| OctavianDanielMaria a întrebat:

S.e.x.u.l e pacat?

33 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce sa ceri unui popor care in proportie de 75% nu stie de ce sunt 4 anotimpuri

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Tu ce crezi,normal ca nu stiu,multi cred ca stiinta e o religie,credinta,magie,ca cica de ce fac teste,experimente,de ce nu stiau de la inceput? traim in ceea mai primitiva tara din europa,tehnologic ca ne aduc astia tehnologie dar ca mentalitate omule,epoca de piatra,critica,judeca, jignesc, nu vezi cum te analiseaza un roman = mai ales astia batrani mai cv ca cia, fbi, eu am 31 de ani, noi am fost generatia suferintei, nu stiu daca ne am schimbat in bine, poate copii nostri

| RAY a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

The same

| Mosotti a răspuns:

Cum sa fie pacat ssexul?! Pacat e sa faci infractiuni, sa faci rau altora, nu sa le faci un bine, ca se simt si ei bine odata cu tine.

| iurii75 a răspuns:

In cadrul căsătoriei - nu.

| Mosotti a răspuns (pentru iurii75):

Si unde scrie ca trebuie sa ma casatoresc ca sa facem ssex? Asta cu casatoreala a fost inventata de religie pentru anumite interese, adica de cei ce au inventat religia, sa formeze familia, sa iasa copii ca sa aiba ei sclavi sa-i munceasca pe nimic, si sa aiba soldati cu care sa cucereasca alte tari, cam asta era ideea in mare.

| Mosotti a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Pai n-are treaba cu copiii, el se refera la ssexul facut fara casatorie cum zice religia cred, la ssexul liber.

| iurii75 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Iar ai fumat?

| iurii75 a răspuns (pentru Mosotti):

Deci tu se pare normal că soția ta sau viitoarea sotie sa treacă din mână în mână ( nu chiar mână, mai înțeles cred)?

Atat timp cat cu mine se poarta frumos si tine la mine, si e ok, nu ma int ce face, nu tolerez infidelitatea emotionala, atat, nu cea sexuala.
E ca aia "nu ma int ce faci, tu sa-mi faci treaba care te pun sa o faci ca sef.

| Mosotti a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Si de ce sa nu facem ssex de placere?! Tocmai sa facem ca sa ne simtim bine.

| iurii75 a răspuns (pentru Mosotti):

Atunci... de aceasta sa ai parte.

| iurii75 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Păi de ce sa te desparți dacă e "ok"?

Eu nu vreau relatie, dar daca ar fi, nu conteaza, si daca e dama de consumatie nu conteaza, ala e servici si atata tot, la mine acasa e cum trebuie pentru mine si eu pentru ea.

| CIaudiu a răspuns:

Sexul nu este un pacat la modul general ca si actiune.
Acest lucru este considerat atat de stiinta cat si despre religie, pentru ca de-asta toti o facem. Din cate stiu, in religie exista anumite zile si exceptii cand acest lucru este posibil fara a exista referinta de pacat.

Atat in stiinta cat si in religie, anumite abordari sexuale sau anumite circumstante in care se intretin relatii sexuale sunt nocive pentru educatia noastra, pentru viitorul nostru. Nu este o problema sa faci sex ca adult cu un alt adult amandoi fiind de acord stiind toate riscurile si luand masuri, insa este o problema sa faci sex fiind fata de 13 ani cu cineva de 17 sau 18 ani de exemplu. Stiinda defineste asta ca o pedofilie, abuz sexual, inselaciune, proasta crestere, depinzand de situatie. Religia o defineste ca un pacat.

Stiinta are reguli si defintii stricte dovedite pentru tot ce tine de domeniul sexual, avand o lista cu lucruri bune si rele. Problema cea mare este ca religia considera mult mai multe lucruri ce tin de domeniul sexual ca fiind pacate (rele) mergand pe nicio baza si explicatie solida desii stiinta le-a demonstrat contrariul. De-asta multi doctori, cercetatori si realisti critica acest lucru la religie printre multe altele.

| Meme10Meme a răspuns:

Eu fac l.a.b.a pe avatarul tau, e pacat? =]]]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. E invenția Lui Dumnezeu și este grozav (desigur, pentru că El l-a gândit într-un mod frumos), însă pentru a ne da seama de asta cu adevărat, este nevoie să respectăm "instrucțiunile de funcționare".winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"E invenția Lui Dumnezeu și este grozav"

