| Cretinul112 a întrebat:

Sa ne imaginam cu toții ca suntem creștini.
Voi ce propunere de sfinți ați avea?
Eu l-as propune pe Alexei Mateevici. De ce? A fost un preot care și a iubit tara și a mers pe front pentru a îngriji soldații.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Parca iisus a spus ca cine ridica de ea va muri, niciodată iisus nu a încurajat violenta, conflicte, naționalismul este păcat

| Cretinul112 explică (pentru RAY):

Definește naționalismul.

| Mayhem666 a răspuns:

Eu ii propun pe Lucifer si pe Lamia. Am auzit ca sunt destul de ok, mai ales Lucifer, ca e ceva mai popular.

| CIaudiu a răspuns:

"Eu l as propune pe Alexei Mateevici. De ce? A fost un preot care și a iubit tara și a mers pe front pentru a îngriji soldații." - pai si ce minuni a facut dansu'?

| Cretinul112 explică (pentru CIaudiu):

Nu exista o lege care zice ca trebuie sa faci minuni pentru a fi sfânt.

| CIaudiu a răspuns (pentru Cretinul112):

Adica ii dam un rank nemeritat de dragul lui?

| Cretinul112 explică (pentru CIaudiu):

Citește ce am zis. Îți pot da exemple de sfinți care n au facut minuni. De fapt, niciun sfânt n a făcut minuni, dar asta e partea a doua.

| LupusDei1993 a răspuns:

A fost complice la cei ce au incalcat porunca cu "sa nu ucizi", deci nu ar trebui sa fie sfant, la fel si Stefan cel Mare.

| Cretinul112 explică (pentru LupusDei1993):

rolling on the floor Una e sa omori civili, alta e sa omori soldați (dacă nu i omori, te omoară ei pe tine). Când Dumnezeu zicea "sa nu ucizi", zicea ca nu trebuie sa omoram oameni fără motiv. Eu unul sunt ateu, dar am pus întrebarea ca să vad ce răspunsuri dau religioșii.

| AndrElle a răspuns:

Mai întâi trebuie sa va iubiți tara, și apoi să ziceți că vreți să fiți sfinți. Așa mici. Macar.