anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rockerii sunt pletoşi.
Iisus Hristos era pletos (aşa am văzut în icoane).
Înseamnă că Iisus era rocker?

15 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Vezi bre ca si Sf Stefan Cel Mare (Domnitorul Moldovei) avea plete si din cite stiu asculta doar muzica populara Eu zic sa te faci om de traba si la culcare sa spui Tatal Nostru si sa te insemni cu Sf Cruce

| wales a răspuns:

Isus Hristos nu a purtat plete, ce vezi în icoane este imaginaţia pictorului, de altfel, nu există nicio pictură din vremea Lui Isus care să reprezinte portretul Său sau al apostolilor, însă ce ştim, în vremea Lui Isus bărbaţii purtau barbă şi aveau părul scurt. Era o mare ruşine dacă un bărbat avea părul lung în acele vremuri. Chiar şi învăţătura biblică vorbeşte despre asta:

`` Nu vă învaţă chiar şi firea că este ruşine pentru un bărbat să poarte părul lung, pe când pentru o femeie este o podoabă să poarte părul lung? Pentru că părul i-a fost dat ca învelitoare a capului. `` 1 Corinteni 11:14, 15.

Cum putea Isus să poarte plete în vreme ce învăţătura Lui spunea contrariul? Încearcă să înţelegi asta!

| Thunderstruck a răspuns (pentru wales):

Stii de ce nu exista nicio pictura din vremea lui in care sa fie si el? Pentru ca nu a existat.

| RockNbeer a răspuns:

Si travestiti sunt pletosi, asta nu inseamna ca sunt rockeri laughing

| 4b a răspuns:

laughing nu e buna combinatia...
''Cinci degete sunt la o mana si unul cu altul nu se potrivesc.''winking

| DyNo a răspuns:

Alt troll?
Nu are rost sa raspund...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer logica ta e chiar limitata. Dati seama ca Isus a trait acum 2000 la vremea respectiva nici nu exista muzica rock, dar asta e fiecare cu limitele sale.

| Aneurysm a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, atunci rectific. Iisus ar fi fost rocker în zilele noastre?

| anonim_4396 explică (pentru Aneurysm):

Clar sanatatea ta psihica e subreda.

| Miauti a răspuns (pentru anonim_4396):

Minciuni breee! se mai auzea din cer cate un tunet, trambita... iar pe manat cate un tipat... deci e rock!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da şi cânta la chitară electrică.

| rocco09 a răspuns:

Deci, asta e o intrebare tampita, de obicei lucrurile tampite sunt spuse de oameni tampiti, tu esti tampit?

| RaduMD a răspuns:

Delfinii trăiesc în apă.

Caracatiţele trăiesc în apă (aşa am văzut la Acvariu)

Deci, caracatiţele sunt delfini?

| andrei213 a răspuns:

Daca ar exista mai multi Anonimi pe TPU, Ar Geme De Durere si de prostie ca poate prostia doare inca nu a afirmat cineva dar daca doresti spune-ne tu ca probabil(100%)sti

| Marius2020 a răspuns:

Da era cel mai tare rocker din toata lumea. Lol