Faptul ca Romania sta si se uita la ce face si ce zice Sile Camataru arata starea degradata a societatii noastre. Si nu e nici pe departe singurul.
E vedetă, canalele de știri vor audiență Nu prea sunt cu urmăritul știrilor, doar când tata vine la mine în cameră să le privească... Asta s-a întâmplat și în seara asta. Ce am putut să observ, e că în spatele acelei știri se află multă ipocrizie din partea tipului, care, pentru nu știu ce motive, vrea fie să își facă altă imagine, fie vreo rudă pocăită l-a speriat cu iadul, și l-a prostit că botezul e cheia către „rai".
Oricum, ceva murdar e la mijloc, nu-mi bat capul cu detalii, dar dacă am dreptate, e încă un argument pentru ideea pe care o susțin de ceva timp, creștinătatea, de regulă, e exact ca prostit.uata descrisa în Revelația capitolele 17 și 18. E scârbos cum un cult care susține că se bazează pe Biblie și pe normele ei, accepta un om ca el să facă parte din el. Ar fi o insultă să aplic proverbul „Cei ce se aseamănă, se adună" în contextul ăsta? Nu s-a putut observa nici o schimbare în bine din partea tipului, doar vorbe goale.
Reformulez, l-a prostit că botezul e biletul de intrare în „rai" sună altfel.
Hai ma. ce naiba. asa a facut si becali la puscarie, iar acu vrea iar in politica. astia mint si sub apa
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: