Scuze ca te intreb, tu esti cumva administratorul paginii de facebook Ratiune Stiinta?
Nu...Dar ma mai uit pe acolo din cand in cand.
De ce ma intrebi?
Pentru ca aveti acelasi avatar
Ahaa. Interesant.
Sunt n crestini mult mai evoluati stiintific decat tine, asa ca poti sa ai complexe!
Crestini evoluati stiintific?
Imi pare rau pentru tine, sincer! Cu cat scrii mai mult cu atat dovesti cat de mic esti! Documenteaza-te un pic sa vezi cati oameni de stiinta crestini exista Scoate capul din nisip
Cu ce scop?
Ma linistesc spiritual, ma simt bine, trec mai usor peste probleme... vad ca simt bine daca o fac...
Crezi ca ai fi altul fara moralitatea religioasa?
Eram la fel, si inainte sa fiu credincios, numai ca atuncea nu ma rugam.
Ce intelegi tu prin Evolutie?
Un crestin evolueaza mai mult decat iti imaginezi tu numai ca aceasta evolutie se pare ca nu o poti privi atata timp cat contesti rugaciunea.
"De ce sa va rugati la Dumnezeu? Daca asta inseamna moralitate atunci suntem sortiti pieirii.Noi ne ghidam dupa intelect si ratiune sau dorim sa fim oile Ciobanului? Va hraneste cu moralitate? Se pare ca in acea moralitate exista o otrava si aceea se numeste constrangere"
Si cum se face ca cei care s-au rugat si se roaga nu au pierit.
Dumnezeu deschide usa la oricine doreste sa intre iar cine doreste incepe cu rugaciunea.
Intelectul si ratiunea ne-a fost date pentru a ne cladi sufleteste si a uni creierul cu inima pentru a deveni desavarsiti ca apoi dupa ce ne vor parasi acestea ramanem cu ce am cladit.Tu cu ce vei ramane cand intelectul si ratiunea nu vor mai fi langa tine? Cum vei mai evolua cand iti vor lipsi acestea?
"Si cum se face ca cei care s-au rugat si se roaga nu au pierit.
Dumnezeu deschide usa la oricine doreste sa intre iar cine doreste incepe cu rugaciunea."
Mai acu pe bune? Tu stii cati oameni au murit in razboaiele religioase? Tu stii cati oameni mor in Irak zilnic (nevinovati)? Tu stii ca-ti s-au rugat la dumnezeu ca apoi sa-si vada rudele murind de nu stiu ce boala?
Inima pompeaza sange, creierul controleaza corpul.
Cand voi ramane fara inima si creier o sa fiu mort, nu mai evoluez.
Degeaba incerci tu sa le explici ceva, ei sunt spalati pe creier cu apa sfintita direct din duhul bibliei. Tot vor ramane convinsi ca adam i-a tras-u lu eva pana a fatat un trib de bastinasi.
Hei,mi-ai furat vorba cu "spalat pe creier cu apa sfintita" Just kidding...
recedaniel3 întreabă: