De ce sa atribuim anumite lucruri lui? Simplu asta e firea umana, nu lasam nimic neexplicat sau neetichetat.Deci daca omul vede ceva ca isi explica sau nu el trebuie sai dea un nume sau o explicatie indiferent ca este gresita sau buna.Asta e tot.Si cindva oamenii sau unia din ei au gasit explicatia asta cu Dzeu si a ramas si are adepti asa cum are si teoria evolutiei sau bigbangul adepti desi acestea sint doar simple teorii ce nau fost demonstrate si nici no sa fie vreodata.Ca urmare daca stam si ne gindim bine atit religia cit si teoria bigbang este aceiasi chestie doar ca poarta alt nume.Deci nu ar trebuie sa te deranjeze.Fiecare tabara are adeptii ei asa ca u vad problema.Cind cineva va veni cu o demonstratie valida reala fii sigur ca toti o vor accepta asa cum s-a intamplat cu multe lucruri fenomene etc.Deci teoria evolutiei sau bigbang este doar o teorie ca de aia si le zic teorii si nu altceva.Deci sint povesti ca si religia, doar ca incearca sa lungeasca povestea, sa o abureasca etc.Si cum noi oamenii sintem deschisi la nou imediat si cascam ba unia si acceptam aceste teorii ca fiind reale.Dar de unde tot povesti sint deocamdata.Cind or sa fie demonstrate atunci da nimic de spus jos palaria.Deci de aia il baga si ei pe Dzeu asa cum si stiinta baga mai stiu eu ce teorii.Si fiecare incearca sa expice si poate sa demonstreze ceea ce sustin.Bine ca religia mai putin sau deloc dar asta este in dezavantajul ei.
Terioa e torie spriritul e spirit nu e logic scuze ca zic dar de ce dracu mai suntem aici pe planeta cine esti tu, tu nu esti un simplu om suntem dumnezei pentru ca avem centrul christic in inima energia infintina care demonstreaza ca suntem DUMNEZEI eu nu am cretor nici voi nici eu noi suntem dumnezei.
Nu trebuie sa atribuim nimic nimanui decit daca acel cineva are meritul sau daca intr-adevar asa stau lucrurile.Acum d ce uni oameni atribuie fenomene, lucruri, intimplari unor zeitati sau orice exista asta este ceva normal, pentru ca si noi oamenii sintem diferiti din toate pctele de vedere.Referitor la chestia asta cu zeii bla bla ckine atribuie totul acestor zei? Acei oameni slabi sau lenesi, delasatori care spun ce sa mai stau sa caut sa ma gindesc etc si uite asa da vina pentru orice pe un anume zeu.Dar de cele mai multe ori acesti oameni sint slabi, ca caracter, mai mult nu pot.Asta e tot si de asta au aparut religiile.Noroc ca mai sint si alti oameni ca sincer daca eram toti ca cei religiosi si astazi poate ca umblam cu frunze de banan in jurul mijlocului daca le aveam si pe alea.
Teoria evolutiei a fost dovedita ca falsa. Daca urmaresti Discovery, au venit savanti care au gasit hiatusuri importante, de netagaduit asupra darwinismului. Nu stau sa-mi pierd vremea s-ti explic. E optiunea ta sa imbratisezi teorii false, gresite, nedemonstrate.In schimb teoria creatiunii nu a putut fi infirmata.
Simplu.
Prietene, "teoria evolutiei" nu exista decat in strategiile de spalare a creierelor si dezinformare in masa. Ea este doar o expresie generica folosita ca eticheta pentru cateva mituri nestiintifice. Te rog sa ma contrazici cu argumente, daca vrei.
"desi nu este" - Daca afirmi asta cu atata tarie, poate vii si cu demonstratia.
