Curatenia,nu este un simplu cuvant.incepe cu imediata apropiere a individului,casa,locul de munca,sa fie ordine curatenie, asta dandu-ti siguranta ca totul este ok. apoi, trupul. fara abuzuri, alcool cafea, tigari droguri etc.baie,toale frumoase, un parfumetc.si vine si partea spirituala, sufletul.deci facand toate acestea, vei chema un preot sa-ti citeasca o sfestanie, sa-ti unga peretii cu mir si sa va rugati impreuna in casa pentru linistea spiritelor si a ta.asa vei merge in viata cu principiul :OMUL SFINTESTE LOCUL, si toate vor fi in ordine.nu vei reusi intru totul ca esti om, dar straduindu-te va fi mai mult decat nimic, si cu ajutor de sus, vei reusi.lasa temerile si frica, fiindca nimic imaterial nu te poate afecta si cand o fi si o fi, te ia moartea si de pe treptele bisericii.bafta sanatate si fii vrednicsi CURAT.
Nu,nu tot ce auzim e adevarat, dar nu avem stii ca e sau nu e adevarat, asa ca nu avem dreptul sa luam in ras ceva despre care nu stim si poate ca omul chiar cere un sfat serios si nu-l primeste.
Asta am vrut sa spun.
Nu incerc sa educ, doar ca e nedrept cand ceri un sfat sa ti se inapoieze scrum...Doar a rugat seriozitate.
Este probabil un spectru(fantoma blocata intr-un spatiu, cladire, etc) care sta pe acolo. Uite un sfat, nu chema preoti!, preotii se ocupa de diavoli, nu fantome condamnate sa ramana undeva. Uite alt sfat, incearca sa fii un bun coleg de apartament cu el/ea
Buna,stiu ca au trecut 2 ani de la aceasta intamplare, dar vreau sa stiu ce s-a intamplat dupa? Te-ai mutat sau aceste lucruri au incetat de la sine? Sau inca mai continua? Te rog raspunde-mi
DeProfundis99 întreabă: