| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Religiosii nu pot privi Evolutia asa cum este de fapt.Ce cred ei ca este? Un mijloc de sprijin al corpului pana ii va veni timpul sufletului sa decoleze? Scrie cumva in Biblie ca puteti fi amendati daca circulati cu viteza evolutiei?
Acesti oameni nu pot privi decat in ceea ce exista si stagneaza:Biblia. Nu pot tine pasul cu evolutia.De ce? Va este frica de evolutie,de formare? Ideologia religioasa, in general, este direct proportionala cu caracterul, mentalitatea omului religios.
De ce sa va rugati la Dumnezeu? Daca asta inseamna moralitate atunci suntem sortiti pieirii.Noi ne ghidam dupa intelect si ratiune sau dorim sa fim oile Ciobanului? Va hraneste cu moralitate? Se pare ca in acea moralitate exista o otrava si aceea se numeste constrangere.

Consider ca nu ar fi cazul sa hraniti aceasta moralitate otravita cu propriul intelect si sa abordati o initiativa proprie ce nu implica misticismul.

20 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Fara frica si constragere lumea si-ar da in cap unii la altii.

| 220V a răspuns:

Scuze ca te intreb, tu esti cumva administratorul paginii de facebook Ratiune Stiinta? happy

| BeyondTheDarkSun explică (pentru 220V):

Nu...Dar ma mai uit pe acolo din cand in cand.

De ce ma intrebi?

| 220V a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Pentru ca aveti acelasi avatartongue

Ahaa.laughing Interesant.

| rocco09 a răspuns:

Sunt n crestini mult mai evoluati stiintific decat tine, asa ca poti sa ai complexe!

| BeyondTheDarkSun explică (pentru rocco09):

Crestini evoluati stiintific? laughing

| rocco09 a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Imi pare rau pentru tine, sincer! Cu cat scrii mai mult cu atat dovesti cat de mic esti! Documenteaza-te un pic sa vezi cati oameni de stiinta crestini exista Scoate capul din nisip

| Qinz a răspuns:

''De ce sa va rugati la Dumnezeu"?- pentru ca pot.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Qinz):

Cu ce scop?

| Qinz a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Ma linistesc spiritual, ma simt bine, trec mai usor peste probleme... vad ca simt bine daca o fac...

| Qinz a răspuns:

''Va hraneste moralitate''- nu. doar mi-o intretine.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Qinz):

Crezi ca ai fi altul fara moralitatea religioasa?

| Qinz a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Eram la fel, si inainte sa fiu credincios, numai ca atuncea nu ma rugam.

Răspuns utilizator avertizat
| gabri80el a răspuns:

Ce intelegi tu prin Evolutie?
Un crestin evolueaza mai mult decat iti imaginezi tu numai ca aceasta evolutie se pare ca nu o poti privi atata timp cat contesti rugaciunea.
"De ce sa va rugati la Dumnezeu? Daca asta inseamna moralitate atunci suntem sortiti pieirii.Noi ne ghidam dupa intelect si ratiune sau dorim sa fim oile Ciobanului? Va hraneste cu moralitate? Se pare ca in acea moralitate exista o otrava si aceea se numeste constrangere"

Si cum se face ca cei care s-au rugat si se roaga nu au pierit.
Dumnezeu deschide usa la oricine doreste sa intre iar cine doreste incepe cu rugaciunea.

Intelectul si ratiunea ne-a fost date pentru a ne cladi sufleteste si a uni creierul cu inima pentru a deveni desavarsiti ca apoi dupa ce ne vor parasi acestea ramanem cu ce am cladit.Tu cu ce vei ramane cand intelectul si ratiunea nu vor mai fi langa tine? Cum vei mai evolua cand iti vor lipsi acestea?

| UnOmGanditor a răspuns (pentru gabri80el):

"Si cum se face ca cei care s-au rugat si se roaga nu au pierit.
Dumnezeu deschide usa la oricine doreste sa intre iar cine doreste incepe cu rugaciunea."

Mai acu pe bune? Tu stii cati oameni au murit in razboaiele religioase? Tu stii cati oameni mor in Irak zilnic (nevinovati)? Tu stii ca-ti s-au rugat la dumnezeu ca apoi sa-si vada rudele murind de nu stiu ce boala?
Inima pompeaza sange, creierul controleaza corpul.
Cand voi ramane fara inima si creier o sa fiu mort, nu mai evoluez.

Degeaba incerci tu sa le explici ceva, ei sunt spalati pe creier cu apa sfintita direct din duhul bibliei. Tot vor ramane convinsi ca adam i-a tras-u lu eva pana a fatat un trib de bastinasi.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru UnOmGanditor):

Hei,mi-ai furat vorba cu "spalat pe creier cu apa sfintita" laughing Just kidding...

Întrebări similare