Zis-a Eva care a facut malahie in gradina lui Dumnezeu cand Dumnezeu i-a interzis asta.
Inventia lui Dumnezeu poate fi orice lucru rau si bun pe lume, tu trebuie doar sa vezi binele din ea.
Placerea e Binele?
Dar uite ca mai sunt oameni care zic ca a face sex e un pacat, chiar tu zici asta, ca ai nevoie de instructiuni pentru a beneficia de placere laughing
Stii ca un om curvar nu era considerat cel care se culca cu alte femei nemaritate?
Dumnezeu intotdeauna a incurajat puritatea sexuala, si de ce?
Pentru ca, era mai grozava?
Ce e grozav pentru tine nu e grozav si pentru Dumnezeu.

| BBJHHRUGs a răspuns:

Crestinii si credinciosii spun ca e pacat. Pedeapsa noastra capitala de la Adam si Eva sa ne inmultim prin S.E.X. Tocmai de accea exista botezuri ca sa ii ierte Domnul pacatele copilului facut din S.E.X. Stiinta spune ca sexul este un instinct innascut ca o necesitate umana care se afla in adn-ul nostru si pe care o transmitem generatiilor noastre mai departe. Acum am si eu o intrebare pentru tine. Daca S.E.X.-ul este un pacat de ce n-ea inzestrat Dumnezeu cu aceste dorite si pofte trupesti? Buna intrebare! Nu-i asa?

| Eisenheim a răspuns:

Dacă ar fi păcat, de ce nu a făcut Dumnezeu oamenii ca melcii? happy Interesati-va cum,, păcătuiesc" melcii

| Mosotti a răspuns (pentru Eisenheim):

Barbatu tocmai asa e facut de natura, sa f cat mai multe, de aia i s-a dat testosteronul f sus, asa cum e si in natura la animale, deci ar fi contradictie cu ce ar face dumniezo ala.
Apropo, am vazut aseara pe Youtube ca una din caracteristicile oamenilor inteligenti e ca sunt atei, tocmai ca-si pun intrebari si se prind de smecherie, ca e o iluzie facuta de smecheri ca prosteasca fraierii.

Ca daca nu era destinat sa f cat mai multe, de la sine nu mai facea asta, f doar una si atat toata viata, dupa ce se insura cu ea.

| Eisenheim a răspuns (pentru Mosotti):

Vezi ce vorbești că îți dau ignor și ție fii lui Dumnezeu apai nu mai poți posta răspunsuri și comentarii laughing

Da ignor daca atata te duce capul. Pot posta oriunde nu are legatura cu intrebarile pe care le pui tu, doar la intrebarile tale nu mai pot raspunde (desi daca-mi pun mintea cu tine oricum as raspunde pana te plictisesti, am 20 ani de calculatoare si informatica). Dar nu ar avea sens, iti respect ignore si aia e.
Vorbesc ce consider eu.

Nu vad ce am zis rau! Am zis adevarul. Adu tu argumente ca nu am zis bine, fi barbat si contreza-ma inteligent, nu sa fugi evitand o parere contrara.

Nu era vorba de mine, stai liniștit laughing și eu am primit ignor deja de la unii, care cum zici, atât ii duce capu laughing

Da, corect, eu nu dau la nimeni ca n-are sens. De la mic la mare citesc ce zic toti la subiecte care ma intereseaza, si exista mereu ceva de invatat de la unii din ei.
Iar daca nu-s de acord, vin cu argumente, nu ma supar pe ei.
Iar daca e unu mai destept, invat de la el, nu ma oftic ca prostul, cum fac altii, si mai dau si ignore ca prostii, in loc sa invete ceva de la aia mai luminati.

Un destept apreciaza un om care e mai sus ca el, verifica informatiile spuse sa vada daca ala zice bine si daca e ceva de luat de acolo, preia.
Un prost vede pe un destept ca e arogant, ca se da mare, pentru ca nu suporta ca el e mai prost ca ala.

Iar aia care insulta si injura, tot nu dau ignore, ca adminul va rezolva repede problema.

Corect

| serenityxx a răspuns:

Nu.