Parca iisus a spus ca cine ridica de ea va muri, niciodată iisus nu a încurajat violenta, conflicte, naționalismul este păcat
Eu ii propun pe Lucifer si pe Lamia. Am auzit ca sunt destul de ok, mai ales Lucifer, ca e ceva mai popular.
"Eu l as propune pe Alexei Mateevici. De ce? A fost un preot care și a iubit tara și a mers pe front pentru a îngriji soldații." - pai si ce minuni a facut dansu'?
Nu exista o lege care zice ca trebuie sa faci minuni pentru a fi sfânt.
Adica ii dam un rank nemeritat de dragul lui?
Citește ce am zis. Îți pot da exemple de sfinți care n au facut minuni. De fapt, niciun sfânt n a făcut minuni, dar asta e partea a doua.
A fost complice la cei ce au incalcat porunca cu "sa nu ucizi", deci nu ar trebui sa fie sfant, la fel si Stefan cel Mare.
Una e sa omori civili, alta e sa omori soldați (dacă nu i omori, te omoară ei pe tine). Când Dumnezeu zicea "sa nu ucizi", zicea ca nu trebuie sa omoram oameni fără motiv. Eu unul sunt ateu, dar am pus întrebarea ca să vad ce răspunsuri dau religioșii.
Mai întâi trebuie sa va iubiți tara, și apoi să ziceți că vreți să fiți sfinți. Așa mici. Macar.
costy112 întreabă:
recedaniel3 întreabă: