Te crezi mai înțelept decât noi creștinii. Chiar nu înțelegi ceea ce postam noi? Isus a răspuns Diavolului cu versete din Biblie. Nici întrebările voastre nu vin de la Dumnezeu. Ci căutați sa ne ispitiți crezând ca intr-o buna zi nu mai găsim răspunsuri la ele. Dar Biblia e plina de versete care ne ajuta sa va răspundem. Nu ca nu am fi in stare sa răspundem cu cuvintele noastre, dar ca sa vedeți ca ați găsi răspunsul in Biblie si nu numai întrebările. Si din nou un citat, chiar daca te deranjează:"De aceea, luați toată armatura lui Dumnezeu, ca sa va puteți împotrivi in ziua aceea rea, si sa rămâneți in picioare, după ce veți fi biruit totul". Efeseni: 6/13.
Iată armatura lui Dumnezeu:
Adevărul
Neprihănirea
Evanghelia păcii
Credință
Mântuirea
Cuvântul lui Dumnezeu
Pentru informații mai multe citește daca dorești Efeseni 6/14-17
Asta ai inteles din ce am spus eu? Vai de capusorul tau si de intelegerea ta.
Nu sectiunea devine "inutila" ci cunoasterea voastra despre viata este inutila.
Daca doar "amuzant" am fost e de rau pentru tine, trebuia sa se cutremure intreaga ta fire dar daca DOAR te-ai amuzat ti-ai asigurat parcursul vietii in Univers.
Isus a spus:"Nu! Ci daca nu va POCAITI, toți veți pieri la fel. Deci : daca nu va pocăiți, toți veți pieri la fel.
Fix asta ai zis. Cu subiect si predicat. Suna mizerabil acum ca iti aduci aminte si incerci sa negi, dar asta ai zis.
Sa asculti muzica rock nu e niciun pacat. In general melodiile rock au chiar mesaje pozitive, morale. In schimb sa asculti manele e un mare pacat.
"Chiar nu înțelegi ceea ce postam noi? Isus a răspuns Diavolului cu versete din Biblie. Nici întrebările voastre nu vin de la Dumnezeu. Ci căutați sa ne ispitiți crezând ca intr-o buna zi nu mai găsim răspunsuri la ele. Dar Biblia e plina de versete care ne ajuta sa va răspundem."
Problema e ca de cele mai multe ori versetele respective n-au nici o legatura cu subiectul intrebarii.
Ce e si mai amuzant, un exemplu de verset dat ca raspuns la o intrebare, este contrazis total de alt verset, dat ca raspuns la alta intrebare.
De fapt ar trebui sa ignoram întrebările ateilor pentru ca ne facem păcate întreținând distracția voastră pe seama lui Dumnezeu. Sper sa citeasca si ceilalți creștini de pe TPU si sa terminam de a mai întreține distracția.
"De fapt ar trebui sa ignoram întrebările ateilor pentru ca ne facem păcate întreținând distracția voastră pe seama lui Dumnezeu."
Voi chiar nu va asumati niciodata lucrurile? Discutiile nu sunt despre personaje fictive, gen Dumnezeu, ci despre credintele voastre irationale legate de astfel de personaje. Nu Dumnezeu e luat la misto, sau cum vrei tu sa spui, ar fi absurd sa iti pierzi timpul comunicand cu un personaj inexistent, voi sunteti de fapt in situatia asta.
Parca esti un copil caruia i se spune ca nu exista Mos Craciun, si in pofida evidentei, se da cu fundul de pamant si continua sa sustina contrariul...