| beligan a întrebat:

Rolul femeii in conceptia biblică a apostolului Pavel.
http://www.trilulilu.ro/......tolului-pa
Aplicati asemenea,, invataturi"biblice in viata voastra?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

"Învăţăturile" biblice sunt pline de misoginism şi discreminare.

O minte superioară, perfectă, atotştiutoare...nu ar fi putut să fie atât de nedreaptă, obtuză şi răuvoitoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Beligane? daca eu spun ca; in casnicie,barbatul e puterea si intelepciunea, iar femeia este mangaierea si ajutorul, cezi ca fac discriminare? fiindca nu injosesc femeia cu nimic, ea fiind pe picior de egalitate cu barbatul, totusi el fiind un pic mai egal decat ea.infiderent ce vom discuta noi privitor la acest subiect, realitatea se vede in viata, in societate, in lume.

| beligan explică (pentru anonim_4396):

Ce,,spui''tu că realitatea se vede in viata, in lume, sunt de acord!
DAR oare sub ce influenta s-a ajuns la asta? Oare nu a jucat un rol in societate si aceste invataturi lasate de inaintasii nostri ca fiind,, invataturi Divine''?
Orice efect are o cauza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa parerea ta,religia, biserica, popii si crestinismul sant vinovate de toate asa zisele rele. uita-te in sus spre varfuri, unde se aduna marii destepti, capabili, ganditori inovatori si vezi cate femei vezi pe acolo.probabil esti ateu si ai nobila misiune de a revela mari adevaruri omenirii.succes.e plina lumea.

| beligan explică (pentru anonim_4396):

Nu am spus ca sunt vinovate. Sustin ca au avut si au o mare influenta asupra turmei!
Imi indici faptul ca,,sus spre varfuri''sunt mai multi barbati! ca si cum sugestiv ai indica,ca femeile sunt,,altceva''decat barbatii! Fals!
Eu sunt barbat,dar niciodata nu m-am crezut superior femeii,INDIFERENT CA SCRIE UNDEVA ASTA!
Daca tu consideri ca,,adevarul''este ca barbatul este superior femeii (ca asa scrie in biblie) este treaba ta. Poti sa crezi si intr-un bolovan, si chiar sa te inchini lui! Esti liber!
Dar gandeste-te ca si altii ar trebui sa aiba libertatea de a-si exprima opiniile, chiar daca sunt in contradictie cu opinia multimii!
Giordano Bruno a fost ars pe rug, ca dupa muuulti ani sa se descopere ca de fapt a avut dreptate, si a fost ucis pe nedrept!

| BlackSulphur a răspuns:

Pai, asa era la evrei pana s-au trezit astia sa inventeze si crestinismul! Atunci si-au dat seama ca nu au copiat si libertatea femeii din alte religii, in unele fiind chiar zeificata! Daca s-ar aplica in ziua de azi, probabil, doar probabil Pamantul s-ar goli putin de lume... Doar putin, ca si asa suntem prea multi!

Răspuns utilizator avertizat