anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Recent,am citit niste date statistice,care m-au facut sa-mi pun un mare semn de intrebare,privind viitorul cresinismului european.
Va prezint pe scurt o mica parte din ele,cu mentiunea expresa ca nu o fac cu scop discriminator,ci pentru a reliefa faptul ca mostenirea culturala - deci si religioasa - pe care copiii nostri o vor mosteni,va fi extrem de diferita de cea de azi.
Potrivit statisticii,pentru ca o cultura sa dureze,este obligatoriu ca rata fertilitatii per familie sa nu fie mai mica de 2, 11.
Iata situatia la nivelul anului 2009, in cateva tari UE: Franta-1, 8; Anglia-1, 6; Germania-1, 3; Grecia-1, 3; Italia-1, 2; Spania-1, 1.
Pe ansamblul UE,era de 1, 3.Si totusi,populatia Europei nu a scazut. DECE? Din cauza imigratiei musulmane si a ratei de fertilitate a acesteia,mult mai mare decat a populatiei etnice din tarile UE.
Iata un exemplu: In Franta,daca fertilitatea etnicilor francezi este de 1, 8 copii/familie,a musulmanilor este de 7, 1,asa ca 30% dintre copiii intre 0-20 ani sunt musulmani.In orase mari,ca Paris,Marslia si Nisa, acest raport este de 43%.In sudul Frantei,unde,prin traditie era cel mai mare numar de biserici,acum sunt mai multe moschei.
In Anglia, in ultimi 30 de ani, populatia musulmana s-a multiplicat de cca. 30 de ori (2, 2 milioane fara de 82.000).Actualmente sunt peste 1000 de moschei, multe dintre ele,vechi biserici catolice transformate.
In Tarile de Jos, 50% dintre nou-nascuti sunt musulmani, deci in cca.15 ani 1/2 din populatie va fi musulmana.
In Germania,guvernul a declarat:"Datorita ratei sazute de fertlitate a etnicilor germani (1, 3),in jurul anului 2050, Germania va fi un stat islamic.
Actualmente, in Europa exista 52 milioana de musulmani, iar in urmatori 20 ani,numarul lor se va dubla, deci 104 milioana.
Fostul lider Libian,Gadhafi,spunea:"Sunt semne ca Allah va acorda islamului in Europa o imensa victorie,fara sabii,fara pusti, fara nici o batalie.Noi nu avem nevoie de teroristi,de kamikaze."
Datele statistice,recunoscute si de Bisrica Catolica,, arata ca in urmatori 5-7 ani,islamul va fi religia dominanta a lumii.
Nu caut conotatii rasiste,caci intentia mea este de a va INTREBA, simati CRESTINI : CE AVETI DE GAND CU FERTILITATEA FAMILIILOR VOASTE?

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mi se par nişte date propagandiste.
Suntem pe planetă şi aşa peste 7 miliarde de oameni, mulţi inconştienţi înmulţindu-se în prostie şi condamnând copiii la o viaţă mizeră, iar unii îşi fac griji că nu sunt destui muritori de foame din cultul lor religios. Cât de aberant... Asta e marea lor grijă. Unii parcă nu gândesc deloc în goana lor după dominaţie şi putere.

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Din pacate,nu este propaganda ci pura realitate. Daca "multi inconstienti se inmultesc in prostie...", cum spui tu, trebuie sa recunosti ca tot mai multi inconstienti nu fac copii din motive de comoditate si constiinta precara, punand mai presus binele lor de moment si imbratisad dictonul:"dupa noi potopul".La ora asta, ma opresc aici.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Când tu îmi vii cu cine şi cât a născut şi cu număratul turmei ca la oi, nu mă pot gândi decât la inconştienţa îndoctrinaţilor care nu vor să audă de prezervativ, nasc o echipă de fotbal şi trăiesc câte 8-9 într-o garsonieră şi la faptul că unii, care nu ei îi vor creşte şi nu ei le vor îndeplini toate nevoile pentru următorii 18 ani, sunt ultra-mega-îngrijoraţi că încă suntem "prea puţini" pe planetă.

| robby212 a răspuns:

Hristos a Inviat!

Tot in Imparat voi crede! Domnul nu va lasa sa dispara crestinismul! Impratul ne va apara, daca ne vom ruga Lui! Am rezistat 2000 de ani, mai putem rezista cat va dori Imparatul! Slavit fie Domnul!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu am 3 copii deja

Ai fost de fata sau iei servit gata ce-ti spun altii? fa tu singur descoperirea ca si aia de au postat-o tot ca tine asa destepti sunt si si-au hranit inteligenta in materie de religie ca si tine

Te contrazici nu exista co-existenta intre evrei si crestini

Vad ca-ti place in hazna ca pestele in apa

| vitbsk a răspuns:

Tu uiți ceva musulmanii iau grav bătaie la ei acasă.

Vezi revoluțiile din N Africii și planul de democratizare, vezi ce se-ntâmplă în Dubai, Qatar și Emiratele Arabe, unde lumea începe să se desacralizeze.

Vezi ce se-ntâmplă în Siria și ce se pregătește Iranului, vezi tensiunile Pakistan-India, vezi starea precară a Indoneziei.

Ce vreau să zic, dacă vor pica pilonii islamismului Iran, Siria, Pakistan, va cădea și islamismul fundamentalist și acele populații se vor laiciza ușor-ușor.

| anonim_4396 explică (pentru vitbsk):

Tu spui sa asteptam caderea "drobului de sare". Daca nu m-ai inteles, iti pot explica maine mai pe larg

| vitbsk a răspuns:

Occidentalii nu au nici o scuză, dacă nici în țările lor nu sunt condiții de maternitate, atunci nicăieri nu sunt.

Problema celor care nu nasc, e că vor ajunge sclavi în propria lor țară, în momentul în care minoritățile se vor emancipa și vor forma elitele și conducerea țării.

| vitbsk a răspuns:

Creștinii nevoitori oricum sunt pe cale de dispariție.

Occidentalii nu vor mai trăi bine multă vreme pentru că inflația de străini se va simți, ei vor trăi printre hoardele de necivilizați care le-au invadat țara.

Și cu cât vor veni mai multe guri de hrănit, cu atât vor scădea locurile de muncă și salariile.

Concurența e deja mare la ei.

De la a face 2-3 copii cât își permit occidentalii, la a nu face deloc e cale lungă.

Acolo e rea-voință și atât, la câte tone de mâncare aruncă ei la gunoi ar putea hrăni o țară.

| nogomani a răspuns:

Nu conteaza ce ai citit, nu fa copii ca vita doar ca sa ai ce indoctrina. Aici in europa populatia s-a stabilizat, iar daca e in scadere este cu atat mai bine, mai multe resurse pentru fiecare individ, deci un trai mai ridicat.
Oricum si crestinismul si islamul vor cadea pentru simplu motiv ca sunt false, oamenii care sunt interesati de adevar au renunat de mult la aceste povestioare demente.