Am fost sclavul unei religii odate, iar in satanism cica ar fi trebuit sa fii un om liber, iar in momentul unei invocari trebuia sa ii arati respect demonului, pentru ce?
Nu cred ca ti-am inteles raspunsul.
Bolile cele mai uzuale pentru satanisti ar fi : nebunia; auzirea de voci care-i indeamna sa ucida; indracirea - oamenii nu mai stiu de ei, merg goi pe strada -; indobitocirea - dorm numai in sant fara motiv, zic ca-i cel mai moale pat; pot mai fi si altele, dar experimenteaza oricum satanismul nu-i religie, iadul e deschis din clipa practicarii
Vorbim despre acelasi fel de satanism aici?
Ai auzit de pilda fiului risipitor? Stii despre ce e vorba in ea? Stii care e morala, crestine?
Afirmativ
Sigur
Atunci de ce ai spus ceea ce ai scris mai sus?, daca stii la ce se refera aceasta pilda.
Am invocat cate ceva, i-am cerut cateva semne, eram cam baut si drogat atunci, nu cred ca era real ceea ce vedeam, inca de mic am avut foarte multe intamplari "supranaturale", mai tarziu, cam acum 1 an si ceva mi-am dat seama ca era vorba de mai multe boli psihice.
Am fost satanist spiritual si traditional vreo 2 ani, m-am lasat de el acum 1 an.
Iluzia de libertate... dar totusi te supui unei entitati(care probabil este doar in capul tau). Se aseamana intr-un fel democratiei... nu prin comanda ci prin manipulare(in cazul de fata promisiunea ajutorului pentru juramantul credintei). Totusi unele idei sunt interesante si merita folosite (de exemplu: "trebuie sa distrugi pentru a crea").
Diferenta dintre un satanist si un om mort de beat si drogat si care a mai luat si niste plante halucinogene nu este niciuna.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: