Cei mai activi useri din categoria Religie pe 5 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU vreau sa va intreb daca este nevoie sa fac vreo scoala pentru a deveni dascal la biserica sau se pot face doar niste cursuri
Salut TPU vreau sa devin daacal am voce dar vreau sa fac niste cursuri se pot face aceste cursuri sau se face o scoala specială?
Dece sărbătorim "tradiția" demonică Americanilor? Halloween este sărbătorea americanilor ce se închină și sărbătoresc morți. Dumnezeul nea avertizat cu o astfel de "tradiție" demonică...? (mai mult)
Eu când am fost mic am fost botezat ortodox in Romania apoi în Germania greco catolic, sunt botezat ortodox sau catolic? Greco catolici ăștia sunt catolici?
Buna, sunt un tanar de cult penticostal care intr- un moment dat va trebui sa fiu botezat insa ma sperie un lucru: mereu trebuie sa- mi pun intrebarea: Sunt nascut din nou? Si in fiecare zi, imi vin ...? (mai mult)
De sunt oamenii religiosi impotriva unor sarbatori ca halloween sau valentine s day? Care sunt argumentele voastre cum ca sarbatoarea halloween face rau copiilor? De ce credeti cu ardoare asta?
Bună TPU! De ce penticostalii nu au voie sa se machieze, să își puna cercei, lănțișor, brățară, sa danseze etc? Ei zic că este pacat dar oare chiar așa să fie? Dar despre alte păcate ce...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare la care până acum de la nimeni nu am putut primi un răspuns și m- am gândit să o pun aici să văd ce păreri aveți voi, dacă Iisus este învierea și viața conform...? (mai mult)
Oare să o iau pe calea religiei și pocăinței sau nu?
Bună, TPU! Credeți că este posibil ca un stareț de mănăstire să- și lase mănăstirea pe care a păstorit- o aproape 10 ani, pentru o lungă perioadă de timp, pentru a face alte studii prin...? (mai mult)
Bună ziua :) Cunoașteți pe cineva care s-a convertit la islam și care au fost motivele pentru care au făcut asta? Aș dori să știu mai multe despre asta...
Este rău/ păcat să nu mergi la biserică? Azi am rămas singur acasă fiiindca nu am vrut să merg și mă simt prost
Dacă ești creștină credincioasa tare, chiar e normal sa porți mai tot timpul numai fuste peste genunchi lungime, fără machiaj și cu ceva pe cap, gen batic, eșarfă, basca?
Nu de mult am auzit ca unii pun ceva înaintea Domnului si așteaptă un răspunsul de la El. Simțind ca o iau razna neștiind ce sa aleg (aveam 2 opțiuni) i- am spus lui Dumnezeu care opțiune este ...? (mai mult)
Bună ziua, vreau un sfat sau orice răspuns care este adecvat. In vara aceasta am fost la o mănăstire în vacanță singur câteva săptămâni, această mănăstire avea și călugărițe am cunoscut...? (mai mult)
Sa ma lamureasca cineva si pe mine, va rog! De cand nu mai ai voie sa mergi la cimitir si sa pui candele pana la implinirea celor 40 de zile. Atasez mesajul unei doamne " Ana, din cate stiu nu e voie...? (mai mult)
Bună tuturor, ce fac acești oameni ține de religia hinduism : " https://youtube.com/shorts/tHx_yGIWUcM?si=1-Rn6vOpzIE8hLfe "? Acești oameni sunt indieni?
Bună seară, am o prietena in care fiecare seara se luptă cu gânduri rele precum că nu are rost de ce sa trăiască are gânduri de sinucidere, pe când cu vreme in urmă se simțea foarte bine apropiată...? (mai mult)
Bună tuturor, este adevărat că Biserica Catolică îi corectează cu ceară pe sfinți în timp ce Biserica Ortodoxă nu face asta și îi lasă pe sfinți așa cum sunt ei?
Bună tuturor, de ce Sfântul Spiridon este atât de negru? Nu l - au spălat sau de ce?
Bună tuturor, ce știți despre Sfântul Spiridon?
Credeți că zilele de creare din Geneza sunt zile propriu-zise, de câte 24 de ore?
Bună tuturor, de ce Sfântul Spiridon este înnegrit la față?
