| ankahra4m a întrebat:

Sa avortezi, este un pacat? Daca da, de ce? Poate a fost o greseala ( cam scumpa ), sau altele. De ce toti fanaticii spun ca este pacatul suprem? Poate persoana respectiva nu are un loc de munca stabil pentru a creste copilul, il creste dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mai bine avortezi decat sa cresti copilul in saracie, fara bani, fara mancare ( asa cum vezi tot mai multi rromi, si nu numai rromi), sa ajunga la cersit etc
Cum ai zis si tu daca nu poti sa-l cresti, avortezi altfel cine il creste, Dumnezeu?
@Efrumuseti
"Doamne, eu nasc toti copiii pe care mi-i dai, dar ajuta-ma sa-i cresc!"
Ce face Dumnezeu mai exact?
Vine pe pamant sa iti dea bani de mancare pentru copil?
Vine sa iti dea un loc de munca stabil?
@didiutza97didi
Copilul acela inca nu e copil e doar o celula in stadiu de dezvoltare.
@Ema
Daca scrie in biblie sa te arunci in fantana, tu te arunci in fantana?

P.S: mai bine folosesti prezervativul sau faci oral happy

32 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este pacat pentru ca este crima. Este pacat pentru ca se atenteaza la creatia lui Dumnezeu. Omul are suflet din momentul conceperii si daca el este ucis inainte de a se naste, inainte de a fi botezat, unde va merge sufletul sau? Cand iti nasti copilul si apoi il botezi, daca moare, el merge la Dumezeu, pentru ca prin botez i se sterge pacatul stramosesc. Dar daca tu il ucizi fara sa-i dai sansa de mantuire, cum sa nu fie pacat?

Daca ai credinta tare si nadeje in Dumnezeu trebuie sa-I ceri: "Doamne, eu nasc toti copiii pe care mi-i dai, dar ajuta-ma sa-i cresc!" Daca tu, crestin fiind, vrei cu tot dinadinsul sa faci voia lui Dumnezeu, ai si indrazneala de a-I cere ajutorul Si El te ajuta. Dar fara pretentii mari.

Nimeni pe lumea asta nu te obliga sa fi crestin si sa-L asculti pe Dumnezeu. Asta inseamna libertatea ortodoxiei! Hristos te invata si te lasa sa alegi. Apoi, in functie de ce ai ales, vei da socoteala.

Sa iei unui om dreptul la mantuire este un pacat cu atat mai mare cu cat este vorba de pruncul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e un mare păcat.
Ăia care fac asta nu sunt întregi la cap.

| didiutza97didi a răspuns:

Este un pacat deoarece se considera ca il omori pe copil iar chiar daca nu ai loc de munca stabil atunci nu te-ai fi gandit sa faci un copil sau si daca a fost o aventura acel raport sexula este declarat un pacat.