anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Revin la o întrebare inspirată tot din scandalurile sexuale în care au fost implicate fețe bisericești de-a lungul timpului.

Ce părere aveți despre un preot care trimite cereri de prietenie pe Facebook unor tipe tinere, aproape adolescente, care pozează în ipostaze în care le sunt puse în evidență formele fizice?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Oare ce parere sa avem.
Eu nu am o parere buna despi popi in general, dapai despre astia libidinosi

| Emma30555 a răspuns:

Preotul respectiv este interesat de acele fete. Probabil ca fetele arata bine și el le admira sau este interesat sa le cunoască

| LordCristobal a răspuns:

Ca e un preot curios si sociabil si dornic de pupaza.

| helpforyou a răspuns:

Depinde de scopul pentru care trimite aceste cereri.

Bineinteles ca nu ne asteptam sa trimeata aceste cereri ca un barbat care nu este insurat sau sa nu se gandeasca la calitatea sa de preot.

| Seba2013 a răspuns:

Nu are mintea lui Iisus. Si eu daca nu aveam mintea Lui eram diferit. Seba2013 era egoist, mandru si cel mai mare gagicar. Insa cum nu este mintea mea ci El este ceea ce sunt ma face sa fiu diferit. Insa Dumnezeu tot prin oameni lucreaza. Virgiliu Gheorghe, Becali, Mihai Neamtu, etc., sunt niste agitatori ai spiritului. Stiu cum sa il miste. Pentru ca si eu eram zombi de 10 ori mai mult decat voi. La pocaitii cu strigatele lor si accentuarea lor nu am simtit miscarea. Asa ca tu acolo vorbesti de un, nu la general. Stai linistit ca exista oameni care sa il insanatoseze.Rugaciunea ta o sa il ajute. Fii tu moral si crede in exemplu. Insa nu ca sa il judeci si darami ci ca sa te umilesti si sa ai reverenta pentru cei din pozitiile mai inalte care au ajuns undeva si au inceput sa formeze un corp. Nu respinge autoritatea ca va cadea tot. Si atunci nu o sa mai fie de cine sa te sprijini. Daca te increzi in propiile forte ai grija in reusita. Va trebui sa treci valurile, gropile si obstacolele de unu singur. Insa nu mai bine te uneai cu mai multi si treceai ca prin branza prin ele? De aceea cei mandri si care nu se umilesc nu vor primi salvarea.

| Fantaspirit a răspuns:

Vor să le aducă pe calea cea bună, le aruncă o măslină unele probabil vor musca cum a muscat eva mărul otrăvit și mai departe mila Domnului sa fie.