| Vlach a întrebat:

Rog ateii sa nu raspunda:
Crucile trebuie sfintite sa te apere de rele sau ele au direct puterea de la Dumnezeu sa te apere?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crucea este o arma care a daramat portile iadului.ce sfintire mai trebuie? antonio? LA MULTI ANI, si sa stii ca crucea ESTE sfanta, indiferent ca e din lemn, aur, argint etc.dar important sa o ai in inima si in cuget.

| Vlach explică (pentru anonim_4396):

Cel mai bun si mai frumos raspuns de pana acum happy
Dar acelasi lucru se aplica si la troite? si ele sunt tot cruci, nu?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca de exemplu eu ma hotarasc sa fac o cruce din lemn, ea va "avea puterea lui dumnezeu" doar pentru ca are forma unei cruci? Gandeste-te la o persoana care are o religie in care ceea ce numim noi cruce nu reprezinta nimic. Acea persoana cand va vedea o cruce, nu se va gandi la nimic altceva decat la doua bete care se intersecteaza. Mai are "crucea" aia vreo putere? Ce face, in fond, ca o cruce sa fie atat de sfanta? Nu cumva faptul ca unii dintre noi o consideram ca fiind asa?
Si, pentru cel care a pus intrebarea, nu, nu sunt atee. Mai degraba agnostica

| tudus a răspuns (pentru anonim_4396):

Dude gresesti rau de tot
1un obiect nu poate sa te apere chiar daca ar fi din crucea originala pe care a murit isus
2crucea nu a darmat nimic si nu are nici o putere.Ea este doar un obiect pe care a murit mantuitorul si multi altii, ca ea simbolizeaza in ziua de azi salvarea noastra este partea a doua DAR NU A DARMAT NIMIC.
3nu poti avea crucea in inima ci doar pe isus in inima
concluzia este ca singurul lucru bun care l.ai spus este La multi ani
GJ

| anonim_4396 a răspuns (pentru tudus):

Mai nene? tu de metafora ai auzit? ori ca ne capatam mantuirea la poalele crucii? urcand fiecare pe golgota lui ducandu-si propria cruce? ca tu insuti poti fi pentru ceilalti o cruce? doar iti intinzi mainile lateral.si semeni cu ea.la ca scoala inveti ma? si ce clasa esti?

32 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Draga tinere CRUCEA NU ARE NICI UN EFECT, de rele te apara NUMAI Dumnezeu. Un element de tortura asemnmea CRUCI pe care a fost OMORAT Isus Hristos nu poate fi sfintit. DUMNEZEU ESTE SFANT.

| Vlach explică (pentru danut):

Intelept raspuns, dar crucea are putere de la Dumnezeu, ea reprezinta sacrificiul si jertfa adusa de Iisus pentru ca noi sa traim.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vlach):

Tu nu vezi ca nici voi intre voi ( religiosii) nu sunteti pe aceeasi unda. altul face plecaciuni la bucati de lemn (tu si alte milioane) altii ca danut nu o fac, dar din motive si alea nebunesti.

| danut a răspuns (pentru Vlach):

Jertfa si Sacrificiul lui Dumnezeu (Isus Hristos) sunt de cea mai mare importanta pentru salvarea omenirii dar crucea in esenta nu este decat un element de tortura care arata in spre CEL OMORAT pe ea, a sacrificiului facut de Acesta.

NOname
| NOname a răspuns:

Crucea Roşie chiar are puterea de a salva vieţi, celelalte au doar pretenţii.

| 愛日本 a răspuns:

Daca pun eu 2 lemne unul peste celalat ci formeaza o cruce, are direct ''putere de la Dumnezeu''?

| danay72 a răspuns:

Dumnezeu e cel care te apara, nu un obiect.

| mODIN a răspuns:

"Rog ateii sa nu raspunda:"
Si totusi, au raspuns...
Imi cer scuze in numele lot.

| sabin89 a răspuns (pentru mODIN):

Iti ceri scuze in numele lui Lot? happy

| robby212 a răspuns:

Cum sa binecuvintezi un obiect folosit pentru binecuvantare?
Habar nu am, cred ca exista un oarecare ritual cu privire la asta, precum este la icoane, dar crucea nu poate fi binecuvintata, ea fiind chiar obiectul binecuvantator.
Prin stropire cu apa sfintita, probabil.

| RAY a răspuns:

Pai asa a spus iisus celor din jurul lor? mai dragi crestini sunteti crestini cu numele habar nu aveti de biblie, crucile niste lemne de bagat la foc la frig, da te apara de raceala

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu bre, toate crucile vin default cu protectie.

| Vlach explică (pentru suntserios):

Voiam sa primesc si eu un raspuns serios, macar de ziua mea de nastere

| KodrutZ a răspuns (pentru suntserios):

Tru dat, bro. Da' daca dai un ban si o sfintesti, stai mai in fata. Te protejeaza si de SIDA am auzit. Depinde cit cotizezi.

| T0T a răspuns:

rolling on the floor

| Mayar a răspuns:

Daca iti faci semnul crucii cu mana, are afect, dar un obiect in forma de cruce nu are efect daca nu e sfintit. E clar, nu?

La multi ani cu intarzaiere! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crucea este o arma care a daramat portile iadului.ce sfintire mai trebuie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Discriminare. auzi, nu raspunsuri de la atei laughing. mai tu cati 12 ani ai? tu stii ca "crucile se fac din lemn, nu? lemnul ala vine din puterea lui dzeu? macar gandeste inainte sa vorbesti prostii

1.Da,chiar am implinit azi 12 ani;
2.Nu vreau ca ateii sa raspunda pentru ca:
-Ei nu cred in Dumnezeu,
-Ei fac scandal mai mereu pe acest site,
-Majoritatea ateilor de pe site urasc pe cine crede in Dumnezeu, deci ma urasc si pe mine.

Urasc e cuvant mare. desigur sunt multi care urasc religiosii, dar eu nu sunt unu. nu ii consider prea inteligenti, mai ales cand fac intrebari de genul (a ta) dar pana la a ura, e cale lunga.

Si pana tu ai sa descoperi adevarul este cale si mai lunga, dar nu se stie daca o sa o urmezi.
Esti ceva de genul fratilor bogatulu din Pilda bogatului si a saracului Lazar, tu, daca nu vezi adevarul din scriptura nu vei vedea adevarul nici daca cineva ar invia dn morti si ti-ar spune...

| Vlach explică (pentru Vlach):

Bogatului* scuze de greselile gramaticale dar nu imi merg unele taste la tastatura.

Ai ai ai. la 12 ani si deja esti asa? rau. chiar te compatimesc copile

Cum sa fiu? Credincios? ce este rau in asta?

| Inception a răspuns:

Crucea trebuie sfințita ca sa te apere de rele și trebuie sa o porți cu credință, nu ca pe un talisman.

| TheCuteOne a răspuns:

Eu știam că trebuie sființite.

| Detronatorul a răspuns:

Crucea trebuie sfințita ca sa te apere de rele și trebuie sa o porți cu credință, nu ca pe un lucru bun care ti-s-a intamplat!

| WakeUpBro a răspuns:

Dupa parerea mea e clar ca ti s-a bagat in cap faptul ca ateii sunt cei mai rai oameni si ca nu trebuie sa ai de-aface cu ei... Corect?
Cel mai grav e ca inca mai exista tineri ca tine...