Ba hoti au avut succes din 90 pana in azi, daca esti bun la furat esti bine venit pe aici noul slogan
Poi cu nimic am postat aici pentru ca era zisa de sf Pr Arsenie Boca
Oricine putea zice
Da! Ieri am obtinut un mare succes pentru Campionul Zilei dar acesta fiind un site Roanesc a denotat o neseriozitate totala si a iesit pe primul loc una cu aproape 300 de raspunsuri in urma!
Roanesc (Romanesc) tii foame dupa seriozitate si manci litere,
Ce chestie.
Acelasi lucru am patit si eu
Mai citeste odata si vb dupa aia ok, corectam
! Asta e o bataie de joc! Eu am pus la contact contestatie! Ca nu e posibil deja mi-au facut nervi ca ieri am pierdut atatea ore!
! Oricine mai greseste dar in limita acceptabilului! Nu esti in masura sa imi corectezi MICILE greseli in ortografie! O singura litera WTF!
Eu nu is rau atentionam doar pr cui ii se mai intampla
"pr" Uita-te la ograda ta nu a celui de alaturi!
Una ii sa papi o litera si alta e sa apesi pe alta din ne atentie oameni nu sunt perfecti si sfinti au avut greseli fata de Dumnezeu
Este acelasi tip de greseala! Am mancat doar un "m"! Si tocmai daca toti facem geseli e ceva normal! Asa ca nu trebuie sa faci observatii fara rost!
Recunosc nu trebuia pentru ca si eu gresec, din ne atentie.
Nu conteaza doar sa ai mai multe raspunsuri, ci conteaza calitatea lor ca sa castigi, cei de la TPU au analizat si probabil aia avea raspunsuri mai de calitate decat tine.
Au avut calitate! Nu sunt raspunsuri irelevante! Printre ele am si funde!
Nu vorbeam cu tine.
Romania are succes, mai mult sau mai putin. Nu avem experienta si pot zice chiar capacitatea sa intelegem tot ce coexista simultan, tot ce se intampla simultan. Sunt tari mai dezvoltate, dar si tari mai sarace. Peste tot e atat bine cat si rau, mai mult sau mai putin.
Am uitat sa spun e o zicere a Parintelui Arsenie Boca
Cum, deci unui preot nu ii mai ajung banii? Caci eu asta inteleg din ceea ce ai scris... Pare prea dubios sa fie adevarat, chiar daca luam invedere faptul ca "slujitorii domnului" sunt niste hapsani.
Tu sti cine a fost Arsenie Boca