"Referitor la Apocalipsa e adevarat ca va veni in momentul in care oamenii vor deveni mult prea prosti?"
Nu dragule, lumea se duce de rapa fiindca se crede prea desteapta si intr-adevar a devenit mai desteapta dar in dorinta de a deveni si mai "desteapta" si-a uitat CREATORUL pe drum incercand asemenea PAPEI de la Roma sa-I ia locul. P.S. Apocalipsa ESTE la SFARSIT, nu asteptati ceva care este deja AICI, ba chiar la SFARSIT.
Totul depinde de alegerile femeilor,cu cine se reproduc ele,daca stai si vezi unde femeile sunt la putere tara aia e bogata,educata, stiinta e respectata,unde barbati sunt la putere este evul mediu, religia conduce si e cam saracie, nu vorbesc de marioneta Dancila si de femei ca Merkel si altele din nordul, vestul europei, barbati au sclavit femeile timp de 2000 de ani prin religie, economie si azi sunt frustrari, complexati, radicala ca numai e evul mediu
Eu am vazut cu ochii mei cand eram la facultate cum unii treceau examenele fara sa aiba habar de ce se studiaza acolo. Altii se chinuiau sa invete niste cursuri si ei aveau casca in care li se soptea tot.
Am inteles ca fenomenul "copiat" e prezent din ce in ce mai mult si nu numai la facultate. Pai normal ca ne ducem naibii daca oamenii nu mai vor sa invete (nu toti dar majoritatea). Fara o scoala esti dat naibii si la locul de munca.
NIMENI nu stie cand vine apocalipsa. Exista niste semne dar prostia nu se numara printre ele. Prostia ESTE PROMOVATA de cei care au interes ca lumea sa nu stie prea multe - cine crezi ca are acest interes? o fi vreun sarantoc? o fi vreun crestin? o fi vreo biserica in a carei dogma exista invatatura "crede si nu cerceta"? Eu stiu un singur lucru : - cu siguranta ca cei care promoveaza intunericul mintii sunt slujitori ai lui satana, si mai stiu ca invatatura invatatura buna este cea care are in ea numai adevar
"Intunericul mintii" te referi la PROSTIE si URA
"cine crezi ca are acest interes?" te referi la iluminati, masoneria, liderii politici.
"intunericul mintii " - ma refer la nestiinta. Nu stiu cine are interes, dar se vede ca cineva are interes atata timp cat invatamantul se distruge si este promovata avutia materiala in locul avutiei intelectuale
Se doreste prostirea populatiei ca sa ne distruga s-au mai bine zis sa ne distrugem unii pe altii, cineva de acolo de afara a facut un plan iti spun eu ca altfel lucruriile ar fi stat diferit. Parintele Arsenie Boca a spus unele lucruri care s-au adeverit pana la urma.
Sa nu te miri după dacă raspunsurile de aici iti vor provoca anxietatea. Apocalipsa, până una alta, este in mintea noastră, nu e in prezent nicăieri. De ce sa mi fac griji unde nu sunt? Ma poate doborî orice până vine apocalipsa.
„În zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu" (2 Timotei 3:1-4).
Ai mare dreptate si chiar astea sunt vremuriile cele din urma SFARSITUL A VENIT deja pentru ca exact cum spune si in cartea Apocalipsei "cand oamenii vor deveni mult prea prosti va veni sfarsitul lumii".
BogdantheDreamer serios vorbind CHIAR SE INTAMPLA viata e de RAHATTTTT! lumea se duce de rapa.
La Apocalipsa nu scrie asa ceva si in orice caz crestinismul nu s-a temut niciodata de prosti.
Sti ce BogdantheDreamer adevarul e ca nici o tara nu mai e cea fost Occidentul se prabuseste asta include si SUA si Canada, tariile care au facut parte din pactul de la Varsovia la fel, Romania se duce de rapa de Africa, Asia, Australia la fel, deci cam asa sta treaba, lumea se duce de rapa.