"De ce sa il bagam pe "The God of The Gaps'' in argument?" - Nu noi il bagam in argument pe Dumnezeul care ofera singurul argument. Creatia este o posibila alternativa, SINGURA care nu poate fi combatuta stiintific, pentru ca se refera la o lume transcendenta, inaccesibila observarii prin mijloacele naturalului. Problema nu este ca Dumnezeu nu poate fi explicat stiintific ci ca stiinta nu poate oferi explicatii care sa nu includa credinta in supranatural. Vezi explicatiile "stiintifice" pentru BB si aparitia Universului.
Prin urmare, logic si de bun simt, te rog sa ne dai un exemplu de teorie care crezi tu ca va fi vreodata demonstrata. Poate ne spui si cum vei ajunge la capatul universului despre care fizicienii spun ca ar fi infinit, pentru a observa si a veni cu demonstratia. Oameni slabi suntem cu totii. Doar ca unii se lasa pacaliti de aparente pseudostiintifice!
PS: Scuzele se accepta.
Exemple nu se pot da inainte dea demonstra.Dar au fost foarte multe teorii care erau doar vorbe initial si apoi au fost demonstrate.Un exe este ploaia.Prima oara omul n-a demonstrat ca apoi sa scoata teoria ploii.La inceput sa gindit cum apare acest fenomen a analizat si a ajuns la o concluzie care intial era teoretica.Si cind a avut posibilitatea a demonstrat.Bine exemplu este unul asa sa ne facem o idee ca poate n-a fost asa.O alta teorie uite simplu Jules Verne.El a scris de fapt teorii care mai toate au devenit realitate.De fapt teoriile asta si sint niste povesti dar cu observatii sau calcule facute si care la momentul ala nu se pot demonstra.Dar jules verne a spus o poveste si uite luam aici calatoria de la pamint la luna.El a facut niste calcule atit de exacte ca pur si simplu ne minunam si astazi, iar nasa si cei care au iesit siau fost pe luna au aratat ca chiar asa sta situatia., Deci s-a demonstrat dar mult mai tirziu.O alta teorie oamenii spuneau ca putem zbura etc faceau teporii, calcule si atit, dar pina la urma s-a demonstrat ca asa sta treaba. Exemple sint la tot pasul trebuie doar sa le accepti. Iara infinitul nu e chiar asa cum il stim noi. Adica infinitul din fizica nu este infinitul din matematica.Au alte masuri.Ce va fi demonstrat mai tirziu? Pai sint f multe teorii, povesti spuse acum si care se vor realiza nu doar demonstra in viitor.Ce eu am spus a fost nu sa jignesc pe cineva, Am spus clar ca doar cine accepta ceva fara explicatie logica fara demonstratie este slab.Omul care incearca sa isi explice sa se lamureasca chiar daca nu gasete raspuns acum ala este individul care ne reprezinta ca specie.De fapt asa sintem noi oamenii isoditori, intrebatori etc dar si f influentabili si de aia au aparut diferentele astea de gindire de clasa.Nu toti sintem la fel unia pot fi manevrati f usor altii deloc. Daca esti manevrat de mic copil si ti se induce in minte anumite invataturi normal ca mai tirziu nu vei accepta nimic ce vine de altundeva, creierul tau este invatat cu ceva si nu accepta asa de usor ceva strain. Uite o teorie mai veche teleportarea. Aparu prima oara prin carti SF ca poveste dar apoi fizicienii au spus ca ar fi posibila.Deci era o teorie care deja incepe sa fie pusa in practica nu doar demonstrata.Si pe viitor se va realiza la scara poate mai mare decit sa realizat acum.Tu acum de fapt maninci teorii. Mincarea, masinile astea erau fantezii pentru omul primitiv sau poate nici nu visa la asa ceva.Dar sau realizat.Normal unele teorii nu or sa fie demonstrat prea curind.Noi da vrem acum, acum sa vedem noi ca daca nu nu este adevarat.Nu se poate asa nu sintem Dzeu ca tot veni vorba.Dar daca stai si te uiti nici Dzeu ala teoretic ca pina la urma este o poveste n-a facut totul asa intro clipita.Si ala sa chinuit, a trebuit sa se odihneasca, deci doar daca ne gindim la faptul ca trebuie sa se odihneasca o zi la cit de atotputernic era asta pune mari semne de intrebare despre cit de puternic si atotstiutor este.Cam asa sta situatiunea.Deci oamenii care iau doar ce le iese in cale aia sint oameni slabi.Asta arata neputinta lui deasi explica, demonstra un lucru, fenomen etc.Deci cind cineva nici macar nu incearca sa explice sa se chinuie si spune ce frate Dzeu le-a facut pe toate ala este un om slab.Nu jignesc pe nimeni, asta este adevarul fie ca accepti sau nu.
