| Fatamuntilor a întrebat:

Recent,un articol mi-a atras atentia;
http://www.realitatea.net/......credibil_1
60 de preoti au fost mutati disciplinar in localitati mai mici pentru ca nu au reusit sa vanda,, norma" de 100 de lumanari de familie.
Ca si crestin cumpar tot timpul lumanari de la biserica am inteles si mi se mare normal sa le cumpar de acolo,dar niciodata nu am reusit sa strang atatea. Apoi am vazut destui care isi aduc lumari de acasa(sunt diferite), apoi ce vina are preotul ca sunt destui care nu-si permit? Am cumparat lumanari la kg(cu alte ocazii) iar de 2 lei intra destul de multe...
Logica mea imi zice:Odata mutati in localitatile mai mici,poate cu oameni mai nevoiasi, vor reusi sa-si faca planul?

6 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Nu au fost schimbati pentru lumanari.Este doar un pretext.
Stiti cat costa sa primesti o parohie"buna"?
Înmulțiți cu 60 si o sa aflati suma exacta pentru care au fost indepartati de la parohiile lor preotii respectivi.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Religia falsa, a reusit cu succes sa-i ademeneasca pe oameni, sa-i amageasca, sa-i induca in eroare, facand-ui sa creada ca, ei sunt in slujba lui Dumnezeu. Dar? Asa este oare? Vrea Dumnezeu de la ei sa cumpere lumanari la kg. sau bucata? La ce folosesc? La cresterea venitului bor, care anul trecut uitati-va ce profit au scos doar din lumanari! (185000 oooeuro). Saracii, cutia milei este mare! Dar ei nu au mila de oameni. Ce servicii le fac?

| Fatamuntilor explică (pentru PorumbRodica1965):

Dumnezu nu are nicio legatura!
E vorba de regulile impuse de BOR care in acest caz mi se par aberante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste,budulea taichii si vei vedea modelul de preot, care trebuie sa slujeasca celorlalti.iar tu slujitor al minciunii, asa cum minciuna nu are viata lunga, apai nici slujitorii ei nu o duc mai mult.

| BogdantheDreamer a răspuns:

Sistemul este "putred" nu legea. Nu poti pune lupul paznic la oi. Daca ar fi sa judecam fiecare om care greseste in parte nu ar ajunge 10 vieti.

| AlexeHellsing a răspuns:

Stai liniștit că nu de asta au fost mutați preoții. Există alte motive legate de competență sau relații, dar nu e vorba de vânzări de lumănăre. Uite un sfat, nu crede tot ce citești că jurnaliștii mai mult își dau cu presupusul. Trebuie să fi pus sus în B.O.R. ca să înțelegi cum merg lucrurile. Apoi, presa nu cred c-a reușit vreeodată să se bage sub pielea acestei asociații, ci doar a privit de afară...