Cu "in functii de conducere" mi-ai demonstrat perfect cat de culti sunt.
Exact. Ce nu este corect? In cazul acesta, imi demonstrezi tu cat esti de cult!
Toti oamenii cu un post important pe care i-am vazut/am auzit de ei/ii stiu sunt vai de capul lor. Exemple: Basescu, Boc, Udrea, retardata aia din parlament care nu stie sa numere(i-am uitat numele)...
Probabil se referea la specimenele gen Dandanaua astia mi se par ok.
I-ai uitat pe psd-isti. Vanghelie analfabetul, Ponta plagiatorul, Nastase coruptul, Iliescu criminalul, si lista continua.
Da, dar nu toti sunt acum in posturi de conducere.
Pai nu ei sunt la putere?
Poftim? Si-n regimul comunist ( majoritatea comunistilor fiind atei) cei intelectuali au fost catalogati ca fiind 'detinuti politicd", inchisi si executati doar pentru faptul ca erau un fel de "cineva", dar au venit comunistii si i-au lasat pe cei cu 4 clase conducatori peste tot. Asta s-a intamplat intre anii 60' si m-am documentat dintr-un loc. NU conteaza care -era o "mini blblioteca"- cert a ca asa se si intamplase.
Da, si cum i-ar putea placea unui astfel de zeu lumea pe care a creat-o? Am avea un zeu iubitor de ignoranta. Si vrobim despre presupusul creator al intregului univers. E un zeu cu fata umana, cu fata de dictator, sau rege, sau orice fel de conducator suprem care prefera ca oamenii sa traiasca in ignoranta doar ca sa fie el preaslavit. Cam asa cum si nord-coreenii sunt tinuti in intuneric doar ca sa nu afle ca e mai bine in afara tarii lor, si sa creada ca traiesc in rai. Orice altfel de informatie dauneaza regimului. Asa si in religie. De aia au avut tot timpul crestinii o frica de cunoastere adevarata. Pentru ei orice alta sursa de informatie in afara de biblie e o blasfemie.
Nu,nu merita ca ea sa existe cu acest pret.
Aici e ca si datul cu banul sau zarul, stii? alba-neagra ...ba e cel crestin, ba nu e cel crestin.
Devine penibila toata treaba ca credinciosii sa sustina sus si tare ca al lor e cel adevarat.
Ca o joaca intre copiii care sustin ca jucariile lor sunt mai frumoase decat ale celorlalti.
Mi se pare ipocrizie.
A fi crestin nu inseamna a fi incult si a fi inferior societatii, toti oamenii sunt egali
Eu te vad pe tine obosindu-te pe aici,fara rost si fara sens,constient fiind ca nu vei reusi mare lucru,cu cativa oameni impartiti deja in smintiti si in misei asteptand un tepes doamne,folosind cuvinte mari,multe si inutile,probabil impaunandu-te in sinea ta cu marea, inepuizabila, si imensa teligenta care se pune cu creatorul a toate si-l da la intors, ca o fi ca nu o fi, important e ca; respiri deci ezisti.si asta cam asea e. aplauze ceva? urari, aprobari ori apostrofari, pentru postarea, in afara programarii? ori re-re-refolosirea intrebarii infara randului? ia analizeaza.
anonim_4396 întreabă:
recedaniel3 întreabă: