Da, e evident.
oamenii care aplica PRINCIPIILE BIBLIEI in viata lor, au o viata calitativ mai buna.
doar ideiile din predica de pe munte, consemnata in Matei 5-7 cuprind atat de multe idei care ne poti imbunatati viata... doar provin de la Cel mai mare Invatator. iar el, Isus, a recunoscut ca invatatura nu este a lui, ci a celui care l-a trimis.
Total gresit. Cultura nu are nicio legatura cu religia, ba mai mult de atat un om educat intelege mai bine aberatiile religiei si ii este mai greu sa le adopte.
Majoritatea celor care umplu bisericile la pupat icoane sunt persoane cu studii medii
"Si daca ar fi sa ma iau dupa miile de elevi care au refuzat ora de Religie numai ca sa nu mai aiba o materie in plus la care sa invete"- Nu te gandesti ca unii au renuntat la ora de religie pentru ca nu fac nimic?
"un om educat intelege mai bine aberatiile religiei si ii este mai greu sa le adopte"
Soto!
Nu te certa cu fratele religios, voi trebuie sa dai exemplu bun, ce naiba faceti
Nu ma cert cu el, nu asta e intentia mea.
Se pare ca el are chef de cearta.
Pai sunt studii ca ateii sunt mai intoleranti decit religiosii, n-am zis-o eu.
stiu eu studiile gasite de tine. tot timpul ii arata pe atei aia "rai". noi inca nu am ucis mii si mii de oameni cat au ucis" religiosii" in trecut. voi aia buni, ptiu sa nu va deochi.
" voi aia buni, ptiu sa nu va deochi"- Presupun ca te-ai referit la crestini, nu?
Fiecare citeste studiul care-i convine :)
http://www.digi24.ro/......edinciosii
"Si daca ar fi sa ma iau dupa miile de elevi care au refuzat ora de Religie numai ca sa nu mai aiba o materie in plus la care sa invete iarasi as zice ca Petre TUTEA cam are dreptate."
Acesti mii de elevi fiind desigur in majrea majoritate a cazurilor elevi crestini.
Pai si daca religiosii sunt asa harnici si invata asa bine de ce au mai renuntat atunci la ora de religie?
Ai incercat sa te contrazici singur, sau cum?
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: