Cineva a vrut sa faca o gluma cu colegul lui de serviciu, si i-a spus : - mai, da ce ai de arati asa rau? esti bolnav? A doua zi i-a repetat : - mai, dar tu arati rau tare, parca ai avea o fata de mort. A continuat cu asta inca vreo doua zile iar la mai putin de o saptamana a auzit ca a murit.
Este vorba de sugestie, sau autosugestie. Atata sugestia cat si autosugestia functioneaza atat in rau cat si in bine. Unii se vindeca de boli atat prin sugestie cat si prin autosugestie. Acest lucru este posibil deoarece totul se bazeaza pe credinta. Daca vrezi ca te vindeci, te vei vindeca, daca crezi ca te imbolnavesti te vei imbolnavi. Daca nu crezi, nici sugestia si nici autosugestia nu au nici o putere
Daca ti-a intrat o informatie in cap si nu ai nevoie de ea, tu esti singura care o poate scoate. Ghicitoarea spune niste lucruri asaaa, la plesneala, dar ele se adeveresc deoarece cel care le aude crede in ele. Cei care vindeca prin bioenergie o poate face numai daca pacientul crede ca el poate vindeca, daca nu crede nu se va vindeca
Faptul ca ai acceptat sa pierzi timpul cu tampeniile aleia inseamna ca totusi intr-o oarecare masura crezi in prostiile astea. Faptul ca ai visat niste chestii confirma ca dupa ce ti-a "citit" aia te-ai gandit la ce a spus.
Treaba cu mirosul e relativ simpla. De exemplu daca ai avut o scurgere de gaze si ai simtit mirosul si dupa remedierea defectiunii e posibil sa ai impresia ca "simti" miros de gaze. e treaba psihica. Asa si cu mirosul de mortaciune, ti-a bagat aia in cap prostii, acum ai tot felul de impresii.
Una peste alta, toata treaba asta e o prostie, nu a "citit" aia nimic, doar a fabulat, deci relaxeaza-te, nu e absolut nimic. Important e sa constientizezi ca e doar o mare prosteala.
Daca crezi ca un spiridus exista acela exista in realitate doar in capul tau sau doar in gandirea ta.
Persoana care ți-a făcut asta știe ce a făcut de fapt?, sau a luat-o ca pe un simplu joc de cărți.
Real cu energia gândului nu-i de joacă. Probabil ca acea persoană habar n-are că de fapt a manipulat energie, iar tu ai acceptat energia manipulată, de asta tot ce ți se-ntâmplă este conform celor spuse de acea persoană.
Poți încerca să-ți purifici aura energetică.Nu dau detalii despre cum se face asta pentru că aici avem de-a face cu anti ocultiști(poate chiar și tu ești una din ei).În cazul ăsta rugile la Dumnezeu nu ajută, dar în schimb o persoană evoluată spiritual te poate scăpa de această agresiune.Caută pe internet forumul bucuria lui satan.Prezintă-ți ceea ce simți și o să primești ajutor(dacă e cineva dispus să te rezolve)
Sau varianta a doua, încearcă să nu te mai gândești la asta, ignoră tot ce auzi și simți.Asta ar trebui să astupe provizoriu problema spirituală.
In primul rand, nu mai accepta sa fii partasa acestor bazaconii, iti garantez ca sunt 100% prostii. Nu stiu ce sunt toate aceste intamplari, stiu ca Dumnezeu nu ingaduie oamenilor morti sa intervina in vietile noastre, odata ce un om a plecat din lumea asta, el se duce ori la judecata lui Dumnezeu ori la pacea lui, daca a crezut in Iisus Hristos, nu se poate sa vina si sa te banduie. Orice ar insemna toate aceste lucruri, daca sunt reale sau doar in mintea ta, te asigur ca Dumnezeu NU va ingadui sa ti se intample ceva daca esti fiul lui. Dumnezeu este omniprezent si omnistient, El are toata puterea in cer si pe pamant, Nici o fantoma sau vreun demon nu i se poate impotrivi si toti acestia au hotare trase clare de Dumnezeu si nu pot face ceea ce vor, Dumnezeu nu va ingadui ca un copil al sau sa fie bantuit de fantome zi si noapte, In biblie este scris ''Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi'' si ''Cel ce sta sub aripa celui prea inalt si se odihneste la umbra celui atotputernic zice despre Domnul, El este turnul meu de scapare'' Sa iti spun ceva, daca ti-ai pus increderea in Hristos si L-ai acceptat ca mantuitor personal, ai in tine pe Isus Hristos prin persoana Duhului Sfant, ceea ce inseamna ca ai in tine cea mai mare forta existenta, Hristos este mai mare decat capeteniile, decat domniile decat stapanitorii intunericului acestui veac, ceea ce inseamna ca toate fortele demonice NU te pot egala cand stai neclintit in puterea Lui Hristos. Dumnezeu este un tata iubitor care nu isi abandoneaza copiii, El se ingrijeste de tine si nu vrea sa patesti nimic, te iubeste intr-un mod foarte personal, te respecta, doreste sa fie o parte din viata ta. Vrei sa fii copilul lui? trebuie doar sa iti pui increderea in El, sa spui o rugaciune ca cea care urmeaza ''Doamne isuse am pacatuit impotriva ta, a vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatului meu, cred ca tu esti fiul lui dumnezeu, si te primesc pe tine ca mantuitor personal si ca domn al vietii mele, imi predau viata tie''
din acest moment duhul sfant vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, si nu vei mai fi despartit niciodata de dragostea, iubirea, caldura, grija tatalui ceresc'' cand vei alege sa fii fiul lui, toate pacatele tale sunt sterse, ai puterea invierii lui Hristos in tine si vei fi pentru totdeauna fiul Lui Dumnezeu.
Încearcă sa mergi și sa te spovedești și sa ii spui preotului ceea ce ai făcut și o sa treacă totul.
Bossa100000 întreabă: