''Crestinismul,, este cea mai distructiva inventie a omului din ''Istoria umanitatii,,. Totul se rezuma la ''Sclavagism,, si societatea actuala este o sclava de tip modern.''Biblia,, spune aceste lucruri pentru ca aceasta carte este doar o conspiratie ''Evreiasca,,. Scopul adevarat al ''Crestinismului,, a fost din toate timpurile ''Sclavia,, si controlul total asupra omului.Acum, toţi ştim că nazariteanul este fictiv. Evreii, ei înşişi ştiu asta şi nu cred în el, deoarece el este o minciună bazată pe 20 si „salvatori" crucificaţi, furaţi din panteonurile păgâne din întreaga lume.Scopul acestei conspiratii evreice ''Biblia,, De a da poporului Evreu o istorie pe care acesta niciodată nu au avut-o
De a da Iudeilor un statut special ca „alesii lui Dumnezeu"
Pentru a permite poporului Evreu să avanseze în căutarea lor de a domină lumea. Neamurile au fost dezarmate şi duşi cu zăhărelul de o filozofie de viaţă anti-pacifiste, cu crestnismul.
De a ţine sub controlul Iudeilor toate puterile oculte, psihice şi cele ale minţii, şi de asemenea, de a dezarma Neamurile din punct de vedere psihic.
Pentru ca, complotul secret evreu să sporească şi să fie trimisă câtă energie psihică se putea, în actul venirii a lui „mesia", care va uni evreii şi va domni lumea. (acesta este fictivul Hristos - Judeii ei înşişi ştiu că acesta este fictiv - „templul lui Solomon" precum şi diverse alte feţe cu aceiaşi temă).
Datorită multitudinii caracterelor, numerelor şi a miturilor care au că sursă mitologiile Neamurilor, şi care au fost furate şi alterate, ei sunt îndeajuns de puternici în memoria rasială pentru a folosi puternicele unelte psihice în scopuri manipulante.Aceasta definitie trebuie sa existe pentru ca aceasta definitie ii reprezinta pe acei ''Evreii,,.Ei vor sa fie ''Mesia,, si sa conduca lumea, cum de altfel o si fac.''Evreii,, sunt niste criminali perfecti ai umanitatii. Traficanti de arme, droguri, carne vie, diamante, cafea, tigari si altele, pentru ca apoi sa se numeasca investitori, oameni de afaceri.Criminalii perfecti ai fiintei umane sunt speculanti de stat din bursa de valorii si finantatorii loviturilor de stat si razboaielor civile.Astea era scopul invaturilor ''Crestinismului,, robie care s-a si realizat.Asta ii modul de lucru a ''Evreilor,, robia oamenilor si controlul total asupra omului.
Si ce este rau in asta? Fiecare sa ramana fidel si onest in legamantul casatoriei.
Da, sa stii ca dupa ce s-au increstinat unii stapani i-au eliberat pe sclavii lor, insa unii din dragoste pentru stapani au ramas in continuare sa ii serveasca.http://www.youtube.com/watch?v=cy5sX8dPkcs
Iubirea poate,, exista''intre un rob si un stapan?
Da. Sclavia era o normalitate in societatea antica. De regula, sclavii isi constientizau rolul social ca fiind normal. Unii erau priviti ca facand parte din familie, erau ingrijiti, iubiti.
Astazi, cand spui sclavie, cei mai multi se gandesc imediat la negrii batuti pe plantatiile americane. Nu generalizati.
Ce inseamna robie pentru tine? Alege acel caracter intrinsec al ei, universal valabil, care o face sa fie incompatibila cu iubirea.
Fii atent la cuvinte. Eu nu sustin ca, si aici te citez pe tine, "robia indiferent de formele ei, indiferent de intelesurile ei, poate fi compatibila cu iubirea", ci ca robia nu e, ex officio, incompatibila cu iubirea. Robia transformata in asuprire, in maltratare, in opresiune nu intra in aceasta sfera tematica. Tu, pe de alta parte, sustii ca robia este invariabil incompatibila cu iubirea. Greseala vine din faptul ca tu asociezi iubirea cu libertatea sau echidistanta sociala, ca si cum acestea ar fi atribute de neinlaturat ale iubirii.
