| IMINENT a întrebat:

Religia e cancerul societatii sau fanatismul religios?

37 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru IMINENT):

Am zis "Mersul regulat la biserica (persoana religioasa, nu neaparat crestina) e cel mai bun drum spre fanatism."

| IMINENT explică (pentru Mădă0611):

Si eu zic ca nu e adevarat in totalitate.
Cunosc persoane care merg regulat la biserica si gandesc bine.

| Filip23 a răspuns:

Pana acum cei multi oameni a ucis fanatismul ateist. Doar Stalin si Mao au cumulat 90000000.

| IMINENT explică (pentru Filip23):

Si vrei sa zici ca numai religiosii au fost ucisi in timpul guvernarii lor sau cei care se opuneau regimului comunist?

| Filip23 a răspuns (pentru IMINENT):

Nu, fanaticii atei au ucis cu placere din toate categoriile; cred ca sursa "religiosilor" a fost "epuizata" timpuriu. Insa ce este interesant e ca s-au orientat spre propriile popoare. Vezi, poate mai este o postare interesanta a lui Harciog despre Ucraina in timpul lui Stalin.

| Gstefan a răspuns (pentru EmaS):

"Cei care ajung in puscarii care se drogheaza, cu ei cheltuie statul enorm de multi bani."

Zau, nu cumva cheltuie statul bani cu bisericile care se construiesc zilnic si nu sunt necesare evolutie Romaniei? Nu cumva biserica si preotii sunt scutiti de taxe?

Si in legatura cu vechiul si noul testament, deci odata a zis dzeu ceva apoi peste sute de ani se razgandeste, ceea ce insemna ca se contrazice. Halal intelepciune nemarginita.

| EmaS a răspuns (pentru Gstefan):

Esti tu intelept!