Amice,avortul il faci cu buna stiinta, ceea ce numesti tu acolo se numeste accident, ceva ce n-a vrut dar s-a intamplat, intelegi prietene?
Tu stii macar ce este uciderea din culpa... "prietene"? Te bagi in seama fara sa stii chestiile de baza legate de subiect. Bravo.
''Considerati ca o femeie este criminala si ca merita sa ajunga la inchisoare pentru omor din culpa daca pierde sarcina din diverse motive?''
Depinde de motive, poate fi si omor cu premeditare, nu numai din culpa. Daca pierde sarcina pentru ca nu a putut s-o duca pan' la capat (evident, presupunand ca s-a abtinut de la substante toxice) desi a incercat, normal ca nu poate fi cercetata pentru nimic. Daca in schimb a tras la masea, a fumat, s-a drogat, a facut gimnastica la barna, s-a uitat in telefon cand conducea s.a.m.d trebuie sa fie cercetata pentru omor din culpa.
"Nu ai raspuns la ce am cerut." - Ba da - dar in modul in care merita demersul tau: am pus o eticheta.
"Esti incapabil?" - Uita-te la raspunsurile mele si decide singur... Din punctul meu de vedere nu. La fel cum si, din punctul tau de vedere, nu ai nici o problema psihica atasata acestei obsesii...
O seara frumoasa.