In Roma antica, un barbat care avea relatii sexuale cu o femeie necasatorita, care nu se afla cu el in concubinaj sau nu ii era sclava, comitea o imoralitate, stuprum (diferita de adulterium, relatiile sexuale cu o femeie casatorita). Concubinajul si sclavia erau privite la fel, atunci cand priveau raportul dintre o femeie si un barbat. Amandoua implicau iubirea, carnala, in mod evident, dar nu excludeau nici iubirea ca sentiment profund. Sclava avea acelasi statut, in fata legii, ca si concubina.
Iubirea poate oferi libertate, iubirea poate sa o ia. Nu exista norme. Intreaga cultura occidentala perpetueaza de secole motivul rapirii din iubire. "Furtul" femeii iubite e inca prezent in folclorul romanesc, remanenta a unui trecut cand lucrurile astea chiar se intamplau. Nu generaliza, priveste lucrurile intr-o perspectiva cat mai larga.
Aia este Legea Talionului. Nu mai traim dupa Lege, ci dupa HAR.Sa nu uitam totusi ca femeia a fost creata din coasta lui Adam(vezi Genesa) si mai intai a fost barbatul, si apoi femeia.
Nu am discutat nicio clipa ideea de divinitate in ce ti-am scris, si nici nu am de gand sa o fac. Subiectul dezbatut, de noi doi, a fost unul singur: daca poate exista iubire intre rob si stapan. Numai bine.
Iti mai raspund inca o data, subiectul pe care am ales sa il discut privea exlusiv afirmatia ca iubirea poate sa existe chiar intr-o relatie de servitute. Nu am vorbit de Biblie si exemplele pe care le-am dat nu aveau legatura cu Biblia
Pot să te întreb care este motivul pentru care ai pus această întrebare.
Pai in opinia crestinilor femeeia este clar inferioara si se arata asta inca de la adam cand dumnezeu a creat femeia dintr-o coasta a lui adam, adica femeia avand nevoie de barbat si nu invers...
Cum bine se stie Biblia a fost scrisa de oameni dar "insuflată" de Dumnezeu.Fiecare om are propriul stil si propria personalitate, deci fiecare autor al Bibliei a scris o parte din aceasta in propriul mod de percepere a lucrurilor.Chiar daca se sustine ca "Biblia nu a fost dictată de Dumnezeu, însă a fost perfect ghidată şi în întregime inspirată de El." eu sunt de parere ca afirmatia este infirmata prin faptul ca implicarea mai multor oameni in redactarea Bibliei a dus la aparitia unor antiteze(sa le zicem asa)care au dus la 'razvratirea' unor oameni impotriva Bibliei si chiar a invataturi crestine si daca cu adevarat Dumnezeu ar fi ghidat in intregime Biblia, aceste neintelegeri nu ar fi aparut, de aceea cred ca Biblia a fost inspirata de Dumnezeu dar nu El a scrierea ei.Sa nu uitam sa faptul ca Biblia a fost scrisa de-a lungul unei perioade de 1500 de ani,deci omul a evoluat si modul sau de gandire si percepere s-a dezvoltat. In opinia mea,acestea sunt doar doua argumente care explica de ce textele din Biblie se contrazic,si apar din cauza modurilor diferite de exprimare,a autorilor, acele "erori de intelegere" pe care oamenii care vor sa inteleaga in mod logic Biblia le intampina, pe parcursul lecturii acesteia.
Cat despre neintelegerea postata, este perfect intemeiata, un Dunmezul care reprezinta iubire pura nu ar fi niciodata de acord cu sclavagismul.Si cat priveste "relatia" dintre rob si stapan, aceasta este bazata doar pe supunere si profit, deci Dumnezeu nu ar fi de acord nici cu asta.
P.S.: nu stiu daca mesajul meu o sa fie inteles in totalitate, dar cum spuneam fiecare om gandeste diferit...si percepe in mod diferit....Nu ma astept ca cineva sa fie sau nu de acord cu mine, aceasta a fost doar o opinie, care sper sa nu fi jignit pe nimeni.