| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Sa fie oare adevarat ceea ce a spus Arsenie Boca cu privire la:

Parintele facuse atunci altarul din padure si într-o predica spusese: „Ma, întoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului. Dar sa nu va întristati, ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus". Adica, prigoana vine din Apus acum, în vremurile noastre.

Privind viitorul a spus odata: "Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea, dar va veni steaua cu sase colturi, anarhia, si va fi vai si amar de lume".

Stiu ca o sa incepeti sa spuneti ca "ba asta-i prost rau pune botul la tot ce au spus preotii si alte profetii" dar eu doar am vrut sa ma conving, e s-au nu e asa cum spune parintele?

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Da este așa, urmarea necredinței duce la lipsa bunătății, lipsa bunătății duce la ură, mânie (fie ele intre popoare sau intre două persoane), iar ura și mânia duc către mândrie și slavă deșartă, dorință de a avea totul. Cele precedente duc la război. Un om rău dorește binele cuiva, dorește totul pentru toți ca să le fie bine?

41 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Celcestietot):

Nu stiu de ce dar imi tremura mainiile cand butonez tastele poate e de la oboseala s-au poate ca sunt eu confuz dar in orice caz specia umana nu mege intr-o directie buna. Ce vezi la altii te-ar putea influenta negativ in ceea ce priveste viata si asta te face sa nu mai ei decizia sa faci un copil s-au sa te casatoresti. Bine de casatorit te casatoresti dar problema e ca in doi nu mai e asa de frumos pentru ca se stie ca copilul e fructul iubirii. Am citit in biblie la EPISTOLA CATRE ROMANI pagina 1108 "Starea de pacat a omenirii" de la capitolul 1 randul 18 pana la 32 cu tot cu 32 si asta m-a pus pe ganduri.

| Celcestietot a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

„Inca ceva mi-se pare mie s-au aici e IADUL pe pamant nu ma refer doar la RO ma refer la toata planeta", ști că citez ca să înțelegi la ce răspund. Da pai, în vremurile de pe urmă, dracii vor fi in oameni, așa spunea cineva și avea dreptate. Eu consider că fiecare are să își trăiască iadul fie aici pe pământ, fie în viața de apoi, adică veșnic. Iadul este inevitabil, fie el aici sau la cele vesnice. Nu mai bine trăim noi mai greu pe pământ (chiar daca nu ne convine), decât o veșnicie în viața de apoi? Nici mie nu îmi convine, dar na... Biblia spune ca ne vom satura la cele veșnice, dacă ea așa spune, înseamnă că are dreptate.

OK, iti multumesc aveam nevoie de un raspuns si sa stii ca nu mai bagat in ceata inteleg foarte bine esti un om bun iti multumesc inca o data.

Da, omenirea nu se îndreaptă deloc într-o direcție bună, de aceea vine apocalipsa. Oricum, ceea ce vad copii pe YouTube de exemplu îi afectează clar în mod negativ, cei drept nu pe toti, dar pe marea majoritate da. De exemplu, văd pe unul pe YT că înjură și preia și el comportamentul aceluia. Căsătoria ca căsătoria, dar bine ar fi să găsești o femeia așa cum dorești. În ziua de azi (nu le fac pe toate, că nu este așa) sunt multe desfrânate (că altfel nu am cum sa le zic), care umbla cu zeci de bărbați până umbla cu tine. Eu mă refer ca ideal ar fi să iei una pura, să fie toate așa, nu-i așa că ar fi frumos, sincer acum? Da Marius, dar acolo la Epistolia către romani unde ai menționat, nu este cazul la tine, că tu nu ești homo, îl ai pe Dumnezeu în suflet, tu nu o să cazi, și sper asta.

Sti care e partea mai naspa e ca astia care vin din urma noastra habar nu au ce greu o sa le fie la fel si pentru copii lor pentru ca viata e ciclica exact ca in expresia aia "istoria se repeta".

Stai linistit nu sunt pe invers si nici nu am astfel de apucaturi sunt un om normal dar eu de cand am inceput sa citesc din Biblia aia parca nu mai pot sa dorm noaptea nu stiu de ce.

Mulțumesc pentru apreciere Mariuswinking! Da, am mai învățat alta lecție tot de la televizor și anume că : dacă nu trăiești destul că să înveți tiparul (istoria aceasta), nu îl răzbați. Și chestia este că nimeni nu trăiește destul că să îl învețe. Cum spuneam de exemplu de Mahābhārata, practic și la el mă refer, la poem. Ai apucat să citești comentariul la el?

Nu, nu am apucat sa il citesc.

Noapte buna Celcestietot Dumnezeu sa aiba grija de tine si de sufletul tau.

| Celcestietot a răspuns:

Nu mai poți dormi deoarece te preocupa viața ta, îți pasă de ea. Nu știu Marius, ca să dormi, îți promite că vei citi următoarea zi happy. Apropo, eu nu prea mai am baterie de la telefon, trebuie să îl bag la încărcat și nu pot sta pe el in timp ce se încarcă, că am probleme cu el. Pai cred că ne auzim mâine, as mai fi vrut sa stau sa vorbesc cu tine, dar este pe moarte telefonul. Bine Marius, îți urez o noapte bunawinking!

Și de sufletul tau sa aibă grijă Dumnezeu, Mariuswinking!

Întrebări similare