| DorelSudoru a întrebat:

S-a descoperit arca lui noe? Daca da unde e?

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Eu cred tot ce scrie in Cuvantul lui Dumnezeu.Si daca stiinta este in conformitate cu Biblia, este OK.

De la ştiinţă la Dumnezeu oferă un curs intensiv în natura realităţii. Este povestea explorării de o viaţă a lui Peter Russell în natura conştiinţei – cum a ajuns de la ateu convins, studiind matematică şi fizică, la realizarea unei sinteze personale profunde a misticului şi ştiinţificului. Russell amestecă povestea sa personală de curiozitate şi explorare cu fizică, psihologie şi filosofie pentru a ajunge la o nouă viziune asupra lumii în cadrul căreia conştiinţa este o calitate fundamentală a creaţiei. El arată cum toate ingredientele pentru această viziune sunt la locul lor; nimic nou nu trebuie descoperit. Trebuie doar să asamblăm piesele şi să explorăm noua imagine a realităţii care rezultă de acolo.

Russell ne ia din sălile de conferinţe de la Cambridge, unde a studiat cu Stephen Hawking, într-un ashram de la poalele dealurilor din Munţii indieni Himalaya. Integrând o cunoaştere adâncă a ştiinţei cu propriile experienţe de meditaţie, Russell ajunge la un univers similar cu cel descris de mulţi mistici – unul în care ştiinţa şi spiritul nu mai sunt în conflict. Puntea dintre ele, aşa cum arată Russell, este lumina.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Carbonul-14 are timp de înjumătățire de 5730 ani
Ceva mai bun este Kalium care are un timp de injumatatire de
1, 250 miliarde ani

sau thorium-232 cu un timp de injumatatire de 14 miliarde de ani

dar degeaba iti explic ca nu stii ce-s alea.

| AragorN88 a răspuns (pentru EmaS):

In geologie nu exista dovezi despre existenta unui potop. Daca ar fi adevarat potopul atunci ar fi trebuit sa se gaseasca o concentratie mare de fosile (cadavre) in stratul pamantului cu toate animalele care au existat atunci (asta include si dinozaurii, ce amuzant), ceea ce nu exista.

Iar faptul ca "cercetatori" evanghelici se ocupa cu descoperirea arcei lui Noe atunci e destul de clar ce prejudecati au ei si care este agenda lor.
Sa nu uitam ca nu este prima oara cand cineva spune ca descopera arca minune si pe urma se afla ca a fost o farsa.

| FucktheSystem a răspuns:

Pentru 10 mii de euro îți aduc arca în fața casei, te bagi?

| Vizitiul a răspuns (pentru FucktheSystem):

Iti ofer eu 20 de mii, dar nu numai ca-mi aduci arca, mi-l aduci si pe Noe...

| FucktheSystem a răspuns (pentru Vizitiul):

Ți-l aduc și pe Noe... câți oameni nu or avea numele Noe.

| Vizitiul a răspuns (pentru FucktheSystem):

Dar nu stiu cati dintre aia si-ar construi o arca si-ar infunda-o cu toate speciile de animale si pe urma s-ar aventura pe valurile unor ape pogane. Urmand ca la final sa n-aiba niciun fel de problema (bine, sanatos, eroic). rolling on the floor

| DorelSudoru explică (pentru FucktheSystem):

0.1 centi pentru arca si o iau

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vizitiul):

Beton raspunsul. Brava!

| chelstone a răspuns:

Mda, arca din muntii turcilor nu poate fi cea la care face referire biblia, pentru ca, lemnul, oricat de bine l-ai trata nu are cum sa reziste peste 4000 de ani, cu atat mai putin in conditii de munte, unde umezeala este foarte mare, fapt care duce la putrezirea lemnului, sa nu uitam si de insectele care distrug lemnul, de mucegai, etc.

| Kosuchin a răspuns:

Grozav, acum nu mai trebuie decat sa adunam cate o pereche din fiecare specie de animal din lume si sa verificam daca incap in arca ^_^.

| Vizitiul a răspuns:

In vastele si inepuizabilele abisuri ale fanteziilor.(asexual!)

| Cristianne a răspuns:

Pfuu,dacă ai fi citit biblia, ai fi văzut că e în poze.Eu ți-am zis că nu e bine să le rupi ca să faci benzi desenate cu ele, dar tu nuuuu.

| jo_7646 a răspuns:

Întreabă-l pe bat man! laughing

| vreau1alint a răspuns:

Din cate stiu da, pe un munte la musulmani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In pod la ghita cretul.da oricum nu crezi.

| romanyta a răspuns:

Da intr-un anumit virf de munte...As vre sa intervin dupa raspunsurile de la intrebarea ta fetelor fata v-a dat o intrebare raspundeti de stiti dar nu spuneti intrebal pe batman sa prodtii scrise de voi...

Întrebări similare