| RickyxD a întrebat:

Să îți deschizi chakrele este ceva legat de satanism?
Va rog fara raspunsuri de genul: Nu exista chakre, te uiti prea mult la Naruto etc. rolling on the floor (M-am uitat doar odata la Naruto).

17 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Nu stiu ce sunt "chakrele"; dar numai cand auzi expresia "deschizi chakrele" si se refera la o persoana si nu la vreun obiect, automat este legat se satanism.
Vrajmasul nostru si al lui Dumnezeu se ascunde in multe lucruri atractive.

| SG1995 a răspuns:

Nu, ocultul nu tine doar de satanism, dar te poti limita doar la asta, desi eu personal recoman hermetismul.

| mentholinks a răspuns:

Nu poti sa deschizi ceva ce nu este inchis si nici macar nu exista.

| AC4S4 a răspuns:

Satanismul spiritual promoveaza cam tot ce inseamna religii pagane (de la vechiile religii din Mesopotamia pana la religiile est-asiatice, inclusiv hinduismul). Nu sunt satanist.

| Nilsson a răspuns:

Se pare ca multe din practicile orientale au legatura cu satanismul, nu stiu despre chakre, dar am gasit un clip despre yoga:

https://www.youtube.com/watch?v=wKwEkXcmEUQ

| Mclaren12 a răspuns:

Generalizezi. Exista tipuri de satanism care promoveaza spiritualitatea si exista tipuri de satanism care promoveaza materialismul. Daca te referi la satanismul care promoveaza spiritualitatea, atunci da, are legatura. Iar pentru necunoscatori, numele sanscrit al hinduismului antic era Sanatama Dharma, plus ca aveau si o meditatie numita Satanama.

| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Daca sti ca da SAU nu atunci de ce mai intrebi ca sa te coningi?
Nu stiu prea multe despre chakre dar...

| Xena20 a răspuns:

In niciun caz! Daca nu se vorbește de chackre în religiile din tara de la noi asta nu înseamnă că ar fi ceva legat de satanism etc!

| HeillÓðinn a răspuns:

Cultiva seriozitatea inainte sa intrebi asa ceva, intr-un mod atat de ludic. Nu te juca de-a satanismul si analizeaza lucrurile la sange. Satanismul este pentru acei cativa ce vor sa lucreze cu Fortele Intunericului de-a dreptul, constienti fiind de acest fapt. Nu se lasa pacaliti de chestiile conventionale si respinge orice moralitate mundana, limitata de abstractiuni cauzale.

| RickyxD explică (pentru HeillÓðinn):

Multumesc ca "m_ai adus cu picioarele pe pământ". Chiar nu realizasem. (nu sunt ironic)

| RickyxD explică (pentru HeillÓðinn):

Apropo, și meditația este tot ceva rău?

| Golyat18 a răspuns (pentru RickyxD):

Ba asta ii satanist de la traditional daca nu te-ai prins de la de omoara oameni, bate caini si manca melci asa ca si daca meditatia e buna el iti poate zice ca e rea doar ca sa te bage in ceata...winking

| HeillÓðinn a răspuns (pentru RickyxD):

Raul este Idealul Satanic, insa Raul este de asemenea metafizic, n-are de-a face cu brutalitatea, cruzimea si cu toate formele cauzale infaptuite de om.

De vrei in continuare un raspuns pragmatic, un satanist lucreaza cu chakrele si cu meditatia, fiind nevoit sa fie puternic pe toate planurile existentei, si toate cele 4 corpuri trebuie sa fie echilibrate. Inclinand balanta prea mult intr-o parte echilibrul se va pierde si vei simti atunci pe pielea ta ce se intampla.

| 10Tenten10 a răspuns:

O chakra este un centru de energie, o idee tradițională din religiile indiene. Nu are nimic de-a face cu satanismul.

| RickyxD explică (pentru 10Tenten10):

Mulțumesc mult! Am pus întrebarea asta deoarece am vazut ca sunt multe chestii despre chakre pe site-uri sataniste. Apropo, nu am nimic cu satanistii, fiecare crede in ce vrea.

| RickyxD explică (pentru 10Tenten10):

Mulțumesc mult! Am intrebat asta deoarece am vazut multe lucruri despre chakre pe site-uri sataniste. Apropo, nu am nimic cu satanistii, fiecare crede in ce vrea.

| CatalinAlexandru1989 a răspuns:

Trebuie sa ai grija că se ascund multe chestii sataniste in multe practici cum ar fi yoga, zen, chakra etc... daca ești ortodox rămâi ortodox și practică ortodoxia așa cum trebuie...o să te apuce nebuniile de la atata chakra într-o zi că nu te va vindeca cu nimic