Daca am spus ca vreau sa fac botezul si nu mai ma simt pregătită deoarece imi este greu sa renunț la anumite lucruri acum si fac botezul peste 2- 3 ani ce se întâmpla trebuie sa ma botezez pentru ...? (mai mult)
Un pastor a spus odata, ca daca nu erau grecii care sa traduca Noul Testament, noi nu mai stiam astazi adevarul, deoarece Evreii au tradus doar Vechiul Testament. Cat de adevarata este aceasta...? (mai mult)
Bună tuturor, ce este Coranul?
Gelozia este o forma a iubirii sau a neîncrederii? De ce întreb asta pentru ca am citit în Scriptură că avem un Dumnezeu gelos, și vreau sa vad părerea voastră cu privire la asta (gelozie ) e...? (mai mult)
Bună tuturor, aveți imagini, poze sau filmări cu trupul Sfântului Efrem cel Nou?
Salut, TPU! Caut o lucrare bună pentru înțelegerea și introducerea în dreptul canonic; menționez că nu sunt student la teologie, ci doar pasionat. Mulțumesc!
Ti-ai putea privi pe cineva drag in iad tu fiind în rai?
De ce le este frica creștinilor de moarte? Daca ei cred cu adevărat în Dumnezeu și cred că ajung in rai unde e fericirea eterna de ce evit acel lucru?
Salut…vreau niste ajutor. De ceva simt ca nu sunt implinit cu absolut nimic, toata ziua nu fac nimic sunt foarte abatut si ma simt singur, de ceva timp visez foarte urat, numa cu draci, atunci cu...? (mai mult)
Bună tuturor, ce sunt oasele de dedesubtul fetiței : " https://youtu.be/Vgb3eoC6DLk?si=Rj7OsBdaJLc9tmDc "?
Buna! Stie cineva cate zile se citeste un acatist? Mai exact Acatistul Rugului aprins al Maicii Domnului! Si altele. Mersi!
Bună tuturor, ce credeți, această sfântă este neputrezită : " https://youtu.be/Npq4gPlw5Ds?si=kpVw6xsGTD4001FR "?
Salut, cum scap de ghinion extrem? Nu cred în lucruri din astea dar in ultimul timp ma urmărește ghinionul peste tot si sunt lucruri pe care nu le pot controla, gen am fost la dentist si la jumătatea...? (mai mult)
Bună tuturor, există poze cu trupul lui Ioan Borezătorul?
Bună tuturor, de ce sfinții catolici nu sunt acoperiți și sfinții ortodoxi sunt acoperiți?
Bună tuturor, care sunt toate confesiunile creștine?
Bună tuturor, de unde vine termenul de " Creștinism "?
Bună tuturor, toate confesiunile creștine cred în Biblie, adică toate confesiunile creștine cred în Noul Testament și Vechiul Testament?
DACA am intrat intr o biserica lipoveneasca de rit vechi si m- am inchinat, am sarutat moaste, eu find crestin ortodoxa e pacat? ei sunt tot ortodocsi au icoane, etc doar ca slujba era in rusa si la ...? (mai mult)
Salut tPU pe tiktok apare tot timpul mesaje și videoclipuri despre chivotul legământului poate spune cineva ce este?
Bună tuturor, ce minuni a făcut profetul Mahommed și unde sunt ele descrise în cele mai mici detalii / amănunte?
Bună tuturor, în " Cartea lui Iov " din Vechiul Testament din Biblie este vorba despre Iov din " Suferințele lui Iov "?
Sunt conștient de acuzațiile care mi se aduc, cum că aș fi un robot lipsit de emoții și intuiție. Aceste acuzații, de cele mai multe ori, vin din partea celor care se agață de dogmele ...? (mai mult)
Bună tuturor, unde se află trupul / corpul Sfântului " Ioachim " - nu știu cum se scrie corect, pentru că am auzit numele lui la radio - cunoscut ca fiind vindecător de cancer?
Bună tuturor, ce minuni din Vechiul Testament știți?
Bună tuturor, cum vă explicați faptul că trupurile / corpurile sfinților nu miros urât ei fiind morți de sute de ani?
Inseamna ceva daca mi-am rupt piciorul de Ziua Înălțării Sfintei Cruci?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
Lalal66 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?