Presupunerile, chiar si cele care s-ar putea implini in viitor, nu reprezinta stiinta. Nu ma jignesti, pentru ca tu imi ceri sa CRED ca se va demonstra ceva candva - nu aduci argumente. Observi ca ti-am cerut sa imi vorbesti despre credinta ta si tu asta ai facut de fapt.
Trebuie sa recunoasteti ca D-zeu a facut bing bangul... a avut o centura TNT si alah ca boom. si asa a luat nastere universul...
E logic! de aceea D-zeu nu mai poate sa si faca prezenta, deoarece e imprastiat in univers.
Cine a spus sa asta? Crezi ce vrei.Eu cred ca Dumnezeu a creat tot ceea ce se vede. Ceea ce cred ceilalti nu ma priveste nici pe mine nici pe nimeni.
Teoria evolutiei este nimic altceva decat o teorie. Ea a explicat ceva odata, care la vremea respectiva chiar a placut la foarte multa lume, dar in ziua de azi este depasita si miroase a putregai. Nu te gandi ca vreau sa-ti inoculez vreo religie, pentru ca exact stiinta de azi o infirma... adica la origini: conform darvinistilor, prima celula si primul organism viu a aparut din reactii la intamplare a multor elemente chimice si alti factori fizici. Cand geneticieni au descoperit ca fiecare organism, de la unicelulare la mamifere, poseda un nucleu si cromozomi- ADN, ei (geneticieni) nu au facut decat sa transforme "teoria evolutiei" intr-un roman SF mai corect ar fi FS(ca inceputul este fantasmagoric cu toate ca finalul este adevarat si se poaate dovedi stiintific: ca animalele si oamenii exista). Deci de cand s-a descoperit ca un ADN este compus din 4 nucleotide (A, T, C si G) care de repeta de miliarde de ori, oamenii de stiinta au stiut ca au in față un cod. ADN este in format din doua spirale care sunt separate pentru a fi citite iar dupa ce sunt lasate ele se regrupeaza perfect pentru ca cele 4 nucleotide sunt de fapt doua perechi (A se combina cu T si T se combina cu A, C se combina cu G si G se combina cu C si nu exista alta combinatie posibila. niciodata nu va fi A combinat cu C). Niste reactii haotice nu pot explica existenta a doar 4 nucleotide, nu poate explica complexitatea unei nucleotide, nu poate explica miliardele de nucleotide ce compin si cea mai micaa gena, si nici faptul ca ele nu sunt utile la nimic, sunt foarte bine protejate si doar sunt citite... deci este vorba de informatie, dealtfel ADN-ului i se mai spune si COD GENETIC, si este o informatie care este foarte inteligent codificata pentru ca orice eroare duce la sterilitate.
Darwin este complet superficial despre "aparitia speciilor" dar alti oameni de stiinta, mai ales chimisti, care si-au lansat teoriile au fost catalogati ca fantezisti si uitati de cand se stie de ADN, dar pe noi nu ne intereseaza: "Cum a aparut prima celula?" ci pe noi ne intereseaza" Cum a aparut prima celula capabila sa se reproduca?", pe noi ne intereseaza sa se explice de ce exista in natura reproducere sexuala, pentru ca necesitatea a doua organisme de sex opus pentru continuarea speciei nu se mai numeste "evolutie" si "lupta pentru supravietuire", reproducerea sexuala produce un singur lucru: comunicare si cresterea inteligentei. Stiinta actuala nu este inca capabila sa explice asa ceva si niciodata nu va fi capabila.
Teoria evolutiei speciilor este un adevarat rahat si in ultimii 250 de ani au disparut peste 500000 de specii prin poluare chimica- cianuri - si goana dupa aur, si mai nou prin poluatie ( o simpla hidrocentrala, care nu face fum, omoara 80% dintre speciile de pesti de pe acel râu pentru ca il sectioneaza in doua.
Allaboutcreation.org/romanian/sitemap.htm.apai daca o sa sitesti toate astea, oi vedea de ce trebuie.si vei si mai destept cu mult fata de noi astilalti care nu am setit fiindca ne e lene.
Cum de nu poti veni cu nimic stiintific in loc de un site de indoctrinare? Stiinta nu il cenzureaza pe Dumnezeu, ci daca e posibil il dovedeste, daca nu exista, nu exista.
I don`t wanna live on this planet anymore
cum spune toata lumea, numai smart nu esti.
spune-mi tu atuci cum a luat nastere tot ce exis...hai lasa
crezi ce vrei, nu-mi pasa
Ati spun ca lucrul asta este cel mai greu de inteles dar ati respect opinea dar din punctul meu de vedere este ca totul nu a fost creat pur si simplu tu si eu si toti suntem unul numit dumnezeu nu exista maestru peste noi.Nu avem creator daca suntem infinit corpul uman este un instrument pentru a ne degiza pentru a trai experienta umana.
Stiti ce e trist voi credeti tot ce spun parinti si prieteni si profesori si biserica fara a va gandi ce e biserica cu adevarat ce ridualuri fac etc ei te pun sa te rogi cand de fapt dumnezeu esti tu si bine inteles exista x numer de dumnezei dar cel care a creat universul nu ne-a creat si pe noi el este ca noi iar el nu vrea sa ne rugam.
"suntem infinit corpul uman este un instrument pentru a ne degiza pentru a trai experienta umana." - ce am fost inainte de deghizare?
Evoluatia are dovezi, sper ca realizezi asta. Fata de dumnezeu si cartea ta sfanta.
Daca te referi la origini.Ce a fost inainte de bing bang, sttinta iti va spune sincer ca momentan nu stie.Dar nu va lansa imediat ipoteze ca un big dady l-a facut.Stiinta cauta dovezi, ea se mandrespe prin faptul ca ea aduce dovezi, credinta se rusineaza prin faptul ca nu are.
Eu nu am un creator pentru ca sunt infinit nu mai vreau sa repet asta infinitul este imposibil de creat si simt in mine putere si Isus christos a spus acelasi lucru eu nu sunt seful vostru eu doar vreau sa va reamintesc cine suntem noi cu adevarat stiu ca e greu dar e adevarat o sa vedeti mai incolo cand va sosi timpul
Uite eu sunt liber cugetator si am sa-ti spun adevarul, dar pentru asta trebuie sa te concentrezi si sa nu lasi capul sa te controleze sau prieteni religiosi sau religia.Am sa-ti spun ce e religia cu adevart este marele program de control al mintilor oamnelor de pe pamant.Religia este o minciuna cu adevaruri mici pentru a crede iar cea mai mare minciuna este ca noi toti suntem INFINIT ci nu FINIT deci cum infinitul poate fi creat de un dumnezeu nu are logica nu exista. Vrei sa stii adevarul zi-mi da si am sa ma scriu dar daca te uti la filmul matrix ve intelege ceva din adevarul suprem si daca stii si engleza poti afla daca scrii george kavassilass pe google sau pe youtube daca am scris cresit te va corecta saitul.
Ce reprezinta pentru tine divinitatea? scuze ca intervin
Divinitate pai eu spun ca este ceva suprem dar este o teorie eu daca sunt infinit eu nu am cum sa fiu creat deci sunt infinit indiferent daca mor pe pamant am trait o experienta nu mor si gata trebuie sa aleg unde merg
anonim_4396 întreabă: