| TamplaruAnisoara a întrebat:

Repet întrebarea: De ce utilizatorii creștini de pe TPU nu au acea tăbliță care apare la fiecare răspuns pe care il dau unii, cel puțin creștinilor. Daca creștinii sunt considerați de către ei ca venind din evul mediu, ei de unde au apărut? Si încotro se îndreaptă? Poate îmi răspund chiar ei. Sper!
Acea tăbliță îmi amintește de anul 4 de liceu. L-am făcut la seral. Lucram si in perioada când nu aveam cursuri, făceam si schimbul 2. La ora 23 si 15 minute plecam de la lucru pe jos din centrul municipiului Alba Iulia spre Cetate. Pe unele porți atârnă o plăcută foarte asemănătoare cu a voastră. Pe ea scria " Atenție! Câine rău!" De fiecare data ma speria lătratul câinilor din acele curți chiar daca știam acest lucru. Insa tăbliță voastră nu ma sperie. Oricât v-ati stradui.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu toti crestini sunt fanatici ca tine, tu esti o fanatica sectancta nu generaliza aiurea, majoritatea crestinilor sunt persoane ok, cred in dumnezeu si nu le pasa de ce cred alti dar voi sectancti sunteti dogmatici, fanatici

| Celcestietot a răspuns:

Ce tablita? Tablita de notificare sau care big grin? Spune-mi macar unde se gaseste, m-ai facut curioshee hee.

| Panamax a răspuns:

Voi aveti tablitele legii.
De fapt nu aveti nimic, doar o poveste scrisa de niste evrei acum 2000 de ani in care credeti ca orbii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creștinii nu ar trebui să sperie! Dacă te sperie cineva nu este creștin!
Creștinii ar trebui să fie acele persoane ce dau dovadă de încredere și dragoste pentru oameni.

Întrebări similare