Cine arunca bani? Cine isi arunca afacerea? Nimeni.
Arunca o sticla goala pe jos, altul o va lua de acolo.E la fel, arunca afacerea in nimic altul va veni si o va ridica inapoi.
Cuvantul iti coordoneaza viata!
Punct ochit
Nu se poate intampla asta. Nu poate Biserica spune ca Dumnezeu nu exista. Un om sau cativa oameni pot spune acest lucru. Cum masele se intorc greu de la o parere la alta, mai ales cand e vorba de credinta, sa presupunem ca oricare 10 oameni importanti ai bisericii ar sustine asta, (chiar si papa), atunci restul preotilor si credinciosii ar considera ca e o erezie si ca s-a intamplat ceva rau cu acei oameni si vor gasi o solutie sa-i inlature de acolo. Intelegi? Ei vor fi considerati eretici sau decazuti sau cum vrei tu. si Biserica va ramane la fel in continuare
As trai la fel dupa aceleasi principii, fiindca daca am 48 de ani si am trait binisor as spune dupa p[rincipiile crestine pe care le-am incalcat destul de des, o mai duc eu cativa ani tot asa.problema e ca tot as fi sceptic stiind ca ratacirea anilor din urma vine si prin biserica.nu as crede si nici convins nu prea as fi.de ce? fiindca este scris; se cade sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni.iar preotii,papii,pastorii,cuvantatorii,si alti conducatori religiosi, sant totusi oameni, manati si ei de orgolii, pofte, slabiciuni, etc.
Oamenii intelepti, chiar daca toate legile ar fi abolite tot ar trai in acelasi mod.
De fapt ne spune acest lucru si inplanteaza acest gand in inimile copiilor nostri, prin simplul fapt ca nu fac ce este SCRIS.
Neeed întreabă: