar scapa de rau, si ar fi o lume mult mai frumoasa!
Pentru ca e legea naturii...plus minus...rau bun! Nu exista lumea unde sa domine numai una din astea pentru ca nu are logica! Si cu D-zeu am mai zis.cum de in imparatia lui s-a infiripat in Lucifer gandul de razvratire daca el nu percepea conceptul asta(doar era inger)Ex:eu vad 3d.cum as putea sa vad 4d daca ochiul nu este construit pentru asa ceva
Eu am inteles comparatia, doar ca ai facut o alaturare nu tocmai potrivita. Aceasta venire pe neasteptate puteai sa o exempifici alaturand-o altor elemente.
''Este greu sa intelegi Cuvantul si cand ma gandesc ca voi ne faceti incuiati.Ti-am spus eu ca suntem mai deschisi la minte decat voi.''
Pentru mine a fi deschis la minte nu inseamna a mesteca o carte. Eu zic ca ma subestimezi, iar fraze gen ''Ti-am spus eu ca suntem mai deschisi la minte decat voi.'' ma fac sa rad, mai ales acum cand ai facut o apreciere total eronata in raport cu ceea ce ai crezut tu ca am inteles din ceea ce ai spus tu. Acelasi sablon il pot folosi si eu si sa va spun ca nu puteti intelege ca dumnezeu nu exista pentru ca nu sunteti deschisi la minte si pentru ca refuzati evidentele.
Ingerii au inima?!
Dumnezeu inainte de a-l crea pe lucifer stia ce urma sa faca acest lucifer, si dumnezeu l-a creat pe lucifer pentru ca dorea sa se intample ceea ce s-a intamplat, altfel putea sa evite crearea lui, deci, toate suferintele si imperfectiunile lumii acestea sunt rodul dorintei lui dumnezeu. Dumnezeu a vrut sa existe criminali pentru ca daca nu era asa evita acest aspect in momentul in care l-a creat pe acest lucifer, renuntand la a-l mai crea. Dumnezeu stia ca el va reprezenta raul, si, dumnezeu a DORIT sa creeze RAUL, daca era altfel, nu-l crea pe lucifer.
''Poate in gandul lui s-a nascut aceasta dorinta, nu stiu eu.'''
Aaaa DA?! Si atunci cum poti sustine ca raul nu vine de la dumnezeu, din moment ce dumnezeu stia ca facandu-l pe lucifer va crea implicit si RAUL?! Pe lucifer l-a facut pentru ca a vrut, stiind ca el va reprezenta raul, rezulta ca dumnezeu a vrut sa creeze raul, ca, daca nu vroia sa creeze raul, nu-l crea pe lucifer. Si tu vorbesti despre un dumnezeu iubitor omitand aceste aspecte?! Si apoi spui altora cum esti tu mai deschisa la minte?!
''Tu nu stii ca eu am intotdeauna dreptate?''
Insasi aceasta intrebare a ta confirma ceea ce am spus eu, tu ai impresia ca ai intotdeauna dreptate, tu ai impresia ca esti deasupra tuturor. Acum aflu ca esti si atotstiutoare, ce alte atribute iti mai revendici in mod gratuit?! Oare nu esti si tu un fel de lucifer care se crede un mic dumnezeu care imparte dreptatea si care are impresia ca a crede=a stabili adevaruri sau care are impresia ca ce braveaza are caracter de adevar?! Mda, tu esti un mic dumnezeu care stie ce gandesc altii, cat de bine sau de rau o duc, ce e bine pentru altii, tu stabilesti adevarurile, tu esti cea mai desteapta, ai impresia ca esti deasupra tuturor si te comporti ca atare, afla ca cei plini de sine ca tine, si pe deasupra fara niciun motiv o sa fie intotdeauna blamati de societate, ei intotdeauna o sa-si stranga jucariile si o sa plece crezand ca au mutat muntii, dar in fond ramanand la periferia societatii.
Ema atotstiutoarea, detinatoarea tuturor adevarurilor...
Razboiul pentru pace e doar o scurtatura pana la urmatorul, Razboiul pentru resurse e o nevoie de supravietuire. Deci totusi si acest razboi ne ajuta la ceva. Cei mai slabi pierd, asa e ciclul naturii si al universului.
Pai toate sunt rele in lume din cauza Illuminati-lor, ei conduc lumea din umbra. Rockefeller' clanu bildeberg si altii, dar si noi suntem niste papusi dependente de manipulare.
Pai religia e doar o scurtatura in evolutia omului dupa parerea mea, vom trece si peste acest cancer in scurt timp si o sa uite toata lumea. In secolele trecute omul a fost manipulat din cauza tehnologiei nu foarte avansata, Iar asa oamenii nu puteau dovedii unele lucruri care le credeau divine.
''Eu nu ma bazez pe intelepciunea mea, ci pe Cuvantul lui Dumnezeu.Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul.El are intotdeauna dreptate.''
Tu te bazezi pe vorbe goale, cuvantul lui dumnezeu auzi... hahahhaahahaha
Pentru a descoperi adevarul este nevoie sa revii in lumea reala, realitatea nu o afli din carti vechi de mii de ani cu paginile roase de sobolani, adevarul de astazi nu-l afli din trecut, adevarul nu e scris in carti si nu sta nici in cuvintele zeilor creati de oameni.
In primul rand adevarul nu este definit de cuvinte, cu atat mai putin de cele din trecut, adevarul este definit de realitate si obiectivitate, ca sa ajungi la adevar trebuie sa parcurgi un drum bazat pe logica, bortele create de sobolani in decursul anilor nu reprezinta calea spre adevarurile de astazi.
Adevarul il creeaza fiecare dintre noi, ''Cuvantul lui Dumnezeu este adevarul.El are intotdeauna dreptate.'' astfel de fraze sunt lipsite de esenta, adica de adevar, adica. inselatoriile tale nu certifica adevaruri, cuvintele nu certifica adevaruri.
Biblia mea este cu pagini aurite imbracata in piele o pastrez ca pe un lucru de pret.Cuvantul lui Dumnezeu este plin de putere.Ea este cat se poate de actuala.Ea vorbea celor din vechime si ea ne vorbeste si noua azi. Oamenii erau bolnavi,despartiti de Dumnezeu, pacatosi, la fel sunt si in zilele noastre.
olesea_6474 întreabă: