anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rog satanistii spirituali (traditionali) sa imi spuna cate ceva din experientele lor.

Răspuns Câştigător
| Scarbo a răspuns:

Am fost sclavul unei religii odate, iar in satanism cica ar fi trebuit sa fii un om liber, iar in momentul unei invocari trebuia sa ii arati respect demonului, pentru ce?

21 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cum ar fi ce experiente?

| SteinZer0 a răspuns (pentru RAY):

De exemplu o evocare(sau invocare nu imi sunt clari termenii). Vreau sa stiu daca e pe bune.

| RAY a răspuns (pentru SteinZer0):

E autosugestie man, multi iau droguri care provoaca halucinati, sunt plante, medicamente date la liber care provoaca halucinati, plante salbatice pe camp, tu esti satanist?

Nu sunt din moment ce am intrebat daca e pe bune.

| RAY a răspuns (pentru SteinZer0):

Cum sa fie pe bune asa ceva tu crezi ca demoni aia care sunt in basme exista?

Nu e vorba de credinta. Vreau sa vad.

| OnuOnulică a răspuns:

Majoritatea nu crede in dumnezeu.

| SteinZer0 a răspuns (pentru OnuOnulică):

Nu cred ca ti-am inteles raspunsul.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Bolile cele mai uzuale pentru satanisti ar fi : nebunia; auzirea de voci care-i indeamna sa ucida; indracirea - oamenii nu mai stiu de ei, merg goi pe strada -; indobitocirea - dorm numai in sant fara motiv, zic ca-i cel mai moale pat; pot mai fi si altele, dar experimenteaza oricum satanismul nu-i religie, iadul e deschis din clipa practicarii

| SteinZer0 a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Vorbim despre acelasi fel de satanism aici?

| Scarbo a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Ai auzit de pilda fiului risipitor? Stii despre ce e vorba in ea? Stii care e morala, crestine?

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru SteinZer0):

Afirmativ

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Scarbo):

Sigur

| Scarbo a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Atunci de ce ai spus ceea ce ai scris mai sus?, daca stii la ce se refera aceasta pilda.

| Scarbo a răspuns:

Am invocat cate ceva, i-am cerut cateva semne, eram cam baut si drogat atunci, nu cred ca era real ceea ce vedeam, inca de mic am avut foarte multe intamplari "supranaturale", mai tarziu, cam acum 1 an si ceva mi-am dat seama ca era vorba de mai multe boli psihice.

| SteinZer0 a răspuns (pentru Scarbo):

Interesant... ce fel de boli? (daca nu sunt prea indiscret)

| Scarbo a răspuns:

Am fost satanist spiritual si traditional vreo 2 ani, m-am lasat de el acum 1 an.

Din ce motive?

Are sens ce spui. Totusi in momentul invocarii doresti sa-i ceri ajutorul deci este la fel ca relatia dintre oameni. In fine eu doream sa stiu doar daca este real sau e doar o forma de,, miscare,,.

Iluzia de libertate... dar totusi te supui unei entitati(care probabil este doar in capul tau). Se aseamana intr-un fel democratiei... nu prin comanda ci prin manipulare(in cazul de fata promisiunea ajutorului pentru juramantul credintei). Totusi unele idei sunt interesante si merita folosite (de exemplu: "trebuie sa distrugi pentru a crea").

| Scarbo a răspuns (pentru SteinZer0):

Am fost sclavul unei religii odate, iar in satanism cica ar fi trebuit sa fii un om liber, iar in momentul unei invocari trebuia sa ii arati respect demonului, pentru ce?

| Boss_Ionut_1999 a răspuns:

Diferenta dintre un satanist si un om mort de beat si drogat si care a mai luat si niste plante halucinogene nu este niciuna.

Întrebări similare