"Dacă minunile din copilăria lui Jeshua ar fi existat, ar fi stârnit mare vâlvă şi ar fi fost
consemnate în izvoare istorice romane "
Arata-mi arhiva romana COMPLETA consemnand alte evenimente si eu te pup, personal, in fund!
Sa treacă peste adulterul logodnicei un evreu cucermic în acea perioada neromantica și cam misogina poate era o minune mai mare decât ce scrie în Evanghelii.
Adevărat! Voi completa răspunsul tău.
Iosif tâmplarul suferă cumplit știind că tânăra soție minoră, va fi delapidată cu pietre după legea lui Moise. Hotărăște să țină pruncul, și fug împreună în Egipt
Copilăria lui Jeshua-Cristos este ascunsă de evangheliile canonizate, însă o putem afla din cele
necanonizate şi din apocrife. Încă de la vârsta când ar fi trebuit să înveţe carte, i se pun mai
multe miracole în seamă: ucidea copiii care îl necăjeau apoi îi învia sau îi transforma în porci,
orbea părinţii copiilor afectați, și-a rănit învățătorul care voia să-l învețe alfabetul, l-a jignit pe
Iosif, pe motiv că nu era tatăl lui adevărat. Conform evanghelistului Luca, la vârsta de 12 ani,
Jeshua a fost dus la templul din Ierusalim, unde s-a pierdut de părinţi. Aceştia l-ar fi găsit în
templu, în faţa unui grup de rabini uimiţi, cărora le punea întrebări şi le analiza răspunsurile.
Această afirmaţie este mincinoasă, deoarece nici un rabin n-ar fi acceptat să-l provoace un ţânc
de 12 ani, ci i-ar fi tras un şut în fund. Luca insistă că faptul ar fi adevărat, ba că Jeshua le-ar fi
spus părinţilor că el trebuia căutat în casa Tatălui, indicând deja o trezire a conştiinţei divine.
Dacă minunile din copilăria lui Jeshua ar fi existat, ar fi stârnit mare vâlvă şi ar fi fost
consemnate în izvoare istorice romane
" Această afirmaţie este mincinoasă, deoarece nici un rabin n-ar fi acceptat să-l provoace un ţânc "... de ce jignesti evreii, mai precis rabinii si ii acuzi ca ar fi prosti? Un preot sau un rabin sau un imam care nu poate raspunde intrebarilor unui copil, se poate numi om matur sau cleric?
Eu nu am acces la arhiva romana completă. Dar îți pot recomanda sa gândești și să citești.
*Crede și nu cerceta* este un lanț al odios pus de gâtul credincioșilor.
Caută și citește Talmudul evreiesc
"Biblia hazlie " Leo Taxil
Citește despre Lilith.
Evanghelia după Toma
Evanghelia după Iuda
Evanghelia Maria Magdalenei
Toți 12 apostoli au scris evanghelii
În privința lucrărilor scribilor romani din Iudeea Ierusalim despre Isus este inexistenta, nu a ieșit în evidență cu nimic.
"Dacă minunile din copilăria lui Jeshua ar fi existat, ar fi stârnit mare vâlvă şi ar fi fost
consemnate în izvoare istorice romane "
Arata-mi arhiva romana COMPLETA consemnand alte evenimente si eu te pup, personal, in fund!
Dacă ne-am obișnuit stomacul cu alimente nesănătoase, el nu va putea accepta alimentele simple, sănătoase. Pentru că acestea nu au niciun gust.
Tot așa este și cu creierul nostru. Judecă și el în funcție de lucrurile cu care îl alimentăm: de literatura, muzica, influențele și împrejurările în care ne aflăm. Ba încă creierul judecă și în funcție de ceea ce băgăm în stomac.
Și tot la fel stau lucrurile și cu inima noastră: ea acceptă întotdeauna doar ceea ce îi convine. Ea nu va accepta nici chiar lucrurile bune dacă ei nu îi convine.
Biblia nu are niciun gust și nu este de nicio plăcere pentru firea pământească. Inima nu este dispusă niciodată să accepte adevărul; ci dacă este mai bună, ea va accepta minciuna.
Singura soluție a rămas într-un colț, nebăgată în seamă, rațiunea. Rațiunea trebuie să conducă forul suprem al judecății omului. Pentru asta trebuiesc depuse eforturi enorme dacă ea nu a fost folosită până acum.
Când am rămas toți fără gust și fără miros, rațiunea ne-a spus că tot trebuia să mâncăm și să bem că altfel muream, nu ne mai țineam pe picioare.
Și în cazul Bibliei este la fel: noi zicem că Biblia nu are gust și nici miros pentru noi. Dar de fapt ea este plină de gust și de miros. Noi suntem aceia care suntem lipsiți de gust și de miros pentru ea. Pentru că firea pământească este împotriva ei; firea pământească în care ne-am născut ne-a lăsat fără gust și fără miros pentru Sfânta Scriptură. Este și normal acest lucru, pentru că firea pământească și Duhul Sfânt al lui Dumnezeu sunt într-o continuă vrăjmășie, și acest lucru nu se va schimba niciodată, pentru că firea pământească este atrasă întotdeauna de păcat, pentru că ea este un rod al păcatului.
Rațiunea este singurul mijloc pe care ni l-a lăsat Dumnezeu să discernem binele de rău. Dar dacă rațiunea a fost supusă plăcerilor inimii firești, atunci avem o rațiune coruptă, care chiar dacă știe binele, ea nu dorește să-l facă. Mulți oameni știu că Dumnezeu există, știu că Biblia este de la El și ca ea este Cuvântul Său, dar ei totuși aleg să o batjocorească.
Noi trebuie să încetăm să batjocorim ceea ce nu cunoaștem, nu doar pentru că facem răul, ci și pentru că ne stricăm caracterul. Noi trebuie să devenim serioși în adevăratul sens al cuvântului. Doar așa vom putea fi de folos semenilor noștri, și doar prin acționarea rațiunii spre bine vom deveni oameni de caracter atât pentru viața aceasta cât și pentru viața veșnică.
Adevărat. literatura biblică este un coșmar pentru copii.
ar trebui sa citești " Biblia hazlie"
Și boală incurabilă îndoctrinării în masă.
Mă amuză copios când vă citesc comentariile
Gaseste-ti alt dealer. Ăsta de la care cumperi acum nu iti vinde marfă curată!
Unde locuiești. Întreb pentru un prieten de la DIICOT
)) sezi binisor sa nu faci bubița!
Pe voi drogurile va fac sa nu citiți o carte. Treci pe alt canal.
DeProfundis99 întreabă: