anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rog seriozitate! Nu ma trimiteti la medic, sunt om cu capu pe umeri.Cer sa imi raspunda doar cei ce au o anumita credinta si poate chiar si experienta.In noul apartament in care m-am mutat pare sa nu imi mearga bine.In prima noapte dupa ce m-am culcat am deschis brusc dupa o ora,doua de somn, ochii dintr-o data fara sa vreau si am vazut cum jaluzelele au sarit ca si cum le-a lovit ceva.M-am speriat, dar eram obosit si am crezut ca am suflat eu cu gura in ele.M-am intors pe o parte putin agitat si m-am culcat.A doua noapte ma uitam la televizor.M-am intors sa ma culc si televizorul a inceput sa se dea mai tare si mai incet.Cand am auzit m-am speriat si m-am linistit fortat.M-am uitat la el sa vad ce are si s-a facut purici dintr-o data.Cand am vazut asta am tipat " Auleoouu! " si am fugit in cealalta camera.Acolo am adormit agitat dar am dormit bine.Eu ziua muncesc sau ies in oras.Totusi ziua sunt agitat si parca am impresia ca apartamentu imi da o stare asa gen" Ramai aici si nu mai pleca nicaieri" tocmai de aceea ies mereu in oras cand am ocazia sau ma duc la munca. Dupa vreo 4 zile mai normale m-am culcat si mi-a venit brusc in minte,in timp ce dormeam,am constientizat ca dorm si brusc parca m-am trezit dar totusi visam inca{ciudata stare am avut}mi-a venit in minte numele si chipul unei rude batrane care murise recent si am simtit ca am gresit fata de ea{nu stiu ca si cum as fi simtit ca e suparata pe mine acea ruda} si am deschis ochii si am tipat si in acelasi timp becul a facut bzz, bzz si s-a aprins.L-am stins si aprins, dar el tot aprins ramanea.M-am mutat in cealalta camera si becu s-a stins singur dupa 30 de minute.Asta m-a speriat, ma agitat si totusi am adormit. Dupa vreo 2 saptamani am avut o experienta asemanatoare cu dedublarea astrala{ca m-am informat foarte mult la munca pe laptop}. Dintr-o data am simtit constientizat ca visez si incercam sa ma trezesc, dar nu puteam. Aveam impresia ca cineva ma priveste si sta pe langa mine.M-am trezit speriat rau.Asta m-a speriat mai tare decat toate ce patisem.Am inceput sa ma rog in fiecare zi si dupa 4 zile, pe la 3 noaptea am simtit ca intru iar in transa aceea,din vis am constientizat dintr-o data si cand sa intru in transa aceea ca si cum cineva ma priveste, de parca as fi paralizat, am iesit imediat.Atunci m-am bucurat de rugaciunile facute.Ce este cel mai tulburator este ca dupa ce m-am trezit si mi-am schimbat pozitia si pozitia pernei, am fost batut de 3 ori pe umar.Asta ma panicat ingrozitor si astazi e a 3 zi de cand am patit asta cu bataia pe umar.Fratilor nu ma mai simt in siguranta.Simt ca o sa fiu pocnit la un moment dat.Asta cu bataia pe umar ma terorizat.Am tremurat de frica cu plapuma peste cap in noaptea aia.Va rog din suflet sa imi dati orice stiti povesti,experiente,invatati-ma ce patesc, vreau sa stiu daca e periculos, cum pot scapa?! Am povestit la 4 oameni pana acum, nici unu nu ma crede ca am fost batut pe umar.Am fost batut pe umar credeti-ma! Eram foarte treaz, nu am avut niciodata probleme de sanatate.Am facut pentru angajare teste de sange, psihologic, psihiatric.Sunt sanatos.De ce patesc asta?! Cum scap de fricile astea acum?! Acum intru in casa imi e bine.Cand se apropie ora de culcare deja incepe sa imi fie frica.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curatenia,nu este un simplu cuvant.incepe cu imediata apropiere a individului,casa,locul de munca,sa fie ordine curatenie, asta dandu-ti siguranta ca totul este ok. apoi, trupul. fara abuzuri, alcool cafea, tigari droguri etc.baie,toale frumoase, un parfumetc.si vine si partea spirituala, sufletul.deci facand toate acestea, vei chema un preot sa-ti citeasca o sfestanie, sa-ti unga peretii cu mir si sa va rugati impreuna in casa pentru linistea spiritelor si a ta.asa vei merge in viata cu principiul :OMUL SFINTESTE LOCUL, si toate vor fi in ordine.nu vei reusi intru totul ca esti om, dar straduindu-te va fi mai mult decat nimic, si cu ajutor de sus, vei reusi.lasa temerile si frica, fiindca nimic imaterial nu te poate afecta si cand o fi si o fi, te ia moartea si de pe treptele bisericii.bafta sanatate si fii vrednicsi CURAT.

35 răspunsuri:
| Lizzu a răspuns (pentru Alphawolf):

Nu,nu tot ce auzim e adevarat, dar nu avem stii ca e sau nu e adevarat, asa ca nu avem dreptul sa luam in ras ceva despre care nu stim si poate ca omul chiar cere un sfat serios si nu-l primeste.
Asta am vrut sa spun.
Nu incerc sa educ, doar ca e nedrept cand ceri un sfat sa ti se inapoieze scrum...Doar a rugat seriozitate.

| Alphawolf a răspuns (pentru Lizzu):

Sfaturile tale prezinta seriozitate, informare, sunt mai mult decat scrum? Tu stii si noi nu, asa-i(sau mai bine zis crezi)?
Nu l-am luat deloc in ras, am vorbit cat se poate de serios.

| Lizzu a răspuns (pentru Alphawolf):

Dar nu ma refeream special la persoana ta, asta nu intelegi...

| raluca0306 a răspuns:

Este probabil un spectru(fantoma blocata intr-un spatiu, cladire, etc) care sta pe acolo. Uite un sfat, nu chema preoti!, preotii se ocupa de diavoli, nu fantome condamnate sa ramana undeva. Uite alt sfat, incearca sa fii un bun coleg de apartament cu el/ea

| Zanisoara a răspuns:

Buna,stiu ca au trecut 2 ani de la aceasta intamplare, dar vreau sa stiu ce s-a intamplat dupa? Te-ai mutat sau aceste lucruri au incetat de la sine? Sau inca mai continua? Te rog raspunde-mi