| Jardelin a întrebat:

Sa nu ziceti ca nu v-am spus: spalatul pe creier dauneaza grav buzunarului! Deci, crestinismul e câh si-l dam la gunoi, in schimb samanismul, vrajitoriile, superstitiile, misticismul stiintific sunt minunate. Frecventati-le baieti, scoate-ti lovele si platiti excrocii care au nevoie de fulguleti de nea!
Puteti sa spuneti ca n-am dreptate? Hai, dati-va destepti acum!

https://www.newsweek.com/......on-1221019

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Tu stii pe ce site te afli acum? pe TPU, TPU nu este un site unde facem propagaganda, unde facem blog, scriem postari, afirmati

| SG1995 a răspuns:

De ce ar fi minutate? Același rahat cu alt nume.
Dar eh, piața religioasă există pentru că există creduli.

| xerxes1 a răspuns:

Tot spalati pe creier sunt si cei care merg la vrajitoare.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

E vorba de religia wicana. Oamenii isi pot alege ce religie doresc. Cand doresc. Daca doresc. Doar religiile abrahamice isi boteaza copiii si ii obliga sa respecte niste rituri ciudate si fara rost, fara explicatii, fara logica.

In plus religia wicca este o religie a pamantului bazata pe practici pagane. Indeamna la iubire, respect, puridicare. De ce ar fi alte religii mai bune?

P.S Cum poate fi misticismul stiintific? Este un anacronism?

| SG1995 a răspuns (pentru Delmo_Catalin_1984):

Wicca susține aceeași bazaconie, dar în altă formă.

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns (pentru SG1995):

Parca aia isi vad de treaba lor, nu deranjeaza pe nimeni, nu incearca sa converteasca pe nimeni. Cel putin mie asa mi s-a parut.

| SG1995 a răspuns (pentru Delmo_Catalin_1984):

Well, și acolo sunt mizeri, știi câți oamenii prostesc cu rahaturi pseudo-știinfice?

| missunderstoodx a răspuns:

Nu e nimic, blestemul afecteaza si pe cel care nu credewinking

Întrebări similare